ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στις ΗΠΑ μοίρασαν δορυφορικά τηλέφωνα σε αξιωματούχος για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης

ΔΙΕΘΝΗ. - 24 Μάι 2023 - 6:05
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram
Στα μέλη της Κυβέρνησης και στους αξιωματικούς όλων των σωμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εκδοθεί δορυφορικά τηλέφωνα. Οι κυβερνώντες ισχυρίζονται ότι υπάρχουν «αυξανόμενες ανησυχίες για κινδύνους ασφαλείας» για τα μέλη του Κογκρέσου.
Σε περισσότερους από 50 γερουσιαστές έχουν εκδοθεί δορυφορικά τηλέφωνα για επικοινωνία έκτακτης ανάγκης, ανέφεραν στο CBS News άνθρωποι που γνωρίζουν τα μέτρα ασφαλείας. Οι συσκευές αποτελούν μέρος μιας σειράς νέων μέτρων ασφαλείας που προσφέρονται στους γερουσιαστές.
Σε μαρτυρία ενώπιον της Επιτροπής Πιστώσεων της Γερουσίας τον περασμένο μήνα, η λοχίας της Γερουσίας στο Arms Karen Gibson είπε ότι η δορυφορική επικοινωνία αναπτύσσεται «για να διασφαλιστεί ένα περιττό και ασφαλές μέσο επικοινωνίας κατά τη διάρκεια ενός ανατρεπτικού συμβάντος».
Έτσι η αξιωματούχοι  θα συνεχίσουν να κυβερνούν  ό,τι κι αν συμβεί. Τα δορυφορικά τηλέφωνα θα εξακολουθούν να λειτουργούν εάν το ηλεκτρικό δίκτυο διακοπεί.
Ο Γκίμπσον είπε ότι τα τηλέφωνα είναι ένα μέτρο ασφαλείας για τους κυβερνώντες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης που «αποκλείει τις επικοινωνίες» σε μέρος της Αμερικής.
Η ομοσπονδιακή χρηματοδότηση θα πληρώσει για τον δορυφορικό χρόνο ομιλίας που απαιτείται για τη χρήση των τηλεφωνικών συσκευών. Συμβουλή του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας  πρόσθεσε ότι τα δορυφορικά τηλέφωνα είναι ένα εργαλείο για την ανταπόκριση και τον συντονισμό των κυβερνητικών υπηρεσιών σε περίπτωση «ανθρωπογενούς» ή φυσικής καταστροφής που αφανίζει την επικοινωνία.
crime-study.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr