ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΡΩΣΙΑ : Η πρώτη πτήση του UAV «Hunter» σε συνδυασμό με ένα μαχητικό αεροσκάφος παρουσιάστηκε σε βίντεο

ΔΙΕΘΝΗ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ. - 17 Αυγ 2019 - 12:54
Loading...

ΜΌΣΧΑ, 16 Αυγ-RIA Novosti. Το νεότερο βαρύ Ρωσικό UAV (μη επανδρωμένο αεροσκάφος) της Ρωσίας, “Hunter – Κυνηγός), πέταξε με ένα μαχητικό τζετ για πρώτη φορά. Το σχετικό βίντεο εμφανίστηκε στην επίσημη σελίδα του Υπουργείου Αμύνης στο κοινωνικό δίκτυο VKontakte .

Το βίντεο δείχνει ότι το UAV Hunter απογειώνονται από το αεροδρόμιο με τον εξοπλισμό προσγείωσης χωρίς ανασήκωμα. Στην πτήση συνοδεύεται από ένα μαχητικό Su-30SM
Η πρώτη πτήση του «Hunter» έλαβε χώρα στις αρχές Αυγούστου και διήρκεσε πάνω από 20 λεπτά. Υπό τον έλεγχο του χειριστή, το τηλεκατευθυνόμενο πέταξε γύρω από το αεροδρόμιο αρκετές φορές σε υψόμετρο περίπου 600 μέτρων, και στη συνέχεια προσγειώθηκε.

«Το UAV Κυνηγός-Hunter πρόκειται να γίνει το πρώτο βαρύ μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) με επιθετικές λειτουργίες στις Ένοπλες Δυνάμεις, με τη χρήση ειδικών υλικών και επικαλύψεων που το καθιστούν σχεδόν αόρατο στην ανίχνευση ραντάρ. Χρησιμοποιεί τον κινητήρα turbojet AL-31, ο οποίος χρησιμοποιείται κυρίως σε μαχητικά Su-27, καθώς και τον εξοπλισμό που επιτρέπει τη διεξαγωγή οπτικών ηλεκτρονικών, ραδιοτεχνικών και άλλων αναγνωρίσεων. Δεν υπάρχει κανένα χαρακτηριστικό κρεμάστρας για οπλισμό στις πτέρυγες του UAV: κατά συνέπεια, τα μέσα καταστροφής βρίσκονται στο εσωτερικό της ατράκτου.
https://ria.ru/20190816/1557564846.html
tokoutsavaki

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter