ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σήμερα είμαστε προ των πυλών μεγάλων εξελίξεων και σε κυβερνητικό επίπεδο, αλλά και Εθνικό.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 13 Μαρ 2018 - 10:04
Loading...

Η κατάσταση που έχει επικρατήσει με τις συνεχείς προκλήσεις των Τούρκων, την αδιαλλαξία που δείχνουν, αλλά και τις υβριστικές πολιτικές που επιδεικνύουν, έχουν φέρει την Ελληνική κυβέρνηση σε αδιέξοδο. Ένα αδιέξοδο που προκύπτει λόγω της ασθενικής σχέσης στην συγκυβέρνηση, την πολυλογία – πολυαστοχία των στελεχών και των δύο κομμάτων που την αποτελούν, κυρίως το συνεχές

προσκύνημα που επέλεξαν εδώ και τρία χρόνια σε κάθε εχθρό που οδηγεί σε Εθνική ταπείνωση. Σήμερα είμαστε προ των πυλών μεγάλων εξελίξεων και σε κυβερνητικό επίπεδο, αλλά και Εθνικό. Η Τουρκία δεν σταματά και κανείς διεθνώς από τους υποτιθέμενους φίλους και εν γένει συμμάχους δεν λαμβάνει ξεκάθαρη θέση στήριξης του Δικαίου της χώρας μας. Η ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ κυβέρνηση μετά την μεγάλη στροφή υπέρ των μνημονίων, υπέρ της Γερμανικής κυριαρχίας στην Ευρώπη και της Αμερικής όπου της κάνει όλα τα χατίρια, σήμερα είναι εγκλωβισμένη να ζητήσει στήριξη, να βρει νέους συμμάχους και βρίσκεται αγκυλωμένη να διαχειριστεί μια τέτοια επιθετικότητα από την πλευρά της Τουρκίας που όλα δείχνουν πως θα χειροτερέψει.

Η ανικανότητα διαχείρισης της κρίσης εγκυμονεί τον κίνδυνο να ζήσουμε τραγωδίες και ήττες, ενώ κλονίζεται μετά τρία χρόνια η συγκυβέρνηση από τα δύο κόμματα. Η τοποθέτηση του κ Κουβέλη στο

υπουργείο Εθνικής Αμύνης δείχνει ότι ο κ Τσίπρας πριονίζει τον κ Καμμένο κόβοντας του αρμοδιότητες, αλλά κυρίως ελέγχοντας τον με ένα πρόσωπο γνωστό στο πανελλήνιο ως ο πολιτικός του συμβιβασμού. Ζούμε δηλαδή τις χειρότερες στιγμές μιας εξαθλιωμένης Ελλάδας, η οποία πολιτικά είναι πλέον και ασταθής. Όλα αυτά σε μια περίοδο που η οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων έρχεται να συμπληρωθεί με έναν διαφαινόμενο κίνδυνο πολεμικής σύρραξης. Αλλά η Αντιπολίτευση κωφεύει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που δεν παραιτήθηκε με τον κίνδυνο να χάσουμε το Ελληνικό όνομα της Μακεδονίας, δεν παραιτείται ούτε και σήμερα που Έλληνες στρατιωτικοί απαγάγονται και η κυβέρνηση αδυνατεί να απαντήσει. Που η χώρα πάει σε ενδεχόμενο πόλεμο και κυβερνάται από ανάξιους πολιτικούς, καρεκλάτους, γνωστοί ως οι πολιτικοί του «ναι σε όλα».

Η Ελλάδα σήμερα παρά ποτέ ζει μια ασταθή περίοδο όχι μόνο υπό τον κίνδυνο μιας εχθρικής Τουρκίας, όχι μόνο μιας προκλητικής στάσης από τα Σκόπια – Αλβανία ακόμα και την Βουλγαρία, αλλά και από την ίδια την κυβέρνηση της που βρίσκεται σε πλήρη διάλυση. Μόνη λύση οι Εθνικές εκλογές. Και ο λαός να αποφασίσει για την τύχη του Εδώ και Τώρα!

Το κίνημα Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας είναι μπροστά και θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή Αντίστασης έως την Ανατροπή τους.

Ο Πρόεδρος του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας Γέροντας Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter