ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Ρουκέτες» Κύρτσου για κομπίνες με τα τεθωρακισμένα που στείλαμε στην Ουκρανία μέσω Γερμανίας!

ΕΘΝΙΚΑ. - 28 Οκτ 2022 - 18:45

«Ο κομπιναδορισμός υπονομεύει την εθνική ενότητα»

Σοβαρή καταγγελία κατά της Κυβέρνησης Μητσοτάκη με αφορμή τα τεθωρακισμένα που πήραμε από τη Γερμανία, ως αντικατάσταση αυτών που στείλαμε στην Ουκρανία, έκανε ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, μετά και την επίσημη ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό ότι τα τεθωρακισμένα δεν θα πάνε στα νησιά (όπως θα έπρεπε μιας και από κει έφυγαν τα όσα πήγαν στο Κίεβο), αλλά στον Έβρο.

Όπως έγραψε στο Twitter ο κ.Κύρτσος, η κίνηση να στείλουμε τα τεθωρακισμένα μέσω Γερμανίας, στέλνει χρήματα στο Βερολίνο από το ειδικό ευρωπαϊκό ταμείο, κάνοντας και σύνδεση με σκάνδαλα προηγούμενων ετών, ενώ ρίχνει και βέλη για τα ελληνοτουρκικά.

«Ο κομπιναδορισμός υπονομεύει εθνική ενότητα. Στείλαμε τεθωρακισμένα στην Ουκρανία αλλά μέσω Γερμανίας. Έτσι πήραν αυτοί το χρήμα από ειδικό ευρώ-ταμείο, κι εμείς κατώτερης ποιότητας γερμανικά τεθωρακισμένα. Γιατί το έστησε έτσι ο Μητσοτάκης; Συνέχεια σε Siemens, Ακη, υποβρύχια, Λέοπαρντ;» αναφέρει σε μία από τις τρεις σχετικές αναρτήσεις του.

Δείτε το σερί τιτιβισμάτων:

newsbreak.grLoading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr