ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στην Αγγλία κατηγορείται το εμβολιαστικό κίνημα σαν νέα Θρησκεία! Στην Ελλάδα επιμένουν με Τσιόδρα! vid

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 13 Οκτ 2021 - 9:07
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Στην αντεπίθεση οι διεθνιστές…

Η κυβέρνηση και οι διεθνιστές που την συμβουλεύουν πρέπει να έχουν αρχίσει να μπουχτίζουν και αυτοί με τους «τηλε-ειδικούς», οι οποίοι, πέραν των αντικρουόμενων απόψεων που εκφράζουν, δεν εμπνέουν πλέον «επιστημονική εμπιστοσύνη» στο ευρύ κοινό.

Ως εκ τούτου η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ ανακοίνωσε την θεσμοθέτηση «Επιτροπής Δημόσιας Υγείας και Αντιμετώπισης Πανδημίας» με γενικό συντονιστή της τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος και επιστρέφει στο προσκήνιο.

Η Επιτροπή, η οποία θα απαρτίζεται από 60 μέλη, είναι ένα αυστηρά ακαδημαϊκό όργανο, με γνωμοδοτικό χαρακτήρα σε ερωτήματα της Ιατρικής Σχολής και του Πανεπιστημίου.

Σκοπός της, όπως λένε, είναι να επεξεργάζεται ερευνητικά θέματα και τη συμμετοχή της Ιατρικής Σχολής σε κλινικές μελέτες και να εισηγείται κοινά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση των ασθενών με COVID.

Δεν αποκλείεται λοιπόν είτε να μειωθούν οι εμφανίσεις των τηλε-ειδικών είτε να συντονιστούν καλύτερα με την νέα επιτροπή υπό τον Σωτήρη Τσιόδρα, προκειμένου ο «εκφοβισμός» για το εμβόλιο του COVID να συνεχιστεί.

Ένα εκφοβισμός που ονομάζεται πλέον από σοβαρά ΜΜΕ του Εξωτερικού: «Εφιάλτης, θρησκεία, ιδεολογία, λατρεία»!!!

Δείτε στο βίντεο τι λένε σε άλλες χώρες:

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…