ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στη Μεσόγειο θάλασσα η Ρωσική φρεγάτα εντόπισε Αμερικανικό υποβρύχιο

ΔΙΕΘΝΗ. - 10 Αυγ 2018 - 12:16
Loading...

Φρεγάτα  του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας » Ναύαρχος  «Essen»  . Φωτογραφία αρχείου

Μόσχα, 10 Αυγούστου-RIA Novosti. Η φρεγάτα του στόλου της Μαύρης Θάλασσας «Ναύαρχος Έσσεν» κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκστρατείας στη Μεσόγειο τον Απρίλιο εντόπισε και συνοδεύτηκε από  Αμερικανικό υποβρύχιο  τύπου «Οχάιο», έγραψε η  «Izvestia» σε σχέση με την Κεντρική Διοίκηση του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, η δίωξη διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες. Το πλήρωμα της φρεγάτας κατέγραψε τις κύριες παραμέτρους του υποβρυχίου, οι οποίες αποκρυπτογραφήθηκαν και συνδέθηκαν  με το ακουστικό πορτρέτο του  υποβρυχίου.

Η φρεγάτα πήγε στη Μεσόγειο θάλασσα το Μάρτιο και επέστρεψε στη βάση στη Σεβαστούπολη στα τέλη Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, το πλήρωμα διεξήγαγε μια σειρά από διάφορες ασκήσεις για την καταπολέμηση ενός ενιαίου πλοίου, ως μέρος μια ομάδας  πλοίων με την εκτέλεση  βολών του  πυροβολικού στην επιφάνεια και εναέριους στόχους, καθώς και εργάστηκε σε  αντι-υποβρύχια καθήκοντα.

Η Φρεγάτα «Ναύαρχος Essen» είναι το δεύτερο σκάφος περιπολίας του έργου 11356 (το πρώτο-είναι ο «Ναύαρχος Grigorovich»). Πήρε το όνομά του από το Nαύαρχο Νικολάι Ottovich von Essen, ο οποίος στις αρχές του 20ου αιώνα κυβερνούσε  τον  Ρωσικό στόλο της Βαλτικής θάλασσας. Η φρεγάτα είναι οπλισμένη με  πυραύλους Cruise   «Caliber»  , για  αυτοάμυνα έχει το σύστημα πυραύλων  «Ηρεμία-1  (Calm-1)», ένα πυροβόλο όπλο  100 χιλιοστών, ένα αντιαεροπορικό  πυροβόλο και εκτοξευτή πυραύλων Jet.

Το υποβρύχιο κατηγορίας του Οχάιο είναι εξοπλισμένο με 150 τακτικούς πυραύλους »   Tomahawk »  και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο

Αναφορές

  1. https://iz.ru/776236/aleksei-ramm-aleksandr-kruglov-bogdan-stepovoi-evgenii-dmitriev/vziali-za-zhabry-russkii-fregat-poimal-amerikanskuiu-podlodku

https://ria.ru/

tokoutsavaki

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter