ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 27 Ιούν 2022 - 11:12
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΑΣΠΑΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ

Χρόνια τώρα ακούμε και βλέπουμε μία ρητορική σε αρχαϊζουσα γλώσσα και παρόμοια από γλα-φυρή «αγαπολογούσα» ιστόρηση για την ανάγκη η Ορθοδοξία να ενταχθεί στον όμιλο … θρησκειών ,μαζί με αλλόδοξους (Καθολικούς, Προτεστάντες, άλλους αιρετικούς της Χριστιανικής Πίστης) αλλά και ετερόδοξους όπως Εβραίους, Μουσουλμάνος ,Σαμάνους, Σατανιστές, Βουδιστές, Ινδουϊστές και λοιπούς ειδωλολάτρες. Αυτά τα άλαλα και τα μπάλαλα όπως μας προειδοποίησε ο Μέγας Πατροκοσμάς(!!!) στα πλαίσια της Πανθρησκείας και του Οικουμενισμού! Μας γεμίζουν απορίες και ανησυχία τέτοιες «ανωμαλίες»…

Να σας ρωτήσω λοιπόν κάτι, φίλοι νοο-Ορθόδοξοι, Πατριαρχικοί, Οικουμενιστές ή ό,τι άλλο είστε, κληρικοί και λαϊκοί, ινστρούχτορες ,προφεσόροι κ.α γραμματιζούμενοι . Εσείς που δουλεύετε μέρα-νύχτα για την Πανθρησκεία με «Δούρειο Ίππο» , τον Οικουμενισμό.
Ο Χριστός έκανε θαύματα με κορυφαία αυτά των αναστάσεων νεκρών (νέος της Ναϊν,Λάζαρος) και κορυφαίο των κορυφαίων την δική Του Ανάσταση!!!

Αν δεν το πιστεύετε ή όσοι δεν το πιστεύετε , γιατί εξαπατάτε τον κόσμο και ρασοφοράτε, κοτσάρετε και σαν «αξεσουάρ» κάτι σταυρούς και εγκόλπια…Να μετά συγχωρήσεως;

Κύριοι Πατριαρχάδες, Δεσποτάδες, Παπάδες,Καλογέροι, αν δεν πιστεύετε στην Ανάσταση του Κ.Η.Ι.Χ είστε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του κοινού ποινικοί Δικαίου και οφείλουν οι πιστοί να σας διώξουν ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ (όπως έκανε ο Κύριος στους εμπόρους που μόλυναν τον Ναό του Σολομώντα) , να σας διώξουν από τους τόπους λατρείας ως μιάσματα της Ορθόδοξης Πίστης, για την οποία θυσιάστηκαν γενιές πιστών.
Αν όμως πιστεύετε, θα πρέπει να μας απαντήσετε και αν πιστεύετε –τουλάχιστον- στις επτά Οικουμενικές Συνόδους ή ‘Όχι!!! Αν δεν πιστεύετε πάλι, είστε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ,αφού «ετεροδιδάσκετε», σας αποδεικνύουν ως αφορισμένους αφού περιφρονείτε Οικουμενικές Συνόδους Αγίων τις οποίες υποτίθεται τιμάτε κάθε Κυριακή και ξεχωριστά τουλάχιστον την Κυριακή της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να οδηγηθείτε όχι στην Εκκλησιαστική Δικαιοσύνη μόνον αλλά και την ΠΟΙΝΙΚΗ!!! Σε κάθε περίπτωση οι ΌΡΟΙ των Οικουμενικών Συνόδων σας υποδεικνύουν ως ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, όσο μακριές γενειάδες και άλλα αξεσουάρ και αν διαθέτετε . Αν λοιπόν λέτε ότι πιστεύετε ΞΥΡΙΣΤΗΤΕ τρεχάτε να βρείτε μονές μετάνοιας, καταθέτοντας στα Ταμεία της Εκκλησίας εγκόλπια , πατερίτσες, άμφια και ό,τι άλλο περιουσιακό έχετε, ζητώντας συγχώρεση και έλεος από τον Κύριο για την ασέβεια που επιδείξατε και για τον σκανδαλισμό τόσων χριστιανικών ψυχών.

Η μόνη περίπτωση που θα σας κάνει να παραμείνετε όπως είστε, είναι να είστε εγκάθετοι πράκτορες, αντίχριστων εταιρειών του Αντικείμενου και των διεθνών οργάνων του, των οποίων , όπως ο Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς έλεγε, το περιεκτικό όνομα είναι ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ!!! Αυτά τα οποία προωθείτε με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών στο οποίο δίνετε εμετικές «παραστάσεις» μιάς φθηνής «αγαπολογίας» μεταξύ ομόσταυλων μισιονάριων , αμετανόητων ανθρώπων. Την αγάπη προς τον Θεό την ξεχνάτε ,όπως και την ΑΛΗΘΕΙΑ για την οποία ήλθε και ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ -την Αλήθεια- που είναι συνώνυμο του Κυρίου!!!!! Προωθείτε έναν ΕΥΔΩΝΥΜΟ ΑΓΑΠΙΣΜΟ νεκρό ,αφού περιορίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και δεν κατευθύνεται προς τον Τριαδικό Θεό!
Δυστυχώς σε αυτή την αίρεση φαίνεται να έχει προσχωρήσει και η Εκκλησία της Ελλάδος. Γιαυτό μήπως αποφεύγει και μία λυτρωτική ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ εδώ και δεκαετίες; Απαντήστε κ. Ιεράρχες. Το οφείλετε στους πιστούς της χώρας οι οποίοι σας συντηρούν και χάριν των οποίων υπάρχετε έστω και αν ως επιλοχίες τους κατακεραυνώνετε αδιάντροπα με ύφος χωροφύλακα και όχι ως ΠΑΤΕΡΕΣ που θα έπρεπε να είστε και να έχετε πείσει τους χριστιανούς ότι είστε.

Με οδύνη γράφω όλα αυτά ζητώντας το έλεος του Κυρίου για την απόπειρά μου ευχόμενος να μην ξεπερνώ το μέτρο της ιερής αγανάκτησης και με ειλικρινή αγάπη και σεβασμό για τη χάρη των Ιερωμένων και όχι για τις αιρετικές τους δοξασίες. Ο Κύριος να δώσει σε ΟΛΟΥΣ Μας φωτισμό και μέγα έλεος.

Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr