ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σημεία και τέρατα

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΓΑΒΡΙΗΛ ΛΥΚΟΥΡΙΝΟΣ. ΕΘΝΙΚΑ. - 19 Μαρ 2017 - 11:42
Loading...

Σας παρουσιάζω την Μπλούζα που αγόρασα σε ταξίδι μου στην Αθήνα και αφορά επέτειο της κρίσης των ΙΜΙΩΝ και τους ΗΡΩΕΣ χειριστές του ελικοπτέρου. Την αγόρασα ,διότι υπηρετούσα την (19 μηνών) θητεία μου στο Πολεμικό Ναυτικό την εποχή της κρίσης των Ιμίων και ήθελα να θυμάμαι την Αθήνας. Η οποία τοποθετεί τα Ίμια βόρεια της Κρήτης και δίπλα στη Σαντορίνη. Η οποία εξαφανίζει τα μισά νησιά του ανατολικού Αιγαίου και φωνάζει μέσα στην Ελληνική βουλή το «μείωση της Ελληνικής επικράτειας προς όφελος της ειρήνης».

Σας παρουσιάζω χάρτες καιρικών φαινομένων από Ευρωπαϊκά έντυπα και εφημερίδες στα οποία τα ελληνικά νησιά, το εξωτερικό σύνορο της Ευρώπης είναι : Βόρεια η Μυτιλήνη και η Χίος ,νότια η Ρόδος, ενώ κεντρικά φαίνεται ένα κενό (η Σάμος ,η Κάλυμνος και η Κως απουσιάζουν) . Ακριβώς όμοια με την μπλούζα των Ιμίων , τα νησιά δεν απεικονίζονται όχι γιατί είναι μικρά, αλλά διότι η Ευρώπη έχει άλλα σχέδια για την συγκεκριμένη περιοχή ……

Η περιοχή αυτή προορίζονταν ως 2016 για τη Μικρή και Νέα Τουρκία …..

Σας Ρωτώ; ΔΙΕΤΑΞΕ ο Ερντογάν :

Α) τη «μείωση της ελληνικής θητείας στους 9 μήνες»ή οι Έλληνες βουλευτές;

Β) το «κλείσιμο φυλακίων στα ελληνικά ακριτικά σύνορα» ή οι Έλληνες Στρατηγοί;

Γ)τη «διάλυση στρατοπέδων» ή η Ελληνική πολιτική σκηνή ;

Δ) τη σιωπηλή αποστρατικοποίηση των νησιών ή «κομματική πειθαρχεία».

Ε)την παραμονή στα Hot spot και την καταγραφή των νέων λαθρομεταναστών στρατεύσιμης ηλικίας (άγνωστων ποινικών μητρώων)στο σημείο «εισόδου» και επομένως στα ανατολικά ακριτικά νησιά της Ελλάδας ή οι Ευρωπαίοι και οι Αθηναίοι πολιτικοί;

ΣΤ) την άμεση προτεραιότητα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λαθρομεταναστών που ξεπερνά τα όσα άστεγοι, μακροχρόνια άνεργοι και ανασφάλιστοι Έλληνες λαμβάνουν;

Ζ)την τύπωση σε ευρωπαϊκές εφημερίδες και έντυπα παρόμοιων χαρτών (Ιμίων) καιρικών φαινομένων;

Ο Ερντογάν προκάλεσε τη λαθρομετανάστευση ή η ευρωπαϊκή πολιτική στη Συρία;

Ο Ερντογάν όρισε σε μια χώρα σαν την ΕΛΛΑΔΑ με το μεγαλύτερο σχεδόν ναυτικό στόλο του κόσμου να ΜΗΝ υπηρετούν Έλληνες ΝΑΥΤΕΣ τη θητεία τους στο Πολεμικό Ναυτικό;

Ο Ερντογάν είπε εντός της ολομέλειας της Ελληνικής Βουλής το «μείωση της Ελληνικής επικράτειας προς όφελος της ειρήνης» ή η τότε Πρόεδρος της ελληνικής βουλής Ψαρούδα –Μπενάκη;

Εάν ένα απ’ όλα αυτά διέταξε και τα είπε ο Ερντογάν ,τότε καλά κάνετε και του γράψατε τόσα άρθρα.

Μα για τους πραγματικούς ένοχους και τις λανθασμένες πολιτικές, σιωπή ιχθύος…

Το χρήμα να ρέει και το «ειρήνη και φιλία » να δημοσιοποιείται για να νανουρίζει όπως συνέβη με τους κατοίκους της Μικράς Ασίας το ΄’22 , με τους Κύπριους το ’74 . Το νέο σχέδιο να προχωρά και τα νησιά να κοιμούνται και ας ήταν το 2016 οι Τούρκοι τουρίστες περισσότεροι από τους Ευρωπαίους επισκέπτες και ας ήταν ασφυκτικά γεμάτο το «παλαιό πεδίο βολής» και σύγχρονο Hot- spot με άγνωστους Μουσουλμάνους. ( Τους οποίους ερεύνησε τον Σεπτέμβριο και ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ……… αμέσως η Ευρώπη και ΌΧΙ Η ΑΘΗΝΑ ,διότι ακόμα είναι «πόλης κράτος»-μικρή ,μέσα στο τείχος της).

Τώρα ξαφνικά και εντός του 2017 ξύπνησαν οι Αθηναίοι: θα γίνει «πόλεμος », «είδαν» την απειλεί του δημοκρατικά εκλεγμένου και «φίλου» ως 2016 Ερντογάν που ΔΕΝ έπεσε από το πραξικόπημα ,φωνάζουν και σκούζουν για την απειλή.

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ή ΤΩΡΑ ΑΠΕΙΛΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ με «τα μικρά κράτη» και τις «υποτελής κυβερνήσεις»;

Κανένας Δημοσιογράφος δεν θα ρωτήσει :ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ 9 ΜΗΝΩΝ ΘΗΤΕΙΑ;

Κανένας Δημοσιογράφος δεν θα απαιτήσει από την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό να έρθει άμεσα νομοσχέδιο το οποίο θα επαναφέρει τη θητείας σε 24 μήνες.

Κανείς δεν θα πιέσει για νομοσχέδιο που θα καλεί στο στράτευμα τα ισότιμα θηλυκά μέλη της κοινωνίας, ώστε να ενισχύσουν την άμυνα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ που ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ.

Κανένα άρθρο δε θα γραφτεί για την άμεση επάνδρωση των εναπομεινάντων ακριτικών στρατοπέδων όχι στο 100% αλλά στο 400% που είχαν αυτά της Καλαμάτας.

Άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών από τα ακριτικά σημεία της Ελλάδας( που είναι περισσότεροι και από τους φαντάρους) ΔΕΝ θα ακούσεις και ας βλέπουν «κατάληψη νησιών».

Απαλλαγή από τα καθήκοντα για όσους σιώπησαν ή φανερά τόσα χρόνια πήραν ή έδωσαν τόσες επικίνδυνες εντολές και έπραξαν άστοχα για την Πατρίδα δε θα καταγράψει η πολιτική σκηνή ,διότι η πολιτική ευθύνη ΠΕΘΑΝΕ!!!!!

Ο Δούρειος ίππος έχει επίλεκτο σώμα, κατάλληλα εκπαιδευμένους σε κάθε πόστο .

«Πόλη κράτος των Αθηνών» κάνεις για πρωτεύουσα των Ελλήνων;

ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ;

ΖΗΤΑ ΑΦΟΡΜΗ το Ν.Α.Τ.Ο. για να έρθει στο Αιγαίο, απέναντι από τη γη του ΙΩΑΝΝΗ ,διότι η Τουρκία του Ερντογάν αφήνει την Ευρώπη των μικρών ,αδύναμων και οικονομικά εξαρτημένων κρατών και έρχεται σε συμφωνία με τη ΡΩΣΙΑ.

Νησιώτες και ακρίτες να κοιμάστε ήσυχοι, διότι ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ανάλαβε τα γεγονότα.

Ελλάς στα εξαμίλια και δεν συμμετέχει στα πολεμικά γεγονότα που ακολουθούν!!!!!

Πλύνατε το πρόσωπο σας στα καθαρά νερά της Ορθόδοξης πίστης .

Έτσι ξυπνάς από το λήθαργο της Νέας Εποχής.

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ έχει λάβει φύλο πορείας έκτακτης ανάγκης .

Έχει οριστεί ο ΤΟΠΟΣ και γνωρίζει το ΧΡΟΝΟ, το χειρουργείο έτοιμο.

Η ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ετοιμάζεται .

Γαβριήλ Λυκουρίνος

Αλιεύς

Το Α και το Ω

eistinpolin

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter