ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Συμμαχία Πάπα-Σόρος στο μεταναστευτικό – Κοινός στόχος η παγκοσμιοποίηση & η διάλυση των εθνών-κρατών!

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 1 Μαΐ 2019 - 13:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Μετά την περσινή παρουσία εκπροσώπου του Βατικανού στην συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ , ο εναγκαλισμός με την Νέα Τάξη Πραγμάτων επιβεβαιώνεται και με την “συμμαχία” Πάπα-Σόρος στο μεταναστευτικό.

Σε μια κίνηση που πολλοί έχουν ερμηνεύσει ως χτύπημα επί του Προέδρου Τραμπ, ο Πάπας Φραγκίσκος ανέβασε τον παγκοσμιοποιημένο παρεμβατισμό του προσφέροντας 500.000 δολάρια για να βοηθήσει τους μετανάστες της Κεντρικής Αμερικής που έσπευσαν στο Μεξικό καθώς προσπαθούν να φτάσουν

στην Αμερική.

Ως γνωστόν ο Σόρος δραστηριοποιείται μέσω των φορέων και των ιδρυμάτων του έντονα στο μεταναστευτικό.

Τα χρήματα προέρχονται από εκκλησιαστικές εισφορές από όλο τον κόσμο και προορίζονται να βοηθήσουν 75.000 ανθρώπους που έφθασαν στο Μεξικό για να βρουν πέρασμα στην Αμερική.

Το σχετικό Ταμείο της Ρ/Καθολικής Εκκλησίας δήλωσε ότι η βοήθεια προς τους μετανάστες από τις κυβερνήσεις και τους ιδιώτες έχει παρουσιάσει πτώση καθώς η παγκόσμια κάλυψη των μέσων ενημέρωσης για την μεταναστευτική κρίση μειώθηκε.

«Η Καθολική Εκκλησία φιλοξενεί χιλιάδες από αυτούς σε ξενοδοχεία μέσα στις επισκοπές ή σε εκκλησίες, παρέχοντας βασικές ανάγκες, από στέγαση έως ρούχα»αναφέρεται.

Πολλοί έχουν ερμηνεύσει αυτήν την κίνηση ως αντίποινα μετά την αφαίρεση από πλευράς Τραμπ όλων των ενισχύσεων στη Γουατεμάλα, την Ονδούρα και το Ελ Σαλβαδόρ τον περασμένο μήνα, κατηγορώντας τις χώρες της Κεντρικής Αμερικής ότι δεν κάνουν «κάτι για μας».

Ο Πάπας πρόσφατα μίλησε εναντίον κυβερνήσεων που χτίζουν τοίχους για να κρατήσουν τους μετανάστες, λέγοντας: «Αυτοί που χτίζουν τοίχους θα γίνουν κρατούμενοι των τειχών που βάζουν».

Ο ποντίφικας έχει κατακρίνει και στο παρελθόν την στάση του προέδρου Τραμπ για την πολιτική «μηδενικής ανοχής» και τον χωρισμό παιδιών που καταφτάνουν στα σύνορα από τους γονείς τους.

Σε περσινή συνέντευξη στο Reuters, με αφορμή την Παγκόσμιας Ημέρα των Μεταναστών, ο πάπας δήλωσε ότι υποστηρίζει τις δηλώσεις Καθολικών επισκόπων στις ΗΠΑ, οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι ο χωρισμός των παιδιών από τους γονείς τους είναι «ανήθικος» και «εναντιώνεται στις Καθολικές μας αξίες.» Ο πάπας δήλωσε ότι συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές, ενώ προσέθεσε ότι «δεν είναι εύκολο, αλλά ο λαϊκισμός δεν αποτελεί λύση».

thesecretrealtruth

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…