ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ρωσία – Τουρκία – Η.Π.Α (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ – ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ)

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 21 Μαρ 2018 - 21:33
Loading...

Το τι συμβαίνει στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή για τον πολύ κόσμο δεν είναι δυνατόν να γίνει αντιληπτό.
Το πάνω χέρι έως και αυτήν την στιγμή το έχει η Ρωσία με μέσον πίεσης την Τουρκία και την τεχνολογία που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, και τι ενοώ?

1.Αφήνει την Τουρκία να ενεργεί ενώ γνωρίζει πολύ καλά το τι σκέφτεται ο Σουλτάνος για Ερτογενεοκρατία καθώς επίσης και το τι θα συμβεί σε περίπτωση που ο Σουλτάνος μετά από πιέσεις πάει ξανά ολοκληρωτικά στην δύση.

2. Αφήνει τον Σουλτάνο να ενεργεί στά βόρεια της Συρίας προκειμένου οι Η.Π.Α έρθουν σε αδιέξοδο με τις βάσεις που έχουν φτιάξει στην Συρία.

3.Τις τελευταίες ημέρες η ανατολική μεσόγειος έζησε και θα ζήσει τον χειρότερο Ηλεκτρονικό πόλεμο που θα έχει συμβεί όλα τα τελευταία χρόνια με άγνωστα αποτελέσματα.

4.Ενώ είχαν εκλογές στην Ρωσία γινόταν ένας Ηλεκτρονικός Πόλεμος άνευ προηγουμένου από την Ρωσία κατά των Η.Π.Α διότι έιχαν την εντύπωση ότι θα πιάσει στον ύπνο την Ρωσία.

5.¨ολο αυτό το χρονικό διάστημα που διαρκεί ο πόλεμος της Συρίας με την διείσδυση της Ρωσίας Ο Πούτιν δοκίμασε όλα τα στρατιωτικά συστήματα έτσι ώστε να είναι σίγουρος το τι θα πράξει.

6.Ο Πούτιν κάνει κινήσεις πλέον χειρουργικές ανώ παλινοδούν οι Η.Π.Α.

Μένει να δούμε πώς θα συνεχιστεί η κατάσταση και ποιά τα αποτελέσματα.

Πάντως εμείς οι Ελληνες να γνωρίζουμε καλά εάν χρειασθεί η Ευρώπη και οι Η.Π.Α θα μας προδώσουν και θα είμαστε μόνοι μας σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία προκειμένου να πάει η Τουρκία στην αγκαλιά του Ρώσου.

Δημήτριος Βασιλείου

Διαβάστε επίσης :
Η.Π.Α – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΩΣΙΑ ….ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter