ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΑΛΟΣ για το τσαντάκι δώρων με τον Χίτλερ που πουλάνε τα Jumbo…

ΕΛΛΑΔΑ. - 28 Δεκ 2018 - 9:03
Loading...

Αίσθηση και οργισμένα μηνύματα έχουν προκαλέσει σακούλες δώρων που πωλούνται στα Jumbo καθώς απεικονίζουν τον Χίτλερ και ναζιστικά σύμβολα. Το συγκεκριμένο προϊόν πωλείται και στην ιστοσελίδα της εταιρίας έναντι 0,50 ευρώ και φέρει την ονομασία «Σακούλα Δώρου Craft Λονδίνο 18.5×7.5×24.5/ Τσάντες Kraft Μίνι Ενηλίκων/ Κωδικός Jumbo: 1172234». 

Oι τσάντες οι οποίες στο κέντρο του τυπώματος απεικονίζουν το Βig Ben στο Λονδίνο, στο πάνω μέρος έχουν ένα γραμματόσημα με τον Χίτλερ ενώ ακριβώς από κάτω εμφανίζεται ο ναζιστικός αετός με μια

σβάστικα.
Ύστερα από τον σάλο που ξεσηκώθηκε, τα Jumbo υποχρεώθηκαν να ανακοινώσουν ότι διακόπτουν την πώλησή τους. 
Πατώντας πάνω σε μια κλασσική παράδοση που λέει ότι τα εμβλήματα γενοκτονικών δικτατορικών καθεστώτων είναι ιδανικά για να συνοδεύσουν τα δώρα προς τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, τα Jumbo αποφάσισαν να στολίσουν τις συσκευασίες δώρων τους με το γλυκό vintage στυλ του Βερολίνου του 1938, όπως παρατήρησε το κοφτερό μάτι του χρήστη του Facebook Δημήτρη Πλαστήρα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία από τις τσάντες που μπορεί κάποιος να επιλέξει για τα δώρα του, με το κόστος να είναι μόλις μισό ευρώ. Ο τίτλος της σακούλας λέει «Σακούλα Δώρου Craft Λονδίνο» και πάνω της εμφανίζονται τα γνωστά διπλά λεωφορεία, το Big Ben και άλλα τέτοια.

Αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το vintage γραμματόσημο με τη σφραγίδα που βρίσκονται πάνω πάνω. Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς, εκεί υπάρχει ένα άλλου είδους vintage:


Ναι, είναι το  πρόσωπο του Χίτλερ. Η συγκεκριμένη του πόζα μάλιστα είχε αποθανατιστεί σε σειρά γραμματοσήμων…

Πέρα από τα γραμματόσημα, το  σετάκι συμπληρώνεται από μια σφραγίδα με το γνωστό αετό…

press-gr.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter