ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ! ΓΚΙΑΟΥΡ ΚΑΜΜΕΝΟΣ – ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ!

ΕΘΝΙΚΑ. - 2 Αυγ 2018 - 19:14
Loading...

Γράφει ο Αντίοχος

Αν στην περίπτωση της προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας μας ο Καμμένος τήρησε κάποια προσχήματα (παίζοντάς το… «Μακεδονομάχος» ακόμα και την ώρα που έδινε στον Τσίπρα το στυλό για να υπογράψει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών – χωρίς ωστόσο να πείθει κανέναν), στην περίπτωση της προδοσίας της Θράκης δεν τήρησε κανένα απολύτως πρόσχημα!

Έτσι, οι ψεκασμένοι «υπερπατριώτες» και «τουρκοφάγοι» υπερψήφισαν χωρίς τις συνήθεις… κόνξες και τις υποκριτικές ζητωπατριωτικές κραυγές, για ξεκάρφωμα, την υποχρεωτική συνταξιοδότηση (εκδίωξη!) των δύο νομίμων μουφτήδων της Θράκης, προκειμένου ν’ ανοίξει ο δρόμος για την εκλογή από την μειονότητα τυφλών οργάνων της Άγκυρας, που όταν θα πέσει το «σύνθημα» από την Άγκυρα θα ξεσηκώσουν τους μουσουλμάνους και θα μετατρέψουν την Θράκη μας σε Κοσσυφοπέδιο.

Να σημειωθεί, πως την συγκεκριμένη τροπολογία υπερψήφισε και η κλεφτουριά του ΠΑΣΟΚ, οπότε θα μπορούσαν να καλυφθούν οι ψεκασμένοι από την βεβαιότητα πως θα περάσει η τροπολογία και να εκφράσουν την εκ του ασφαλούς… διαφωνία τους – όπως έκαναν σε μια σειρά θεμάτων κατά το παρελθόν. Γιατί δεν το έπραξαν; Είναι προφανές: ο Καμμένος γνωρίζει πλέον πως είναι το πιο μισητό πολιτικό πρόσωπο για τους Έλληνες πατριώτες και πως η κατάσταση αυτή δεν αντιστρέφεται με τίποτα. Οπότε, δίνει πλέον αποδείξεις απόλυτης νομιμοφροσύνης, χωρίς «μα και μου», στα μεγάλα αφεντικά και στον Οθωμανό Πασά, μπας και τον διασώσουν πολιτικά!

ethnikismos.net

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter