ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στον Πούτιν έδειξαν το TU-214 και τον εκσυγχρονισμό στα TU-160 και TU-22

ΔΙΕΘΝΗ. - 13 Μαΐ 2019 - 22:06
Loading...

© RIA Novosti/Alexei Nikolski

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν στο χώρο επιθεώρησης του εξοπλισμού των αεροσκαφών κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο εργοστάσιο αεροπορίας του Καζάν Gorbunov
ΚΑΖΑΝ, 13 Μαΐου – RIA Novosti.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν επιθεώρησε δείγματα εξοπλισμού των αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων των αναβαθμισμένων των Tu-160, Tu-22 και Tu-95MS στο αεροδρόμιο του εργοστασίου Gorbunov στο Καζάν.

Την προσοχή του Προέδρου επίσης τράβηξε ο εξοπλισμός των ελικοπτέρων που παράγονται στο Ταταρστάν. Ο επικεφαλής του κράτους επιβιβάστηκε το νεότερο mi-38 T, ικανό να μεταφέρει έως και 40 αλεξιπτωτιστές, επιθεώρησε και εξοικειώθηκε με τα χαρακτηριστικά των τροποποιήσεων του ελικοπτέρου Ansat.

Ένα αεροσκάφος TU-214 επιθεωρήθηκε από τον Πρόεδρο σε ξεχωριστό υπόστεγο.

Όπως σημειώνεται στο πληροφοριακό υλικό για την πορεία του εργοστσίου με την πάροδο των χρόνων της ύπαρξής του, το εργοστάσιο έχει παραγάγει περισσότερες από 22.000 μονάδες αεροσκαφών . Ανάμεσά τους είναι τα παγκοσμίου φήμης αεροσκάφη PE-2, PE-8, TU-16, TU-104 B, TU-23ΜΖ, TU-160, IL-62 m.

© RIA Novosti/Alexei Nikolsky
Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στο χώρο επιθεώρησης αεροσκαφών κατά την επίσκεψή του στο αεροδρόμιο του S.P. Gorbunov στο Καζάν

Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 το εργοστάσιο αεροσκαφών στο Καζάν μαζί με το «Tupolev» CB ξεκίνησε την ανάπτυξη και την παραγωγή επιβατηγού αεροσκάφους TU-214.
Ο Πούτιν επισκέφθηκε το εργοστάσιο τον Ιανουάριο του 2018 και παρακολούθησε την πρώτη πτήση του νέου στρατηγικού Βομβαρδιστικού TU-160. Υπογράφηκε μια σύμβαση για την παραγωγή του και σήμερα έχει ξεκινήσει η ενεργός εργασία.

Τώρα υπάρχει ένας εκσυγχρονισμός μεγάλης κλίμακας στο σύνολο του συγκροτήματος παραγωγής του εργοστασίου , συμπεριλαμβανομένης της ανασυγκρότησης της βάσης του αεροδρομίου.

Μια νέα αίθουσα ελέγχου, υπόστεγα και κλειστοί χώροι στάθμευσης, καθώς και ένα ειδικό γκαράζ τέθηκαν σε λειτουργία.

https://ria.ru/

tokoutsavaki

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter