• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 16 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Σοκ και δέος στην Α.Ουκρανία: Η Μόσχα ”τύφλωσε” τουρκικά drone και ραντάρ

5 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google
Πολλά πράγματα γίνονται και δεν λέγονται στην Α.Ουκρανία ανάμεσα σε Δύση και Ρωσία

Οι θέσεις των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας και  τουρκικά Bayraktar TB2 έγιναν στόχος μιας ισχυρής «ηλεκτρονικής επίθεσης» από ρωσικές μονάδες ηλεκτρονικού πολέμου χθες και προχθές, αναφέρουν ρωσικές πηγές.

Το αποτέλεσμα ήταν να μείνουν χωρίς GPS πολλά συστήματα, ενώ τα τουρκικά drone είδαν και έπαθαν ώσπου να προσγειωθούν.

Πηγές από κινεζικό πρακτορείο αμυντικών ειδήσεων ισχυρίζονται ότι είχαμε «ξαφνική επίθεση ρωσικού ηλεκτρονικού πολέμου», με στόχο την καταστολή των επικοινωνιών του ουκρανικού  στρατού στο Ντονιέτσκ, κάτι που φέρεται να επιβεβαίωσε και η αποστολή του ΟΑΣΕ.

Το μπλοκάρισμα των συστημάτων επικοινωνιών και ραντάρ των Ουκρανών, αποτελεί μια συνήθη πρακτική  πριν από την κλιμάκωση μιας στρατιωτικής συγκρούσεως.

Έτσι επιβεβαιωνόμαστε για άρθρο μας στο οποίο αναφέραμε ότι πάνω από 50 ρωσικές τακτικές ομάδες επιπέδου τάγματος, έχουν σταλεί στην περιοχή των ρωσο-ουκρανικών συνόρων, ουσιαστικά για να καταπολεμήσουν εχθρικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στη νότια Ρωσία, με την μορφή στρατιωτικών ασκήσεων.

Οι μονάδες αυτές της Νότιας στρατιωτικής περιφέρειας της Ρωσίας, έχουν αποκλειστικό ρόλο την αναχαίτηση μαζικών επιθέσεων μη επανδρωμένων εναερίων οχημάτων, από κοινού με μονάδες ηλεκτρονικού πολέμου κατά την διάρκεια ειδικών ασκήσεων, ανέφερε το γραφείο Τύπου της Περιφέρειας.

Κινέζοι ειδικοί εκτιμούν ότι με αυτόν τον τρόπο, η Ρωσία επιχειρεί να αποτρέψει την Ουκρανία να εισβάλει στην Ανατολική πλευρά της, και την ενθαρρύνει να επιστρέψει στην «πορεία» εφαρμογής της συμφωνίας του Μινσκ.

Ο Ρώσος δημοσιογράφος Alexander Koc ανέφερε ότι “είναι πλέον καιρός να υλοποιήσουμε άμεσες παραδόσεις προηγμένων οπλικών συστημάτων στις Δημοκρατίες του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ από τη Νότια Οσετία, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας και ηλεκτρονικού πολέμου”.

Υπενθυμίζεται ότι η Νότια Οσετία έχει αναγνωρίσει τις ρωσόφωνες δημοκρατίες και για αυτό συνεργάζεται με τις ένοπλες δυνάμεις της περιοχής (DNR και LNR) στον αμυντικό τομέα.

Δημοσιογράφοι των ΗΠΑ μαγνητοσκόπησαν ρωσικό στρατόπεδο κοντά στην Ουκρανία

Δημοσιογράφοι του Sky News αποφάσισαν να ελέγξουν την αξιοπιστία των πληροφοριών σχετικά με την μετακίνηση ρωσικών δυνάμεων, και για αυτό μαγνητοσκόπησαν στρατόπεδο του ρωσικού στρατού στην περιοχή του Voronezh.

Οι δυτικοί δημοσιογράφοι τράβηξαν  φωτογραφίες στρατιωτικών οχημάτων και σκηνών. Σύμφωνα με την Ομάδα Πληροφοριών Συγκρούσεων (CIT), το ρωσικό στρατόπεδο βρίσκεται 250 χιλιόμετρα από τα σύνορα μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Νωρίτερα, οι εκπρόσωποι της CIT δημοσίευσαν στοιχεία σχετικά με μια μεγάλη κίνηση τεθωρακισμένων οχημάτων σε αυτήν την περιοχή, σημειώνοντας τη μέγιστη συγκέντρωση ρωσικών μονάδων κοντά στα σύνορα των δύο κρατών από το 2015.

Όλα δείχνουν όμως, ότι η σημερινή σύσκεψη των χωρών μελών του ΝΑΤΟ θα είναι πολύ κρίσιμη, αφού εκεί θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις στην Α.Ουκρανία.

pentapostagma.gr
Tags: slide1
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Γεννήθηκε τρίτη κόκκινη δαμάλα στο Ισραήλ
Slider

Γεννήθηκε τρίτη κόκκινη δαμάλα στο Ισραήλ

by admin
24 λεπτά ago
Michael Snyder: Οι τρελοί διευθύνουν το άσυλο
Slider

Michael Snyder: Οι τρελοί διευθύνουν το άσυλο

by admin
54 λεπτά ago
Τρομερό ρωσικό μήνυμα: Καταστρέφουμε τα λιμάνια στη Μαύρη Θάλασσα – Διαλύουμε Izmail, κλείνει ο Δούναβης, τέλος η Ουκρανία
Slider

Τρομερό ρωσικό μήνυμα: Καταστρέφουμε τα λιμάνια στη Μαύρη Θάλασσα – Διαλύουμε Izmail, κλείνει ο Δούναβης, τέλος η Ουκρανία

by admin
13 ώρες ago
Μαρία Δεναξά: Φρένο στην απαγόρευση των social media για ανηλίκους στη Γαλλία: Αντισυνταγματικό το μέτρο που θα ίσχυε από 1η Σεπτεμβρίου – Θα ανάγκαζε και τους ενήλικες να αποδεικνύουν την ηλικία τους
ΔΙΕΘΝΗ

Μαρία Δεναξά: Φρένο στην απαγόρευση των social media για ανηλίκους στη Γαλλία: Αντισυνταγματικό το μέτρο που θα ίσχυε από 1η Σεπτεμβρίου – Θα ανάγκαζε και τους ενήλικες να αποδεικνύουν την ηλικία τους

by admin
14 ώρες ago
Next Post
Απίστευτη εντολή Β.Κικίλια σε ΜΜΕ: «Προσοχή – Πάντα να τονίζετε τα θετικά των εμβολίων όταν προκαλούν παρενέργειες»

Απίστευτη εντολή Β.Κικίλια σε ΜΜΕ: «Προσοχή - Πάντα να τονίζετε τα θετικά των εμβολίων όταν προκαλούν παρενέργειες»

Η Τουρκία έδωσε στην Ρωσία την αιτία ενός νέου πολέμου – Μόσχα: “Αξιωματικοί της ΜΙΤ με τζιχαντιστές στην Ουκρανία ετοιμάζουν επιθέσεις εναντίον μας” (βίντεο)

Η Τουρκία έδωσε στην Ρωσία την αιτία ενός νέου πολέμου - Μόσχα: "Αξιωματικοί της ΜΙΤ με τζιχαντιστές στην Ουκρανία ετοιμάζουν επιθέσεις εναντίον μας" (βίντεο)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr