ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στρατηγου Καρδαμίτση: Γιατί Ήρθε ο Κάρολος στην Αθήνα και Ένα Γεγονός που Απέκρυψαν

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. - 25 Μαΐ 2018 - 11:38
Loading...

Στρατηγου Καρδαμίτση:

Αναφέρω ένα σημαντικό γεγονός που μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιοποιηθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης,και το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την χώρα μας,όπως θα δείτε παρακάτω.

Τις πρωίνες ώρες της 14ης Απριλίου 2018 οι ΗΠΑ,η Γαλλία και Αγγλία βομβάρδισαν με πυραύλους την Συρία,αφού προηγουμένως πήραν άδεια από τον Πρόεδρο Putin.

Το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο είχε δημιουργήσει έναν «αποδεκτό κατάλογο στόχων» για τις δυνάμεις των ΗΠΑ,της Γαλλίας και της Αγγλίας,που περιλάμβαναν και το κρατικό κέντρο ερευνών Barzeh,που είχε προγραμματιστεί να γκρεμιστεί αργότερα για να κατασκευασθούν κατοικίες,και αεροπορικές βάσεις που έλεγχε η Συρία και που είχε προγραμματιστεί να αναδομηθούν καθοτι είχαν ήδη πολλές ζημιές από τις επιθέσεις των ισλαμιστών τρομοκρατών.

Επίσης οι Αμερικανοί προειδοποιήθηκαν από τους Ρώσους,ότι τα βαριά ρωσικά βομβαρδιστικά που έχουν μεταφερθεί στο Ιράν,θα χτυπούσαν άμεσα αμερικανικούς στόχους σε ολόκληρη τη Συρία,αν παρεκτραπούν οι Αμερικανοί απο το συμφωνηθέν σχέδιο.

Δύο 24ωρα πριν γίνει ο βομβαρδισμός,οι ΗΠΑ μέσω της πρεσβείας τους στη Μόσχα ενημέρωσαν τους Ρώσους ποιούς ακριβώς στόχους θα χτυπήσουν,οι οποίοι Ρώσοι με …

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/05/stratigoy-kardamisti-giati-irthe-karolos-stin-athina.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter