ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Συνέντευξη Καθ. Γ.Ζουγανέλη “Κυβερνητική αποτυχία σε κορωναϊό και εξωτερική πολιτική”

Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ. - 13 Μάι 2021 - 12:50

O διακεκριμένος επιστήμονας δίνει συνέντευξη στη δημοσιογράφο Βασιλική Πολίτου

Θέμα της συζήτησης ήταν τα ανύπαρκτα μέτρα στην εστίαση και αναφέρθηκε εν τάχει λύσεις σε αυτό και πραγματοποιήσιμες λύσεις.

Εδωσε αναφορά στο πως έπρεπε να γίνει ο σωστός εμβολιασμός, κάτι που δεν έχει ακουστεί ποτέ ούτε στην Ελλάδα ούτε στις ΗΠΑ ούτε στην Αγγλία ούτε στη Γερμανία.

Μίλησε για τη στρατηγική αναγκαιότητα να αναγνωρισθεί η Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ σαν πράξη φιλίας και συμπαράστασης προς αυτό. Συνάμε με την ανάγκη ανύψωσης του προβλήματος και του πως δημιουργήθηκε στο Ευρωπαϊκό συμβούλιο. Είναι κάτι που αφορά την ΕΕ.

Αναφέρθηκε στο θέμα της μειωμένης αντίληψης του ΠΘ έχοντας συμβούλους κατώτερους των περιστάσεων, π.χ. Πατέλης, Ντόκος, Τσιόδρα και φυσικά Μόσιαλος.

Εκανε αποκαθήλωση του ηρωικού Δένδια στην Τουρκία και έμμεσα όσων τον στήριξαν.

Μίλησε για το θέμα της παραγωγής σημείων ισχύος απο τη Τουρκία με τη μετάλλαξη των F16 που έχει, σε F16 με μικρό ίχνος στα ραντάρ με το κατάλληλο coating, σε αναλογία με τα ήδη χαμηλού ίχνους ελικόπτερα που έχει.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr