ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σημεία των καιρών (4) – Η φυλακή της νέας Ταυτότητας και το ΧΑΡΑΓΜΑ στο DNA

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 30 Ιούλ 2018 - 10:05
Loading...

— ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ (ΦΕΚ 1476-Β, 27 Απριλίου 2018) ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ; Δείτε το ΦΕΚ (μέσα από τη σελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου) εδώ:

http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdf…

Στο νέο αυτό ΦΕΚ αναφέρεται επίσημα πλέον οτι οι νέες ταυτότητες θα περιέχουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΠΑΚΙ RFID, δηλαδή θα εμπεριέχουν αποθηκευμένα ψηφιακά δεδομένα και θα λειτουργούν και ανέπαφα (με ό,τι αυτό σημαίνει για την πιθανότητα ασύρματης υποκλοπής δεδομένων).

Η προθεσμία υποχρεωτικής αντικατάστασης των σημερινών ταυτοτήτων, μετά την έναρξη έκδοσης των νέων θα έχει ως εξής: Πρώτο γράμμα επιθέτου κατόχου: Α έως και Ε: 1 έτος, Ζ έως και Κ: 2 έτη, Λ έως και Ο: 3 έτη, Π έως και Σ: 4 έτη, Τ έως και Ω: 5 έτη ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ (και προφανώς επιμελώς) ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΦΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΛΗΨΗ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ (ψηφιακού ή μη), Ή ΑΛΛΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΠΑΛΑΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΚΛΠ). ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ Α_Ν_Ο_Ι_Κ_Τ_Α ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝ. Η ΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ-4 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ-3 ΤΟΥ ΦΕΚ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ RFID ΤΣΙΠΑΚΙ ΘΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ “…τα στοιχεία που απαιτούνται για τις Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης…”, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΕΚ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η “ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ”, ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΣΩ USERNAME ΚΑΙ PASSWORD ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΕΦΟΡΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΛΠ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΠΩΣ Η ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ (σκανάρισμα της ίριδας του ματιού, μοναδική σε κάθε άνθρωπο), Η ΠΑΛΑΜΟΣΚΟΠΗΣΗ (σκανάρισμα της διάταξης των αιμοφόρων αγγείων της παλάμης) ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ Η ΔΑΚΤΥΛΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΕΚ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ;

Μήπως γιατι θέλουν στη φάση αυτή να αποφύγουν τις ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ιδίως των Ορθοδόξων Χριστιανών) στη χρήση ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ στη νέα ταυτότητα ; Μήπως γιατι ακόμη δεν έχουν καταλήξει στο ποιά ή ποιές ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ (Ιριδοσκόπηση, Παλαμοσκόπηση κλπ) θα χρησιμοποιήσουν τελικά για την αυθεντικοποίηση του κατόχου της Ταυτότητας ;

Και εάν αυτό συμβαίνει, τότε μήπως στις νέες αυτές τεχνολογίες που εξετάζεται η χρήση τους, ή/και η μελλοντική συμβατότητα της με το Ηλεκτρονικό Σύστημα της Νέας Ταυτότητας είναι και η ΠΛΕΟΝ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ DNA; όπου ανώδυνα θα εγγράφεται ένα ψηφιακό νούμερο με ακτίνες λέϊζερ πάνω σε κυτταρικό ιστό του ανθρώπινου σώματος (π.χ. σε οστό πίσω από το βλέφαρο, παράλληλα με τη διαδικασία της Ιριδοσκόπησης, ή σε οστό της παλάμης, ή του δακτύλου, παράλληλα με τη διαδικασία της Παλαμοσκόπησης, ή Δακτυλοσκόπησης;

Η ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ “ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ” (3)

https://www.youtube.com/watch?v=-4NJ_…

Ο Άγιος Παΐσιος αναφέρει στο ιδιόχειρο σημείωμά του “Σημεία των Καιρών” οτι το σφράγισμα θα γίνει ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ. Αυτό σημαίνει οτι το σφράγισμα ΔΕΝ θα είναι το γνωστό εμφυτεύσιμο τσιπάκι κάτω από το δέρμα που σκόπιμα ο διάβολος μας άφησε να περιμένουμε τόσα χρόνια, για να μας φέρει αθόρυβα το χάραγμα με τη νέα τεχνολογία εγγραφής ψηφιακών δεδομένων στο DNA. Το ιδιόχειρο σημείωμα του Αγ. Παϊσίου “ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ” μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ: http://www.pigizois.net/afieromata/pa…

ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ.

ΔΙΟΤΙ ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ, ΤΟΥ ΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ (ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter