ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στο Ρωσικό Υπουργείο Αμύνης είπαν για τα πλεονεκτήματα των όπλων του SU-57

ΔΙΕΘΝΗ. - 19 Ιούν 2019 - 9:47
Loading...

© RIA Novosti/Ρωσικό Υπουργείο Αμύνης/

Η πτήση του νεώτερου μαχητικού πέμπτης γενιάς Su-57
ΜΌΣΧΑ, 19 Ιουνίου-RIA Novosti. Όλα τα αεροσκάφη Su-57 θα είναι οπλισμένα με όπλα ανώτερα από τα χαρακτηριστικά των ξένων ομολόγων τους, δήλωσε Αντιστράτηγος Anatoly Gulyaev, επικεφαλής της γενικής διεύθυνσης οπλισμού των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, στην εφημερίδα  Κόκκινο αστέρι .

«Κατά την πρόσφατη συνάντηση του Μαΐου στο Σότσι για την ανάπτυξη των ενόπλων δυνάμεων και του αμυντικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, ο αρχηγός του κράτους έθεσε ως στόχο το 2028 τον πλήρη επανεξοπλισμό των τριών συνταγμάτων Su-57 των αεροδιαστημικών δυνάμεων με τα προηγμένα αεροπορικά συστήματα πέμπτης γενιάς. Τα Αεροσκάφη αυτού του τύπου, τα οποία η αμυντική βιομηχανία θα πρέπει να προμηθεύσει τις Ρωσικές  αεροδιαστημικές δυνάμεις  (VKS) τα επόμενα χρόνια, θα είναι εφοδιασμένα με τα τελευταία μέσα καταστροφής δήλωσε ο Gulyaev.

Είπε ότι «όλα τα αεροσκάφη Su-57 θα είναι οπλισμένα με σύγχρονα όπλα καταστροφής αεροσκαφών, ανώτερα στα χαρακτηριστικά από τα ξένα ομόλογα τους.» Το Ρωσικό Υπουργείο Αμύνης ολοκληρώνει επί του παρόντος κρατικές δοκιμές αυτού του πολυλειτουργικού αεροσκάφους, πρόσθεσε ο Gulyaev.Επιπλέον, οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα λάβουν σύνολα όπλων καταστροφής αεροσκαφών, καθώς και εγκαταστάσεις υποστήριξης εδάφους και υποστήριξης πτήσεων. Ο Gulyaev διευκρίνισε ότι έχουν ήδη συναφθεί κρατικές συμβάσεις για την προμήθεια μεγάλου μέρους αυτού του εξοπλισμού.

Ο Gulyaev επίσης σημείωσε ότι ήδη από το επόμενο έτος, ορισμένα από τα προϊόντα θα παρουσιαστούν για τις κρατικές δοκιμές και θα πάνε στην παραγωγή. Ορισμένα όπλα έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία, συμπεριλαμβανομένων αυτών που δοκιμάστηκαν στην Συρία, και τώρα στην παραγωγή προετοιμάζονται για την μαζική παραγωγή τους.
«Πρέπει να πω ότι από την έλευση του Su-57, πολλοί ξένοι εμπειρογνώμονες έχουν ήδη εκτιμήσει τις μοναδικές δυνατότητες του ρωσικού αεροσκάφους, το οποίο ξεπερνά τα προωθημένα δυτικά ομόλογά τους», κατέληξε ο Gulyaev.
Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους αρχηγούς των ρωσικών αμυντικών επιχειρήσεων, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν δήλωσε ότι μέχρι το 2028 είναι απαραίτητο να επανεξοπλιστούν πλήρως τρία συντάγματα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων με τα προηγμένα συγκροτήματα των Su-57. Εξέφρασε την ελπίδα ότι στο εγγύς μέλλον θα υπογραφεί συμβόλαιο για την προμήθεια 76 νεότερων μαχητικών SU-57.
Το Su-57 (παλαιότερα γνωστό ως PAK FA ) είναι ένα Ρωσικό μαχητικό πέμπτης γενιάς. Πρώτη φορά απογειώθηκε το 2010. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από τον επικεφαλής της United Aircraft Corporation Yuriy Slyusar, η πρώτη παρτίδα των 12 αεροσκαφών θα παραδοθεί στις Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις το 2019. Ο συνδυασμός υψηλών ελιγμών με την ικανότητα να εκτελεί υπερηχητική πτήση, καθώς και ένα σύγχρονο σετ εξοπλισμού επί του σκάφους και η  χαμηλή ορατότητα εξασφαλίζουν την ιδιότητα του  Su-57 έναντι των ανταγωνιστών του .
https://ria.ru/
tokoutsavaki

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Chat Box
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter