ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ! ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !

ΕΛΛΑΔΑ. - 26 Ιαν 2019 - 19:06
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Έχει ξεφύγει η σταλινική χούντα και οι πολλοί και διάφοροι «πρόθυμοι» κομισάριοι της ΕΛΑΣ (ή του ΕΛΑΣ;), που δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο αυθαιρετούν στο όνομά της!

Όπως πληροφορούμεθα, λοιπόν, μεταξύ των συλληφθέντων για τα χθεσινά επεισόδια στην Κατερίνη, κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου κατά της Συμφωνίας των προδοτών,

βρίσκονται και ανήλικα παιδιά, τα οποία πέρασαν όλη τη νύχτα στα κρατητήρια (μαζί με ενηλίκους!), ενώ μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχει απαγορευθεί η οποιαδήποτε επικοινωνία τους

με τους γονείς τους, ενώ οι «ζηλωτές» της Ασφάλειας δεν τους έχουν ακόμα οδηγήσει ενώπιον του εισαγγελέως Κατερίνης, με το πρόσχημα ότι «δεν έχει ολοκληρωθεί η δικογραφία», για να παρατείνουν την κράτησή τους!

(ΥΓ) 1: Όσον αφορά τους «ζηλωτές» της σταλινικής τρομοκρατίας, που ντροπιάζουν τη στολή τους και που ασελγούν στην μνήμη των χιλιάδων σφαγιασθέντων με κονσερβοκούτια ανδρών της ένδοξης Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής από τα χέρια των εαμοβουλγάρων κομμουνιστοσυμμοριτών, να γνωρίζουν πολύ καλά πως το Έθνος «κρατάει τεφτέρια»!

(ΥΓ) 2: Υπενθυμίζουμε δε, για όσους δεν σκαμπάζουν από ελληνική ιστορία, πως η πρώτη επίθεση των κομμουνιστοσυμμοριτών, που σηματοδότησε την απαρχή του τρίτου γύρου της κομμουνιστικής ανταρσίας, έγινε τον Μάρτιο του 1946, στον Σταθμό Χωροφυλακής Λιτοχώρου Πιερίας (λίγα χιλιόμετρα από την Κατερίνη…), όπου οι εαμοβούλγαροι λησταλήτες, πολιτικοί πρόγονοι των σημερινών κυβερνώντων, κύκλωσαν τον σταθμό και τον πυρπόλησαν, καίγοντας ζωντανούς τους ηρωικούς υπερασπιστές τους!

ethnikismos.net

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr