ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Συγκροτούνται ένοπλες ομάδες ακροδεξιών Γερμανία: «Στα δύο» χωρίζεται η Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 2 Οκτ 2018 - 10:51
Loading...

Νέα δεδομένα πάνω από την πολυπολιτισμική Ευρώπη της νέας εποχής.

Του Άρη Δημόπουλου

Τα βλέμματα στραμμένα στην «ακροδεξιά τρομοκρατία» έχουν οι αρχές της Γερμανίας, μόλις λίγες μέρες μετά τα αιματηρά επεισόδια μεταξύ ακροδεξιών και αριστερών στο Κέμνιτς.

Ολοένα και περισσότερα κρατίδια στη Γερμανία βλέπουν τη βία, τον φόβο και την ανασφάλεια να αυξάνονται, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που ρίχνουν την ευθύνη στην κεντρική κυβέρνηση του Βερολίνου.

Η χαλαρή μεταναστευτική πολιτική των τελευταίων ετών προκάλεσε με τη σειρά της ένα μεγάλο κύμα αντίδρασης κυρίως στις περιοχές όπου φιλοξενούνται οι περισσότεροι μετανάστες.

Το Κέμνιτς της Σαξονίας αποτελεί το ζωντανό παράδειγμα. Οι συγκρούσεις ακροδεξιών ομάδων στους δρόμους της γερμανικής πόλης έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα και οι αρχές έχουν να κάνουν με μία νέα πραγματικότητα:

Την σύνθεση «ακροδεξιών ένοπλων ομάδων».

Ο λόγος για την «τρομοκρατική», όπως ονομάζει το Βερολίνο, ακροδεξιά οργάνωση «Revolution Chemnitz» , η οποία συστάθηκε πιθανότατα ακόμη και μέσα στον περασμένο Σεπτέμβριο.

Οι γερμανικές αρχές έχουν ήδη σημάνει συναγερμό για την δράση των ένοπλων πλέον ακροδεξιών στους δρόμους της Σαξονίας, φοβούμενες πολύ περισσότερο εξάπλωση της επιρροής τους και σε άλλα κρατίδια.

Ήδη 6 άτομα έχουν συλληφθεί με κατηγορίες όπως η σύσταση ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης.

Η περιοχή του Κέμνιτς, όπως και ολόκληρα κρατίδια κυρίως στην Ανατολική Γερμανία μοιάζουν με «καζάνι που βράζει», κυρίως λόγο της αυξημένης εγκληματικότητας και των μεταναστών. 

Προοδευτικά  κυρίως νεαρής ηλικίας άνθρωποι παρατηρείται πως εντάσσονται στις ακροδεξιές ομάδες, που με τη σειρά τους οργανώνονται σταδιακά στους γερμανικούς δρόμους. 

Είναι απλά θέμα χρόνου έως ότου ανάλογες ομάδες συγκροτηθούν στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, ερχόμενες να συγκρουστούν με τους αριστερούς-μετανάστες.

Με τις εικόνες παρακμής που επικρατούν στο σύνολο των ευρωπαϊκών πόλεων, μία τέτοια εξέλιξη θα πρέπει δυστυχώς να θεωρείται δεδομένη.

Τα προεόρτια ήδη άρχισαν…

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter