ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ρωσία: Σε κατάσταση υψηλού συναγερμού μεγάλοι στρατιωτικοί σχηματισμοί με εντολή Πούτιν

ΔΙΕΘΝΗ. - 21 Αυγ 2018 - 15:30
Loading...

Ένας ξαφνικός έλεγχος ετοιμότητας για την πολεμική ετοιμότητα ξεκίνησε στις κεντρικές και ανατολικές στρατιωτικές περιοχές της Ρωσίας, κατόπιν εντολής του ανώτατου αρχηγού Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου.

Την παραμονή της άσκησης μεγάλης κλίμακας Vostok-2018 (East-2018) στο ανατολικό θέατρο επιχειρήσεων, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σύνολο 16 ειδικών ασκήσεων, δήλωσε ο Shoigu.

«Σήμερα, στις 5:00 π.μ. ώρα Μόσχας, σύμφωνα με την απόφαση του ανώτατου διοικητή της Ρωσίας, η στρατιωτική διοίκηση, οι μονάδες και οι σχηματισμοί των Κεντρικών Στρατιωτικών Επαρχιών, η Πολεμική Αεροπορία, βρίσκονται σε υψηλό συναγερμό «, ανέφερε ο υπουργός Άμυνας.

Οι βασικές προσπάθειες επικεντρώνονται στην προετοιμασία μονάδων και σχηματισμών για την εκπλήρωση των καθηκόντων της στρατιωτικής διοίκησης και των στρατευμάτων για την έγκαιρη άφιξη στις περιοχές συγκέντρωσης για ελιγμούς, δήλωσε ο υπουργός άμυνας.

«Για να ελεγχθούν τα θέματα της ετοιμότητας της αεροπορίας και της ολοκλήρωσης των εδαφικών αποστολών, σχεδιάζονται να συμμετάσχουν κάποια γραφεία στρατιωτικής στρατολόγησης», ανέφερε ο υπουργός Άμυνας.

Ο έλεγχος ετοιμότητας μάχης θα διεξαχθεί στις 20-25 Αυγούστου, δήλωσε ο Shoigu.

Προκειμένου να κρατηθεί ο έλεγχος στις 20-25 Αυγούστου. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην οργάνωση και διατήρηση της διαρκούς και σταθερής διοίκησης και ελέγχου των στρατευμάτων «, τόνισε ο υπουργός Άμυνας.

Πηγή: Tass

onalert.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter