ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«ΣΑΝ ΠΙΘΗΚΙΑ στο σκοτάδι»!!! Ο «γκουρού» του Μητσοτάκη και του Πιερρακάκη δείχνει τον ΕΚΤΟΣ ΘΕΟΥ δρόμο, vid

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 13 Ιαν 2023 - 18:40

Η κουρτίνα σιγά-σιγά αποτραβιέται…

Σε συνέχεια της πρόσφατης συνέντευξής του, στην οποία ο «γκουρού» των Μητσοτάκη και Πιερρακάκη, Νώα Χαράρι, απαρνήθηκε δημόσια τον Θεό, έδωσε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για την θεωρία που επιθυμούν οι διεθνιστές να εξαπλωθεί σε όλη την ανθρωπότητα, προκειμένου να γίνει απόλυτα ανελεύθερη!

Όπως είπε:

«Οι άνθρωποι συνήθως δεν πολεμούν ουσιαστικά για αντικειμενικά, βιολογικά πράγματα με τον ίδιο τρόπο που πολεμούν οι λύκοι ή οι χιμπατζήδες.

Δεν πολεμούν στην πραγματικότητα για εδάφη. Πολεμούν για φαντασιώσεις μέσα στα μυαλά τους…

Επιστρέφοντας στο Metaverse κατά κάποιο τρόπο, όταν πας, για παράδειγμα, στην Ιερουσαλήμ -διδάσκω εκεί στο εβραϊκό πανεπιστήμιο- είναι ένα μέρος το οποίο, με τα ”βιολογικά γυαλιά” ενός πιθήκου, βλέπεις πως είναι ακριβώς όπως κάθε άλλο μέρος… Έχεις δέντρα, έχεις πέτρες, έχεις κτίρια. Είναι το ίδιο με το Λος Άντζελες. Παρόμοιο με κάθε άλλο μέρος.

Αλλά μετά βάζεις ένα διαφορετικό σετ γυαλιών, βάζεις τα γυαλιά της θρησκείας, και βλέπεις αγγέλους, βλέπεις αγιότητα, βλέπεις ιερές πέτρες και ιερά δέντρα κι όλα είναι ιερά… Ένας ιερός τόπος είναι ένα μέρος συν μια ιστορία για το μέρος. Κι αυτό ευθύνεται για τις περισσότερες συγκρούσεις στον πλανήτη.

Δείτε την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Γίνεται για εδάφη;

Η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο!!!! Χρειάζονται περισσότερα εδάφη; Όχι. Αφορά στις φαντασιώσεις στο μυαλό.

Πιστεύω πως όσο περισσότερο επιστρέφουμε στο επίπεδο του σώματος, στο επίπεδο της βιολογίας, τόσο περισσότερο κοινό έδαφος έχουμε».

 

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, να αφήσουμε τον άφθαρτο νου, καθώς σύμφωνα με τον Χαράρι αφορά φαντασιώσεις και να δώσουμε βάρος στο φθαρτό σώμα, προκειμένου να βλέπουμε τα πάντα σαν πιθήκια και φυσικά να χαθούμε στο σκοτάδι της πνευματικής απραγίας και ανυπαρξίας, αρνούμενοι τον Θεό.

Αυτόν επικαλείται η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! Οπότε αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει…

Δείτε ακόμα έναν βίντεο:

photo intime

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr