ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σάββας Καλεντερίδης : Ο πόλεμος στα τουρκικά ΜΜΕ και σε επίπεδο δηλώσεων έχει ξεκινήσει

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ. - 2 Σεπ 2020 - 17:02

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της 1ης Σεπτεμβρίου, με τη Μαρία Σαράφογλου, συμμετείχε ο Σάββας Καλεντερίδης, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Αναφερόμενος στα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων, είπε ότι ο πόλεμος στα ΜΜΕ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε επίπεδο δηλώσεων Τούρκων πολιτκών και δημοσιολογούντων, έχει ξεκινήσει και γίνεται οργανομένα και καθοδηγούμενα από το τουκρικό κράτος.

Επίσης, ανέφερε ότι η Τουρκία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε έναν πόλεμο με την Ελλάδα, γιατί έχει μια βασική αδυναμία, αφού είναι γυμνή από αντιαεροπορική άμυνα, ενώ πολλά από τα άρματα και τα πυροβόλα της 1ης Στρατιάς, ανατολικά του Έβρου, βρίσκονται στη Συρία και συγκεκριμένα στο Ιντλίμπ.

Επίσης ανέφερε ότι ο Ερνογάν έχει ως στόχο να ασκήσει τρομοκρατία και να εκβιάσει την Ελλάδα, για να πετύχει χωρίς πόλεμο και αναίμακτα τους εθνικούς στόχους που έχει θέσει στην Αν. Μεσόγειο και το Αιγαίο.

infognomonpolitics.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr