• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Σοκ και δέος – Ρωσικά αντίποινα, θα χτυπήσουν με Oreshnik με πραγματική γόμωση – Θα εκδώσουν 24ωρη προειδοποίηση

Μετά την τρομακτικά επιτυχημένη χρήση του μεσαίου βεληνεκούς βαλλιστικού πυραύλου Oreshnik… ο Ρωσικός στρατός μελετάει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις ώστε να χρησιμοποιήσει εκ νέου τον Oreshnik με πραγματική γόμωση

1 έτος ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ρωσικές πηγές υποστηρίζουν ότι η Ρωσία θα κάνει μεγάλη κίνηση προσεχώς…
Μετά την τρομακτικά επιτυχημένη χρήση του μεσαίου βεληνεκούς βαλλιστικού πυραύλου Oreshnik… ο Ρωσικός στρατός μελετάει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις ώστε να χρησιμοποιήσει εκ νέου τον Oreshnik με πραγματική γόμωση.

Είναι πολύ πιθανό η Ρωσία να χρησιμοποιήσει τον Oreshnik ως απάντηση στην επίθεση της Ουκρανίας με πυραύλους ATACMS στην περιοχή Belgorod, της μαζικής επίθεσης από drones των Ουκρανικών Ενόπλων

Δυνάμεων σε ρωσικές περιοχές αλλά και η αποτυχημένη προσπάθεια αντεπίθεσης από ουκρανικά στρατεύματα στη συνοριακή περιοχή του Kursk.

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι προσπάθεια από το έδαφος της Ουκρανίας να χτυπηθεί η περιοχή Belgorod με 8 αμερικανικής κατασκευής επιχειρησιακούς-τακτικούς πυραύλους ATACMS
Και οι 8 πύραυλοι καταρρίφθηκαν.

«Κατά τη διάρκεια της αντιπυραυλικής μάχης, πληρώματα μάχης του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος S-400 και του αντιαεροπορικού πυραύλου και του συστήματος πυροβόλων Pantsir-SM κατέρριψαν όλους τους πυραύλους ATACMS».

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας πρόσθεσε ότι «θα ληφθούν αντίποινα σε αυτές τις ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου, που υποστηρίζονται από δυτικούς επιμελητές».

Αυτή δεν είναι η πρώτη επίθεση σε ρωσικό έδαφος από αμερικανικούς πυραύλους ATACMS. Το τελευταίο τέτοιο χτύπημα σημειώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου, όταν 6 επιχειρησιακά-τακτικοί πύραυλοι ATACMS και 4 πύραυλοι κρουζ αέρος Storm Shadow εκτοξεύτηκαν από το έδαφος της Ουκρανίας στην επιχείρηση Kamensky Combine στην περιοχή του Rostov, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Σε απάντηση στις ενέργειες της Ουκρανίας, με την υποστήριξη δυτικών επιμελητών, πραγματοποιήθηκε ομαδικό χτύπημα με όπλα μεγάλης εμβέλειας υψηλής ακρίβειας στο κέντρο ελέγχου SBU, το γραφείο σχεδιασμού του Κιέβου Lout, το οποίο σχεδιάζει και παράγει τον Neptune, επίγειους πυραύλους κρουζ Vilkha MLRS», καθώς και τις θέσεις του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος Patriot».
Ο Ρώσος πρόεδρος Putin τόνισε επίσης ότι θα υπάρχει πάντα απάντηση στα χτυπήματα της ATACMS στη Ρωσία.
«Όπως έχω πει πολλές φορές, θα υπάρχει πάντα απάντηση από την πλευρά μας», είχε τονίσει ο Putin.

Τα αντίποινα της Ρωσίας

To κανάλι Telegram “Military Chronicle”, επικαλούμενο δυτικούς αναλυτές, ανέφερε ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις άρχισαν να προετοιμάζουν πλοία με πυραύλους κρουζ Caliber για να επιτεθούν από την Μαύρη Θάλασσα.
«Εν τω μεταξύ, ορισμένοι πόροι υποδηλώνουν ότι τα νέα χτυπήματα της ATACMS παραβίασαν ξανά την κόκκινη γραμμή της Ρωσίας και η χρήση Oreshnik είναι πιο πιθανή από ποτέ.
«Εν τω μεταξύ, τα συναισθήματα για αντίποινα αυξάνονται στη Μόσχα.
Πηγές στο Κρεμλίνο αναφέρουν ότι η ρωσική ηγεσία αναπτύσσει μια εξαιρετικά σκληρή απάντηση στις ενέργειες του Κιέβου.

Στο εγγύς μέλλον, το πυραυλικό σύστημα Oreshnik μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά αυτή τη φορά με πραγματικές κεφαλές.
Οι πόλεις που θα στοχοποιηθούν θα λάβουν εκ των προτέρων προειδοποίηση: θα δοθεί στους κατοίκους 24 ώρες για επείγουσα εκκένωση.

Ένα τέτοιο μέτρο, σύμφωνα με πηγές, θα πρέπει να είναι επίδειξη δύναμης και τελική προειδοποίηση προς το Κίεβο και τους συμμάχους του».
Οι Ρωσικές πηγές πιστεύουν επίσης ακράδαντα ότι η χρήση του Oreshnik σε στρατιωτικούς στόχους στην Ουκρανία ως απάντηση σε επιθέσεις από δυτικά όπλα μεγάλου βεληνεκούς θα είναι ένα επαρκές μέτρο που θα δείξει σε ολόκληρο τον κόσμο τη δύναμη της εγχώριας παραγωγής πυραύλων.

Πώς οι Ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας απάντησαν σε ένα σμήνος ουκρανικών drones

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι τη νύχτα της 5ης Ιανουαρίου, 61 ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα καταστράφηκαν από συστήματα αεράμυνας πάνω από το ρωσικό έδαφος.
Σημείωσαν ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις επιχείρησαν να επιτεθούν σε πέντε ρωσικές περιοχές.
Τα περισσότερα drones καταρρίφθηκαν πάνω από το έδαφος της περιοχής του Rostov συνολικά 37 UAV.
Άλλα 20 drones απενεργοποιήθηκαν πάνω από την περιοχή Bryansk.
Δύο ουκρανικά αεροσκάφη εξουδετερώθηκαν πάνω από την περιοχή Voronezh και από ένα πάνω από τις περιοχές Belgorod και Oryol.
Την ίδια στιγμή, μέσα σε μία μόνο ημέρα, οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν 174 ουκρανικά drones και κατέστρεψαν τρεις εναέριες βόμβες Hammer και ένα σύστημα εκτόξευσης πυραύλων HIMARS.

Η νέα αντεπίθεση των Ουκρανών στο Kursk απέτυχε

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας το πρωί της 5ης Ιανουαρίου 2025 εξαπέλυσαν μεγάλη επίθεση στην περιοχή του Kursk.

Ο πρώτος που το ανέφερε ήταν ο Ρώσος στρατιωτικός ανταποκριτής και πρώην σύμβουλος του περιφερειακού κυβερνήτη Roman Alekhin στο κανάλι του στο Telegram.
«Κρίνοντας από την κατάσταση στην περιοχή Sudzha, η εχθρική επίθεση, για την οποία γνωρίζαμε, έχει ξεκινήσει.

Στην επίθεση, ο εχθρός χρησιμοποιεί μηχανήματα εκκαθάρισης ναρκοπεδίων, τανκς και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα.
Ο εχθρός κάλυψε σφιχτά την περιοχή επίθεσης με ηλεκτρονικό πόλεμο, έτσι πολλά drones είναι άχρηστα».
Ο επικεφαλής του γραφείου του Ουκρανού προέδρου έγραψε στο κανάλι του στο Telegram ότι τα ουκρανικά στρατεύματα εξαπέλυσαν επίθεση βορειοανατολικά της Sudzha – προς την κατεύθυνση του Bolshoy Soldatskoye.
«Η Ρωσία παίρνει αυτό που της αξίζει», έγραψε.
«Στις 5 Ιανουαρίου, περίπου στις 09:00 ώρα Μόσχας, για να σταματήσει την προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων στην κατεύθυνση του Kursk, ο εχθρός εξαπέλυσε αντεπίθεση από ομάδα επίθεσης αποτελούμενη από δύο άρματα μάχης, ένα όχημα εκκαθάρισης και 12 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης με στρατεύματα».
Τις τελευταίες 24 ώρες, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ήδη χάσει περίπου 340 στρατιώτες, καθώς και τέσσερα άρματα μάχης.

Επιπλέον, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις νίκησαν την εχθρική ομάδα επίθεσης προς την κατεύθυνση του χωριού Berdin.
«Δύο άρματα μάχης, ένα όχημα εκκαθάρισης και επτά τεθωρακισμένα οχήματα μάχης καταστράφηκαν.
Η επιχείρηση για την καταστροφή μονάδων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων συνεχίζεται».

Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Anatoly Matviychuk, εξέφρασε την άποψη ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα μπορέσουν να επιτύχουν τίποτε το σπουδαίο κατά τη διάρκεια της επίθεσης.
Ο εχθρός, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έχει αρκετές δυνάμεις και μέσα για την επιχείρηση.
Ο Anatoly Matviychuk εξήγησε επίσης ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις εξαπέλυσαν επίθεση κοντά στο Kursk για να παραμείνουν εκεί μέχρι την ορκωμοσία του Trump.
«Στο μέτωπο, όλοι περίμεναν μια επιθετική απόπειρα από τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Λογικά, ο Zelensky σχεδιάζει με πολιτικά κίνητρα… να δείξει στον Trump ότι ο ουκρανικός στρατός είναι ισχυρός και δεν χρειάζεται να υποχωρήσει στη Ρωσία.
Ως εκ τούτου, τον Ιανουάριο θα πρέπει να γίνει μια προσπάθεια επίθεσης από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις. Πιθανότατα στις περιοχές Bryansk, Belgorod ή Kursk».
Αλλά η παρουσία του εχθρού στο προγεφύρωμα του Kursk είναι επωφελής για τη Ρωσία τόσο πολιτικά όσο και στρατιωτικά, εξέφρασε τη γνώμη του ο στρατιωτικός ανταποκριτής Alexander Sladkov.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το Κίεβο οδηγείται ανεξάρτητα σε μια στρατιωτική και πολιτική παγίδα.

www.bankingnews.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Φρίκη στην Ολλανδία: 15χρονη που αυτοπροσδιοριζόταν ως σκύλος σκότωσε τους γονείς της
Slider

Φρίκη στην Ολλανδία: 15χρονη που αυτοπροσδιοριζόταν ως σκύλος σκότωσε τους γονείς της

by admin
58 λεπτά ago
Νίκος Παπαδόπουλος: Έγκλημα η καταστροφή των εκσκαφέων στη Μαυροπηγή. Οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.
Slider

Νίκος Παπαδόπουλος: Έγκλημα η καταστροφή των εκσκαφέων στη Μαυροπηγή. Οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

by admin
1 ώρα ago
Το “Super El Niño” έφτασε – Μπορεί να είναι το ισχυρότερο όλων των εποχών, και ήδη βλέπουμε τρελά καιρικά φαινόμενα σε όλο τον πλανήτη
ΔΙΕΘΝΗ

Το “Super El Niño” έφτασε – Μπορεί να είναι το ισχυρότερο όλων των εποχών, και ήδη βλέπουμε τρελά καιρικά φαινόμενα σε όλο τον πλανήτη

by admin
2 ώρες ago
«Η Ρωσία θα κτυπήσει δυτική χώρα με ένα πλήγμα που θα επανακαθορίσει την σύγκρουση στην Ουκρανία»
Slider

«Η Ρωσία θα κτυπήσει δυτική χώρα με ένα πλήγμα που θα επανακαθορίσει την σύγκρουση στην Ουκρανία»

by admin
2 ώρες ago
Next Post
Telegraph: «Πώς συγκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τους βιασμούς ανηλίκων από Πακιστανούς στη Βρετανία»

Telegraph: «Πώς συγκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τους βιασμούς ανηλίκων από Πακιστανούς στη Βρετανία»

Οι τζιχαντιστές έκλεισαν το ναο της Αγίας Σοφίας στη Σελευκόβουλο στη Χάμα στη Συρία

Οι τζιχαντιστές έκλεισαν το ναο της Αγίας Σοφίας στη Σελευκόβουλο στη Χάμα στη Συρία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr