• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Στα όρια της υστερίας ο Zelensky – Σκηνοθέτησε δήθεν πραξικόπημα με… σαγιονάρες, κατηγόρησε τους Ρώσους, αλλά κανείς δεν τον πιστεύει

Αναλύοντας την υποτιθέμενη πλοκή τύπου J6 που ματαιώθηκε στο Κίεβο

2 έτη ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
Στα όρια της υστερίας ο Zelensky – Σκηνοθέτησε δήθεν πραξικόπημα με… σαγιονάρες, κατηγόρησε τους Ρώσους, αλλά κανείς δεν τον πιστεύει
10
SHARES
518
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Ουκρανίας αποκάλυψε ότι η SBU απέτρεψε μια υποτιθέμενη συνωμοσία τύπου J6 για την κατάληψη της εξουσίας στο Κίεβο.
Μάλιστα, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες των πραξικοπηματιών με… σαγιονάρες, οι οποίοι κατηγορήθηκαν ότι ενορχήστρωσαν μια διαμαρτυρία που σκόπιμα θα κατέληγε σε μια εξέγερση της οποίας οι συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένου στρατιωτικού προσωπικού και PMC, θα εισέβαλλαν στη Rada.
Ο Zelensky συνεχώς εκφράζει φόβους από τον Νοέμβριο για ένα λεγόμενο «Maidan 3» που ισχυρίστηκε ότι οργανωνόταν από τη Ρωσία εναντίον του, επομένως είναι πολύ πιθανό να περιγράψει αυτήν την τελευταία εξέλιξη ως απόδειξη αυτής της υποτιθέμενης πλοκής.
1_733.JPG
Σύμφωνα με τους παρατηρητές, ο Zelensky εξυπηρετεί τα πολιτικά του συμφέροντα να δυσφημεί την πιθανότητα ότι επρόκειτο για μια πραγματικά εγχώρια προσπάθεια αλλαγής καθεστώτος, η οποία θα μπορούσε ακόμη και να συνδεθεί με δυσαρεστημένα μέλη του στρατού, ανεξάρτητα από το εάν έχουν οποιαδήποτε σχέση με τον πρώην Ανώτατο Διοικητή Zaluzhny.
Ο Zaluzhny ήταν ο κύριος αντίπαλος του Zelensky πριν αντικατασταθεί και οριστεί ως νέος πρέσβης της Ουκρανίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και ήταν της γνώμης ότι είχε καταστεί αδύνατο να επιτευχθούν οι μαξιμαλιστικοί στόχοι του Zelensky στη σύγκρουση.

Ουδείς ξεχνά άλλωστε ότι η θητεία του Zelensky έληξε στα τέλη Μαΐου, επομένως είναι παράνομος λόγω του επιτακτικού νομικού επιχειρήματος που διατύπωσε ο Πρόεδρος Putin τον περασμένο μήνα ότι ο Πρόεδρος της Rada είναι τώρα αρχηγός του κράτους, εάν εξακολουθεί να τηρείται το ουκρανικό Σύνταγμα.
Επιπλέον, υπάρχει πολύς θυμός για τα μέτρα αναγκαστικής επιστράτευσης της χώρας που έχουν αυξηθεί λόγω της νέας ώθησης της Ρωσίας στην περιοχή Χάρκοβο της Ουκρανίας στις αρχές Μαΐου, επομένως πραγματικά αντικυβερνητικό αίσθημα υπάρχει στη χώρα.
Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι αυτό ήταν πράγματι έργο εγχώριων αντιφρονούντων που δεν είχαν καμία σχέση με τη Ρωσία, παρά ό,τι μπορεί να ισχυριστεί το Κίεβο.
2_527.JPG
Γιατί ψεύδεται συνεχώς ο Zelensky;

Το ψέμα για την υποτιθέμενη σύνδεση της χώρας με τους συνωμότες εξυπηρετεί το διττό σκοπό να δικαιολογήσει περαιτέρω καταστολές στην κοινωνία, υπενθυμίζοντας στη Δύση την υποτιθέμενη «ρωσική απειλή» ενόψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ την επόμενη εβδομάδα, σε μια προσπάθεια να τους πιέσει να επεκτείνουν ουσιαστικότερη υποστήριξη στην Ουκρανία.
Το χρονοδιάγραμμα με το οποίο ξεδιπλώθηκαν όλα είναι επίσης άξιο περαιτέρω εξέτασης λαμβάνοντας υπόψη αυτό το επερχόμενο γεγονός.
Σύμφωνα με τον Γενικό Εισαγγελέα, οι ένοχοι άρχισαν να διαδίδουν αντικυβερνητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Μάιο και συνέχισαν να το κάνουν μέχρι τον Ιούνιο, κάτι που προφανώς τράβηξε την προσοχή του κράτους.
Μπορούμε λοιπόν να υποθέσουμε ότι οι αρχές γνώριζαν τα πάντα σχετικά με αυτήν την συνομωσία από τα πρώτα της στάδια και ότι κατά συνέπεια δεν αποτελούσε ποτέ αξιόπιστη απειλή.
Ο λόγος για τον οποίο δεν καταρρίφθηκε αμέσως θα μπορούσε να ήταν να προσδιορίσουν την πλήρη έκταση των σχεδίων τους και να εκθέσουν όλους τους άλλους μέσα σε αυτό το δίκτυο προκειμένου να τα καταρρίψουν όλα ταυτόχρονα.
Αυτό είναι αρκετά λογικό, αλλά μπορεί επίσης να υπήρχε και ένα απώτερο κίνητρο, δηλαδή να διασφαλιστεί ότι αυτή η ιστορία κυκλοφορεί εν όψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ για τους προαναφερθέντες πολιτικούς λόγους του Zelensky αντί να την εισάγει πρόωρα στο παγκόσμιο οικοσύστημα πληροφοριών εβδομάδες πριν.
Επιπλέον, δεδομένου ότι η Ουκρανία φέρεται να έχει ξεκινήσει μια στρατιωτική συσσώρευση κατά μήκος των συνόρων με τη Λευκορωσία, είναι πιθανό ότι το Κίεβο σχεδίαζε να δημοσιοποιήσει αυτήν την είδηση τύπου J6 περίπου την ίδια ώρα, προκειμένου να εκμεταλλευτεί προβλέψιμους ισχυρισμούς για ρωσική εμπλοκή ως πρόσχημα για τα προαναφερθέντα μέτρα.
Με αυτόν τον τρόπο, αυτή η κίνηση θα μπορούσε στη συνέχεια να χαρακτηριστεί ως «αμυντική» παρόλο που αναμφισβήτητα βασίζεται στη μεταφορά τουλάχιστον μιας πρόθεσης απειλής του αμοιβαίου αμυντικού συμμάχου της Ρωσίας.
Συνδυάζοντας τα όλα αυτά, φαίνεται ότι οι συνωμότες είναι εγχώριοι αντιφρονούντες χωρίς δεσμούς με τη Ρωσία, αν και μπορεί να έχουν κάποιες διασυνδέσεις με δυσαρεστημένα μέλη του στρατού.
Οι αρχές γνώριζαν για τα σχέδιά τους από νωρίς, αλλά αρνήθηκαν να τους αντιμετωπίσουν αμέσως, καθώς ήθελαν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες.
Ωστόσο, το απώτερο κίνητρο ήταν αυτή η ιστορία να συμπέσει με τις τελευταίες εντάσεις στη Λευκορωσία και την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, προμηνύοντας έτσι πιθανώς περισσότερες δυτικές κλιμακώσεις.

www.bankingnews.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

«ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ χτίζεται τώρα!» – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΡΟΥΠΑ
Slider

«ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ χτίζεται τώρα!» – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΡΟΥΠΑ

by admin
2 λεπτά ago
Εφιαλτική έκθεση του ΟΟΣΑ! Έρχεται παγκόσμιο κραχ και “πάγωμα” της τεχνητής νοημοσύνης λόγω της ενέργειας
Slider

Εφιαλτική έκθεση του ΟΟΣΑ! Έρχεται παγκόσμιο κραχ και “πάγωμα” της τεχνητής νοημοσύνης λόγω της ενέργειας

by admin
8 λεπτά ago
ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ
Slider

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

by admin
25 λεπτά ago
Ευλογούν τα γένια της Ιεραρχίας με αυξήσεις – μαμούθ 100%
Slider

Ευλογούν τα γένια της Ιεραρχίας με αυξήσεις – μαμούθ 100%

by admin
43 λεπτά ago

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Βόμβα μεγατόνων από Άντζελο Τζουλιάνο: “Οι κυβερνήσεις είναι απλά μαριονέτες – Οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ διοικούν τον πλανήτη

Βόμβα μεγατόνων από Άντζελο Τζουλιάνο: “Οι κυβερνήσεις είναι απλά μαριονέτες – Οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ διοικούν τον πλανήτη

1 ημέρα ago
Λαζόπουλος: Πάτησα το μήνυμα, μπήκε το Predator – Οι ιδιώτες ήθελαν να μάθουν αν θα ζήσω;

Λαζόπουλος: Πάτησα το μήνυμα, μπήκε το Predator – Οι ιδιώτες ήθελαν να μάθουν αν θα ζήσω;

17 ώρες ago
Υπομονή, η θεία χάρις θα επέμβει – Μια ποιητική-προφητική κατάθεση για τη σημερινή ημέρα πίκρας και την αιώνια ελπίδα του Γένους

Υπομονή, η θεία χάρις θα επέμβει – Μια ποιητική-προφητική κατάθεση για τη σημερινή ημέρα πίκρας και την αιώνια ελπίδα του Γένους

5 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    45 shares
    Share 18 Tweet 11
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    21 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr