ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στο Επικρατείας ο Νότης Μηταράκης;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. - 4 Απρ 2021 - 11:31
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ο Νότης Μηταράκης είναι στην κυβέρνηση της ΝΔ Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου! Εκλέχτηκε βουλευτής Χίου, όπου εκεί τον Ιανουάριο του 2020, πλήθος συγκεντρωμένων τον υποδέχτηκαν με πολύ άγριες διαθέσεις προκειμένου να αποτρέψουν τη δημιουργία δομής στο νησί 4 χιλιάδων παράνομων μεταναστών! Οι εξαγριωμένοι νησιώτες του πέταξαν μπουκάλια με νερό και καφέδες, σπάζοντας και την πόρτα του Δημαρχείου Χίου για να μπούνε μέσα στο κτίριο!

Ο κ. Νότης Μηταράκης πρωτοστατεί στην προσπάθεια μετατροπής της Ελλάδος σε “αποθήκη ψυχών”! Είναι νωπή στα μάτια μας ακόμη, η εικόνα στους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπου εν μέσω σκληρού lock down πέρσι τέτοια εποχή, εκείνος μετέφερε παράνομους μετανάστες στην ηπειρωτική Ελλάδα, με ναυλωμένα πούλμαν χωρίς ίχνος υγειονομικής προστασίας από τον κορωνοϊό και χωρίς τήρησης των προβλεπόμενων μέτρων (μάσκες, αποστάσεις κλπ.)!

Ο κ. Νότης Μηταράκης πρόσφατα επισκέφτηκε τη Σάμο και την Λέσβο, συνοδεύοντας την κ. Ίλβα Γιόχανσον Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μια επιθεώρηση των εκεί Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης παράνομων μεταναστών! Βέβαια ο κ. Μηταράκης κώφευσε, όταν η Επίτροπος κατηγόρησε την Ελλάδα για παράνομη επαναπροώθηση παράνομων μεταναστών!

Ωστόσο και στην επίσκεψή του στην Μυτιλήνη ξεσήκωσε τους νησιώτες που πολιόρκησαν το κτίριο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου!

Παντού ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης εισπράττει την οργή των Ελλήνων! Όπως έγινε και στην Ορεστιάδα, από όπου εκδιώχτηκε κακήν κακώς, για την προσπάθειά του να εγκαταστήσει εκεί νέα δομή παράνομων μεταναστών!

Ο κ. Νότης Μηταράκης κατά γενική ομολογία πολιτών, είναι ίσως ο χειρότερος Υπουργός της κυβέρνησης! Πολιτικό κόστος που εισπράττεται από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά για τον Πρωθυπουργό ο κ. Νότης Μηταράκης είναι χρήσιμος, γιατί προφανώς υλοποιεί απόλυτα τα γερμανικά σχέδια “κατάληψης” των νησιών μας από ισλαμιστές!

Ωστόσο τα μηνύματα που εισπράττω από τα νησιά του Αιγαίου μας, είναι ότι ο κ. Νότης Μηταράκης σύντομα θα κηρυχτεί “persona non grata” στα νησιά μας!

Έτσι τελευταία πληροφορία από το Μαξίμου, είναι πως ο “χρήσιμος” κ. Νότης Μηταράκης θα συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας!!

Έλεγχος σε όλες τις ΜΚΟ τώρα…

Το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος μπορεί μα μην είναι στη Βουλή, αλλά παράγει πολυεπίπεδο έργο στο εσωτερικό, αλλά και το εξωτερικό!

Σε ερώτηση που έστειλε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην αποσταλείσα απάντηση εξάγονται πολύ σημαντικά στοιχεία! Σε αυτήν την ερώτηση το ΑΚΚΕΛ ζητούσε ανεξάρτητη έρευνα μετά από τις καταγγελίες για

κακοποίηση προσφυγόπουλων που συμμετείχαν σε μαθήματα θεάτρου από τον κατηγορούμενο κ. Λιγνάδη!

Η απάντηση που δόθηκε από την επικεφαλής της Task Force για τη διαχείριση της μετανάστευσης, κ. Beate Gminder, προσέχει μεν να μην παρέμβει στην έρευνα της Ελληνικής Δικαιοσύνης αλλά αναφέρει, εμμέσως πλην σαφώς, τουλάχιστον τρία σημαντικά στοιχεία:

Ουσιαστικά σημειώνει ότι χρειάζεται να καταθέσουν τα παιδιά που έχουν μεταφερθεί σε οικογένειες στο εξωτερικό για το αν υπήρξε κακοποίηση ή απόπειρα κακοποίησης κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στα “μαθήματα θεάτρου”, όπου στάλθηκαν από συγκεκριμένες ΜΚΟ (αναφερόμενη στο σημείο που ανέδειξε το ΑΚΚΕΛ να αναλάβει η ίδια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την επαφή με τα παιδιά στις χώρες που βρίσκονται και να τα ρωτήσει). Η ίδια η Ελληνική Δικαιοσύνη θα μπορούσε να το κάνει αυτό: “συμπεριλαμβανομένης της επαρκούς συλλογής καταθέσεων”.

Διαβεβαιώνει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα παρακολουθεί την κατάσταση:

«Επιτρέψτε μου να σάς διαβεβαιώσω ότι η Επιτροπή θα συνεχίσει να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την κατάσταση και να παρακολουθεί όπου χρειάζεται, συμπεριλαμβανομένων και των περιπτώσεων που αφορούν δραστηριότητες που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ».

Δεν εκφράζει οποιονδήποτε υπαινιγμό ότι η δράση των ΜΚΟ στην Ελλάδα δεν μπορεί να ελεγχθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη, αντίθετα στο κείμενο φαίνεται να το θεωρεί δεδομένο να ελεγχθούν οι εμπλεκόμενες ΜΚΟ.

Αυτό καταρρίπτει παλαιότερα υποτιθέμενα “επιχειρήματα” και “εκφράσεις δυσαρέσκειας” ότι οι ΜΚΟ δεν υπόκεινται σε έλεγχο από τις ελληνικές Αρχές. Εξοργιστικό μεν αλλά υπόγεια είχαν προσπαθήσει κάποιοι κύκλοι να το επιβάλλουν.

Μετά την απάντηση της ΕΕ στο ΑΚΚΕΛ οφείλει η ελληνική κυβέρνηση να “ξεσκονίσει” το “εσωτερικό” όλων των MKO ανά την Ελλάδα!

Ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να βρει εκεί; Λέμε τώρα!!

 

“Πέφτει” το διαβατήριο εμβολιασμού…

Η είδηση είναι από τα τέλη Φεβρουαρίου και ζητώ συγνώμη που έπεσε καθυστερημένα στη γνώση μου! Την αντλώ από τη διαδικτυακή πλατφόρμα https://www.paskedi.gr/ και τη δημοσιεύω:

«Σε μια απόφαση η οποία αναμένεται να δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, ανατρέποντας ταυτόχρονα και τα σχεδία για το διαβόητο “διαβατήριο εμβολιασμού”, που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση, προχώρησε το Συμβούλιο της Ευρώπης, το οποίο αποτελείται από 47 κράτη μέλη. Στην απόφαση του 2361/2021 το ΣτΕ αναφέρει ρητά πως:

“Οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς πολιτικά, κοινωνικά ή μέσω οποιαδήποτε άλλης κατάστασης μπορεί να υποχρεωθεί να λάβει το εμβόλιο, εάν δεν το επιθυμεί”!

Σε άλλο σημείο της απόφασης αναφέρεται:

“Να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει καμία διάκριση κατά κανενός, επειδή δεν θέλει να λάβει το εμβόλιο για λόγους που έχουν να κάνουν με τους κινδύνους που πιθανόν αυτό να έχει ή για λόγους καθαρά προσωπικούς”!

Η απόφαση αυτή συνιστά απάντηση στο διαβόητο “διαβατήριο εμβολιασμού” του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς αυτό ενέχει το χαρακτηρισμό της διάκρισης.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης είναι ο διεθνής οργανισμός στον οποίο συμμετέχουν 47 κράτη της Ευρώπης και της ανατολικής περιφέρειάς της. Συμμετέχουν επίσης 5 κράτη ως παρατηρητές του Συμβουλίου και 3 ως παρατηρητές της συνέλευσής του. Ιδρύθηκε στις 5 Μαΐου του 1949.

Είναι ο παλαιότερος οργανισμός ο οποίος έχει ως σκοπό την ευρωπαϊκή ενοποίηση, με ιδιαίτερη έμφαση στα νομικά πρότυπα και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τη δημοκρατική ανάπτυξη και τη ρύθμιση των νομοθεσιών, καθώς και την πολιτισμική συνεργασία στην Ευρώπη. Στο Συμβούλιο της Ευρώπης ανήκουν τα περισσότερα κράτη της Ευρώπης με εξαίρεση το Βατικανό, το Καζακστάν (διηπειρωτική χώρα), την

Λευκορωσία η οποία είναι υποψήφιο μέλος και κράτη με περιορισμένη αναγνώριση!!

Η πραγματικότητα των ημερών μας…

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…