ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ρώσικο Δημοσίευμα : Ο διωγμός των εικόνων ξεκίνησε στην Ελλάδα.

ΔΙΕΘΝΗ. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 25 Οκτ 2021 - 19:26
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Καθώς αρχίζει ο παγκόσμιος αγώνας κατά της πανδημίας, από όλες τις γωνιές του πλανήτη καταφθάνουν περίεργα, ενίοτε και σοκαριστικά νέα: κάθε μαχητής κατά των Κοβίδων θέλει να διακριθεί τόσο πολύ που μόνο οι Μπολσεβίκοι ήταν πιο ηλίθιοι στην εποχή τους.

Παρ’ όλα αυτά, συνειδητοποιώντας ότι η παγκοσμιοποίηση είναι κατά κάποιο τρόπο ο μεγάλος αδελφός του κομμουνισμού, όλοι υποθέτουμε ότι αργά ή γρήγορα οι παγκοσμιοποιητές θα περάσουν όλα τα ορόσημα που έθεσαν οι Μπολσεβίκοι – όπως τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπως η καταστροφή μοναστηριών, η σφυρηλάτηση κοσμημάτων από εικόνες και ούτω καθεξής.

Και τώρα, όπως αναφέρουν άνθρωποι στην Ελλάδα, η δίωξη των εικόνων έχει αρχίσει εκεί. Ο επίσημος λόγος είναι ότι τα εικονίδια συλλέγουν τον ιό COVID-19 και στη συνέχεια μολύνουν όλους γύρω τους. Μέχρι στιγμής, η εντολή για το ξήλωμα των εικόνων από τους τοίχους ισχύει μόνο για όλα τα είδη των διοικητικών ιδρυμάτων, αλλά όλα πρόκειται να έρθουν:

Στην πραγματικότητα, η ηλιθιότητα ορισμένων μαχητών της πανδημίας μερικές φορές προκαλεί κατάπληξη. Για παράδειγμα, τα δελτία ειδήσεων από τη La Palma έχουν αυτή τη στιγμή την εξής μορφή:

Ένα ηφαίστειο έχει εκραγεί στο νησί για πάνω από ένα μήνα και με την ηφαιστειακή τέφρα κάτι συμβαίνει αυτή τη στιγμή:

Πέρα από το γεγονός ότι η τέφρα από τα ηφαίστεια είναι συνήθως κάπως υαλώδης, είναι τρομακτική για το μάτι, το ηφαίστειο δυναμώνει και το νησάκι θα γλιστρήσει στη θάλασσα ή θα πετάξει στον ουρανό, όχι σήμερα αλλά αύριο. Αλλά η μάσκα είναι ιερό πράγμα, γιατί το στέμμα είναι πολύ πιο τρομακτικό, και ένα ευλογημένο εμβόλιο θα προστατεύσει τους πιστούς ακόμη και από έναν ηφαιστειακό χειμώνα.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα ιστορική στιγμή υπενθυμίζεται σήμερα στο βίντεο της Μαρίνας Γκέρσκοβιτς. Έτσι, όλοι θυμόμαστε τη μεγάλη και ένδοξη ΕΣΣΔ με την απαράμιλλη γευστική σόδα της:

 

Στην πραγματικότητα, βέβαια, δεν πρόκειται ακριβώς για την ΕΣΣΔ, διότι οι αυτόματοι πωλητές στη Ρωσία χρονολογούνται από την εποχή του Muir και του Meryliz – οι αυτόματοι πωλητές πωλούσαν στους ανθρώπους σαλάτες, ποτά και σοκολάτες. Μετά ήρθαν στη Μόσχα οι κομμουνιστές και πήραν το μαγαζί από τους ανθρώπους και το μετονόμασαν σε TSUM, και οι αυτόματοι πωλητές μεταφέρθηκαν στο απαλλοτριωμένο εργοστάσιο επίπλων των διάσημων Σκωτσέζων, όπου έστησαν ένα εργοστάσιο αεροσκαφών και προσπάθησαν να μετατρέψουν τους αυτόματους πωλητές σε κινητήρες και τα πλαίσια των καναπέδων σε ατράκτους. Έτσι, αν κάποιος δεν καταλαβαίνει γιατί οι Σοβιετικοί είχαν ξύλινα αεροπλάνα και γιατί τα απαράμιλλα αεροπλάνα συχνά πέφτουν και πετούν άσχημα – οι ρίζες προέρχονται από εκεί. Δηλαδή, από το εργοστάσιο επίπλων που έδωσε στη Ρωσική Ομοσπονδία όχι μόνο τον υπουργό Άμυνας, αλλά και τα πιο σύγχρονα αεροπλάνα.

Αλλά αυτό, φυσικά, δεν είναι το ζητούμενο. Το θέμα είναι ότι ολόκληρη η ΕΣΣΔ, 250 εκατομμύρια άνθρωποι, έπιναν από αυτά τα μηχανήματα αναψυκτικών από ένα μόνο ποτήρι. Και πριν από αυτό, για 100 χρόνια περίπου, ολόκληρη η Αμερική έπινε από αυτές τις μηχανές, επειδή στις αρχές του 19ου αιώνα εμφανίστηκαν εκεί αυτές οι μηχανές. Και δεν υπήρχε τίποτα – δεν υπήρχε επιδημία σύφιλης ή δυσεντερίας, και κανείς δεν είχε ακούσει ποτέ για το kovid. Και τότε ξαφνικά άρχισε – αποδεικνύεται ότι οι εικόνες ενοχλούν τους μαχητές της πανδημίας.

Το προπαγανδιστικό βίντεο, δυστυχώς, δεν παρέχει κανένα έγγραφο και δεν είναι σαφές αν το διάταγμα ισχύει για τις εικόνες του Ανώτατου Ηγέτη, οι οποίες παραδοσιακά αναρτώνται στα γραφεία των επικεφαλής της κυβέρνησης και στις οποίες προσκολλάται ολόκληρο το γραφείο. Νομίζουμε ότι το μόνο πρόβλημα είναι με τις εικόνες, αφού τα ιερά πρόσωπα των μαχητών της πανδημίας απομακρύνουν τους ιούς και ο κωδικός QR που είναι καρφωμένος στο κούφωμα της πόρτας προστατεύει από το κακό μάτι.

Ωστόσο, η τάση είναι ξεκάθαρη και σύντομα, όπως προβλέπουν οι προφητείες, οι εικόνες θα κατασχεθούν κατά τρόπο ολοκληρωτικό και εκτεταμένο. Αλλά αν θα τις πάρουν με το πρόσχημα της καταπολέμησης μιας πανδημίας ή αν θα βρουν κάποια άλλη εξήγηση γι’ αυτό δεν είναι ακόμη σαφές, οπότε θα πρέπει να παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…