ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΟΚ: Σε 21 ημέρες έκοψαν το ρεύμα σε 6.500 νοικοκυριά – Σύντομα χωρίς ηλεκτρισμό άλλα 26.500 σπίτια

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. - 29 Απρ 2022 - 8:33
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Δεν έχει προηγούμενο η κατάσταση που βιώνουν τα ελληνικά νοικοκυριά τα οποία μετά από την πολυετή κρίση, την πανδημία του κορονοϊού και την ραγδαία αύξηση στις τιμές των τροφίμων και της ενέργειας τώρα είναι αντιμέτωπα να μείνουν και χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Κώστα Μανιάτη, από την 1η έως την 21η Απριλίου έχει κοπεί το ρεύμα σε 6.000 με 6.500 νοικοκυριά ενώ συνεχίζεται η εκτέλεση εντολών διακοπής που φτάνουν μόνο προς το παρόν τις 26.500. Μάλιστα ο κ. Μανιάτης τόνισε ότι μόνο στον νομό Αττικής εκδίδονται πλέον σε καθημερινή βάση περίπου 500 εντολές διακοπής της ηλεκτροδότησης μετά από σχετικές αιτήσεις των παρόχων.

Μάλιστα όπως υπογραμμίζει με νόημα τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί το σύνολο των διακοπών και αυτό δεν έχει γίνει ακόμη λόγω έλλειψης προσωπικού.

Ερωτηθείς για τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες γίνεται η διακοπή ο κ. Μανιάτης ανέφερε ότι «αυτό γίνεται αν έχεις απλήρωτο τον πρώτο λογαριασμό και τον δεύτερο» ενώ πρόσθεσε ότι «δεν γνωρίζουμε αν κάποιο νοικοκυριό είναι ευάλωτο, το μόνο που γνωρίζουμε είναι οι εντολές που παίρνουμε από τους παρόχους και μπορεί αρκετοί που έχουν φύγει για Πάσχα να επιστρέψουν σπίτι τους και να δουν ότι δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα λόγω διακοπής από χρέος ηλεκτρικού ρεύματος».

focusfm.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr