• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Σοκ στο Κίεβο – Η Ρωσία σχεδιάζει ζώνες ασφαλείας σε βάθος 300 χιλιομέτρων στην Ουκρανία, που θα τεμαχιστεί – Γίνεται χώρα…404

O Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin επεσήμανε ότι η Μόσχα επιδιώκει να δημιουργήσει «μια ζώνη ασφαλείας» προκειμένου να προστατεύσει τους αμάχους στις παραμεθόριες περιοχές από τις ουκρανικές επιθέσεις

2 έτη ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η «υγειονομική ζώνη» ή αλλιώς ζώνη ασφαλείας στην Ουκρανία θα πρέπει να έχει βάθος περίπου 300 χιλιομέτρων δεδομένης της εμβέλειας των όπλων που διαθέτει το Κίεβο, δήλωσε στο TASS ο Igor Korotchenko ειδικός επί των στρατιωτικών θεμάτων και αρχισυντάκτης του περιοδικού National Defense της Ρωσίας.
Την Παρασκευή (17/5/2024), ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin επεσήμανε ότι η Μόσχα επιδιώκει να δημιουργήσει «μια ζώνη ασφαλείας» προκειμένου να προστατεύσει τους αμάχους στις παραμεθόριες περιοχές από τις ουκρανικές επιθέσεις.
«Ιδανικά, θα έπρεπε να είναι μια περιοχή απαλλαγμένη από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.
Όσο για το βάθος της, θα πρέπει να είναι αρκετό για να διασφαλιστεί ότι τα αμερικανικά, γαλλικά και βρετανικά όπλα μεγάλου βεληνεκούς δεν θα φτάσουν στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένων των νέων περιοχών της χώρας.
Έτσι, αφού το βεληνεκές, ας πούμε, των πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς ATACMS είναι 300 χιλιόμετρα, τότε οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να ελέγχουν μια περιοχή βάθους 300 χιλιομέτρων», εξήγησε ο ειδικός.

Medvedev (Αντιπρόεδρος Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας): Μέχρι την Πολωνία η ζώνη ασφαλείας

Το απαιτούμενο πλάτος της «ζώνης ασφαλείας» στην Ουκρανία για την προστασία του εδάφους της Ρωσίας μπορεί να φτάσει μέχρι την Πολωνία, εάν η Δύση στείλει όπλα μεγάλης εμβέλειας στο Κίεβο, έγραψε στο κανάλι του στο Telegram ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev.
Ο Ρώσος αξιωματούχος υπενθύμισε τα λόγια του προέδρου Vladimir Putin για την ανάγκη δημιουργίας μιας «ζώνης προστασίας μέσα στην οποία θα είναι αδύνατο για το νεοναζιστικό καθεστώς να χτυπήσει ρωσικό έδαφος».
«Φυσικά, συμπεριλαμβανομένων όλων των εδαφών που επέστρεψαν στη χώρα μας», εξήγησε ο Medvedev.
«Όταν το καθεστώς του Κιέβου χρησιμοποιεί πυραύλους Storm Shadow / SCALP-EG με βεληνεκές τουλάχιστον 550 χιλιομέτρων, όταν η απόσταση μεταξύ Belgorod και Κιέβου είναι 429 χιλιόμετρα, τότε σχεδόν ολόκληρο το κεντρικό και το μεγαλύτερο μέρος της δυτικής Ουκρανίας εμπίπτουν σε αυτήν τη ζώνη ασφαλείας» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.
«Πρέπει δηλαδή να υπάρχει παντού Ρωσία (550 χιλιόμετρα συν 70-100 παραπάνω για να είμαστε σίγουροι).
Διαφορετικά δεν μπορεί να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πόλεων και των χωριών μας», συνέχισε.
«Εάν συνεχιστεί έτσι, η ζώνη ασφαλείας θα είναι κάπου στα σύνορα με την Πολωνία. Ή ακόμα και εντός της Πολωνίας» τόνισε.
«Παρόλα αυτά, οι ανόητοι στρατηγοί του ΝΑΤΟ θέλουν ειλικρινά σχεδόν ολόκληρη η Ουκρανία να βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Ρωσίας», κατέληξε ο Medvedev, ο οποίος έχει χαρακτηρίσει την Ουκρανία …χώρα 404.

Θα τεμαχιστεί η …χώρα 404

Ο πρώην αξιωματικός της CIA και άλλοτε επιθεωρητής όπλων των Ηνωμένων Εθνών Scott Ritter προβλέπει ότι η Ρωσία θα δημιουργήσει ουδέτερες ζώνες στο ουκρανικό έδαφος για να αποτρέψει τις επιθέσεις με πυραύλους.
«Δεν θα υπάρχει πλέον ουκρανικό κράτος.
Όλοι όσοι μίλησαν για την ανάγκη να δοθούν στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις όπλα μεγάλου βεληνεκούς θα είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό.
Όπως έχει ήδη πει ο Vladimir Putin, θα δημιουργηθούν αποστρατιωτικοποιημένες ζώνες.
Οι διαστάσεις τους θα αντιστοιχούν στη μέγιστη απόσταση που μπορούν να πετάξουν οι καλύτεροι δυτικοί πύραυλοι», προέβλεψε ο ειδικός.
Όπως σημείωσε ο Ritter η Ουκρανία θα μπορούσε να συνεχίσει να υπάρχει αν η Δύση δεν είχε προσπαθήσει να την οπλίσει με τα θανατηφόρα συστήματα κρούσης, που διαθέτει
Πρόσθεσε δε ότι εκατομμύρια απώλειες στην Ουκρανία θα οδηγήσουν στο γεγονός ότι οι Ουκρανοί θα εξαφανιστούν ως έθνος.
«Θα δούμε το τέλος του ουκρανικού έθνους, το οποίο θα διασκορπιστεί σε όλο τον κόσμο.
Αυτή είναι η τραγική πραγματικότητα», πιστεύει ο πρώην αξιωματικός της CIA.
Δήλωσε εξάλλου ότι οι ουκρανικές απώλειες ανέρχονται σε περισσότερα από τρία εκατομμύρια άτομα.

Η Ουκρανία δεν θα επιβιώσει και λόγω δημογραφικής κατάρρευσης

Η Ουκρανία έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά γονιμότητας στον κόσμο, καταγράφοντας κατά μέσο όρο μόλις 0,7 παιδιά ανά γυναίκα σε αναπαραγωγική ηλικία.


Αυτή η κατάσταση, που επιδεινώθηκε από τους μαζικούς βίαιους θανάτους και τη φυγή εκατομμυρίων προσφύγων, θέτει σε κίνδυνο την επιβίωση της Ουκρανίας ως έθνους, προειδοποιούν οι Times.
Η Ella Libanova, διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημογραφίας και Κοινωνικών Σπουδών στην Εθνική Ακαδημία Επιστημών της Ουκρανίας, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ότι το προσδόκιμο ζωής των ανδρών μειώθηκε από 66-67 χρόνια σε 57-58 χρόνια λόγω του πολέμου.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι μόνο το Τσαντ (54), η Νιγηρία (54), το Λεσότο (55) και η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία (55) έχουν χαμηλότερο προσδόκιμο ζωής από την Ουκρανία και τονίζει πως οι δημογραφικές προοπτικές για τη χώρα είναι ζοφερές.

Αντιμετώπιζε κρίση πριν από την επιχείρηση της Ρωσίας

«Η δημογραφική εικόνα φαίνεται ζοφερή», ανέφερε η εφημερίδα, προσθέτοντας ότι μια ομάδα 12 ακαδημαϊκών που ειδικεύονται στη δημογραφία υπολόγισε τον αντίκτυπο των στρατιωτικών απωλειών στην ουκρανική κοινωνία χρησιμοποιώντας διάφορες πηγές.
Ωστόσο, το καθεστώς του Κιέβου δεν δημοσίευσε αυτά τα στοιχεία.
Η Ella Libanova εξήγησε ότι οι πληροφορίες διαρρέουν και οι ηλικίες των νεκρών είναι γνωστές.
Εξέτασαν την εμπειρία της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας, ανέλυσαν προηγούμενα δεδομένα και χρησιμοποίησαν όλες τις διαθέσιμες πηγές για να εκτιμήσουν την τρέχουσα κατάσταση.
Η Ουκρανία αντιμετώπιζε ήδη μια δημογραφική κρίση πριν από τη σύγκρουση, με ποσοστό γεννήσεων 1,16 και ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού ηλικίας μεταξύ 20 και 40 ετών, η ίδια ηλικιακή ομάδα που είναι πιο πιθανό να σκοτώνεται στη μάχη.
Η κρίση έχει φτάσει σε τόσο κρίσιμο σημείο που οι Ουκρανοί υπουργοί ανέπτυξαν μια στρατηγική αύξησης πληθυσμού για το 2040, αποκάλυψε η Libanova.
Ωστόσο, εξακολουθούν να λείπουν συγκεκριμένα σχέδια για την αναστροφή αυτής της τάσης, ακόμα κι αν η ειδικός είπε στους Times ότι οι στρατηγικοί στόχοι είναι η αύξηση του ποσοστού γεννήσεων, η εξάλειψη της πρόωρης θνησιμότητας, η προώθηση της μεταναστευτικής ανάπτυξης και η προσαρμογή της κοινωνίας στη γήρανση του πληθυσμού.
Το απλό γεγονός είναι ότι όσο ο πόλεμος συνεχίζεται, η Ουκρανία δεν έχει καμία πιθανότητα να ανακάμψει από τη δημογραφική της κατάρρευση.

www.bankingnews.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Τρόμος στην Τουρκία: Απόπειρα δολοφονίας του Erdogan με αεροπειρατεία από το Ισραήλ;
ΔΙΕΘΝΗ

Τρόμος στην Τουρκία: Απόπειρα δολοφονίας του Erdogan με αεροπειρατεία από το Ισραήλ;

by admin
5 ώρες ago
Επιστολή Καταγγελίας για Μητροπολίτη Σιλουανό
Slider

Επιστολή Καταγγελίας για Μητροπολίτη Σιλουανό

by admin
5 ώρες ago
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ είναι η λύση που τους τρομάζει. ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!
Slider

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ είναι η λύση που τους τρομάζει. ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

by admin
5 ώρες ago
Αντρέας Μαρτσιλιάνο: Φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ… Ο πόλεμος μεταξύ Ευρώπης & Ρωσίας, θα διαρκέσει το πολύ μισή ώρα… & η ώρα Πλησιάζει
ΔΙΕΘΝΗ

Αντρέας Μαρτσιλιάνο: Φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ… Ο πόλεμος μεταξύ Ευρώπης & Ρωσίας, θα διαρκέσει το πολύ μισή ώρα… & η ώρα Πλησιάζει

by admin
6 ώρες ago
Next Post
«ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑ ΜΥΡΩΝ ΘΕΟΦΡΟΝΕΣ ΟΠΙΣΩ ΣΟΥ ΕΔΡΑΜΟΝ» (Θεολογικό σχόλιο στην Κυριακή των Μυροφόρων)

«ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑ ΜΥΡΩΝ ΘΕΟΦΡΟΝΕΣ ΟΠΙΣΩ ΣΟΥ ΕΔΡΑΜΟΝ» (Θεολογικό σχόλιο στην Κυριακή των Μυροφόρων)

ΟΙ ΕΠΤΑ ΔΙΑΚΟΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΕΠΤΑ ΔΙΑΚΟΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr