ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στεφανάδης : Οι μετανάστες είναι περισσότεροι από τους κατοίκους στο Βαθύ

ΕΛΛΑΔΑ. - 23 Σεπ 2019 - 15:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

«Η κατάσταση είναι τραγική, πάνω από 500 άνθρωποι αποβιβάστηκαν τις τελευταίες 4 ημέρες στη Σάμο» περιεγραψε την κατάσταση ο Χριστόδουλος Στεφανάδης
Την «τραγική», όπως την χαρακτήρισε, κατάσταση που επικρατεί στη Σάμο με τις αφίξεις προσφύγων και μεταναστών περιέγραψε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής της ΝΔ Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο Βαθύ «η αναλογία πληθυσμού έχει ξεπεράσει το 1 προς 1. Οι κάτοικοι είναι 6.000 τώρα τον χειμώνα και οι μετανάστες είναι περισσότεροι από 7.000».

Σύμφωνα με τον κ. Στεφανάδη «μόνο τις τελευταίες 4 ημέρες αποβιβάστηκαν στη Σάμο από τα τουρκικά παράλια πάνω από 500 άνθρωποι».

Δίνοντας μια εικόνα για το τι συμβαίνει στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης είπε ότι «γύρω-γύρω έχει γεμίσει το δασύλλιο με πρόχειρες σκηνές και οι άνθρωποι αυτοί μαζεύουν παλέτες και ξύλα από το Βαθύ για να ζεσταθούν».

Ερωτηθείς για το τι θα μπορούσε να γίνει, ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «το ιδανικό θα ήταν η Τουρκία να συνεργαστεί. Δυστυχώς είμαστε όμηροι της πολιτικής εκβιασμού του προέδρου της Τουρκίας προς τη Δύση».

Σημείωσε, τέλος, ότι »η Ελλάδα έμεινε μόνη της» για να διαχειριστεί το ζήτημα τονίζοντας ότι αυτό πρέπει να γίνει «ως χώρα και όχι τα νησιά να σηκώσουν όλα το βάρος» μετά «την πολιτική αστοχία των προηγούμενων ετών»

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…