ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΑΜΟΣ, ΤΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ… «ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ» ΧΩΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΛΛΑΔΑ. - 30 Νοέ 2019 - 19:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ενώ η προσοχή έχει στραφεί κυρίως στην Λέσβο, καθώς εκεί βρίσκονται οι περισσότεροι λαθρομετανάστες –πάνω από 20.000!- και η Σάμος περνάει σε δεύτερη μοίρα, το νησί αυτό  βρίσκεται ουσιαστικά υπό κατοχή, διότι η αναλογία του πληθυσμού Ελλήνων-εποίκων είναι πλέον 1:1! Γύρω στους 8 χιλιάδες είναι οι Σαμιώτες στο Βαθύ, κι άλλοι τόσοι οι μουσουλμάνοι έποικοι, «απ’ όλα τα μέρη της Ασίας και της Αφρικής», όπως καυχάται στέλεχος ΜΚΟ σε ρεπορτάζ καναλιού!

Στο οποίο ρεπορτάζ, υπάρχουν εικόνες κατοχής του νησιού, με τα «προσφυγάκια» που διαμένουν στο hot spot που βρίσκεται στο Βαθύ, να το έχουν κατακλύσει!

Προφανώς, η Σάμος είναι το υπ’ αριθμόν 1 πρότυπο της μετατροπής της Ελλάδος σε «πολυπολιτισμική» κοινωνία, για την οποία δηλώνει υπερήφανος ο εθνικός Εφιάλτης Κούλης Μητσοτάκης!

 

ethnikismos.net

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΟιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

 

Loading…