ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στις ασκήσεις “Ανατολή-2018” χρησιμοποιήθηκαν μοναδικοί Stealth πύραυλοι

ΔΙΕΘΝΗ. - 14 Σεπ 2018 - 16:45
Loading...

Εκκίνηση πυραύλου. Φωτογραφία αρχείου
Μόσχα, 14 Σεπτεμβρίου-RIA Novosti. Κατά τη διάρκεια των ελιγμών “Ανατολή-2018” στην περιοχή γυμνασίων “Telemba” στην Μπουργιατίας, ο ρωσικός στρατός χρησιμοποίησε “πυραύλους Stealth”, είπε σε μια συνέντευξη για τη δημοσίευση “Zvezda” ο επικεφαλής του 76-ου τομέα της άμυνας της Αεροπορίας συνταγματάρχης Σεργκέι Tikhonov.

Σύμφωνα με το στρατό, η διοίκηση αποφάσισε να περιπλέξει το έργο και δεν περιορίστηκε σε συμβατικούς εκπαιδευτικούς πυραύλους. Κατά τη διάρκεια μιας συμβατικής μαζικής επίθεσης, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έπρεπε να καταστρέψουν ειδικά εκπαιδευτικά αντίγραφα των πραγματικών πυραύλων cruise ικανά  να περιπλεχθούν από το  έδαφος, προσομοιάζοντας τις βαλλιστικές κεφαλές, καθώς και τους προσομοιωτές πυραύλων χρησιμοποιώντας την  τεχνολογία stealth.

Την ίδια στιγμή δεν υπήρχε πλήρης εμπιστοσύνη ότι ο στρατός θα αντιμετωπίσει το έργο, δήλωσε ο Tikhonov.

“Κανείς δεν θα μπορούσε να δώσει οποιεσδήποτε πιθανότητες εγγυήσεων για την επιτυχή αντανάκλαση μιας τέτοιας μαζικής επίθεσης  υπό όρους. Η υπόθεση είναι επίσης ότι στους ελιγμούς εφαρμόστηκαν ειδικοί στόχοι-προσομοιωτές των πυραύλων, με πολύ χαμηλή ορατότητα, με διαφορετικό τρόπο-με την τεχνολογία “Stealth”. Αυτοί οι πύραυλοι στόχων ξεπερνούν όλα τα γνωστά ξένα ανάλογα των ήδη παρόντων συσκευών,» είπε.

Ωστόσο, παρά τις δύσκολες συνθήκες, οι υπολογισμοί ανταποκρίθηκαν σε όλα τα χτυπήματα, και μερικά-ακόμα σε ώρα πτήσης.
Από τις 11 έως τις 17 Σεπτεμβρίου στην Άπω Ανατολή και παρακείμενες περιοχές του Ειρηνικού Ωκεανού γίνονται  οι  μεγαλύτεροι  στη σύγχρονη ιστορία της Ρωσίας στρατιωτικοί  ελιγμοί  “Ανατολή-2018. Ο υπουργός Αμύνης Σεργκέι Soigu είναι υπεύθυνος γι ‘ αυτούς. Στις  ασκήσεις παίρνουν μέρος  πάνω από 300.000 στρατιωτικοί , πάνω από χίλια αεροσκάφη, ελικόπτερα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, μέχρι 36000 τανκς, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς  προσωπικού και άλλα οχήματα, μέχρι 80 πλοία και σκάφη ασφαλείας. Ο ρωσικός στρατός θα  εντάξει  επίσης μονάδες από την Κίνα και τη Μογγολία.

Αναφορές

  1. https://zvezdaweekly.ru/news/t/2018913959-7m2Qq.html
https://ria.ru/
tokoutsavaki

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter