ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Συνέντευξη σοκ του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Μάσιμο Ντ’ Αλέμα : Από τα 250 δις δάνεια στην Ελλάδα τα 220 δις δόθηκαν για τόκους !

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. - 31 Οκτ 2015 - 17:05
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Σε μια συγκλονιστική του συνέντευξη στην τηλεόραση της  RaiNews24, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάσιμο Ντ’ Αλέμα αποκάλυψε  πως από το συνολικό ποσό των 250 δις ευρώ των δανείων στην Ελλάδα, τα 220 δις  ευρώ τα 250 δισ. δόθηκαν για τόκους. Χωρίς περιστροφές και απόλυτα ευθύς, ο προερχόμενος απο την αριστερά Ντ’ Αλέμα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, το ποσό αυτό κατέληξε σε Γερμανικές, Γαλλικές και σε μικρότερο ποσοστό σε Ιταλικές Τράπεζες και δε δόθηκε για να πληρωθούν οι συντάξεις των Ελλήνων αλλά για  τους τόκους των δανείων της χώρας μας.

Και προσέθεσε λέγοντας «πως έχουμε ένα ενιαίο νόμισμα, αλλά με εντελώς διαφορετικά επίπεδα ανταγωνιστικότητας και οικονομικής ισχύος. Από μία φτωχή χώρα όπως η Ελλάδα, τεράστια ποσά μεταφέρονται σε μία πλούσια χώρα όπως η Γερμανία μέσω της διαφοράς των επιτοκίων. Η φτωχή χώρα γίνεται όλο και φτωχότερη, η πλούσια χώρα πλουσιότερη. Όταν η φτωχή χώρα δεν μπορεί πλέον να πληρώσει τα χρέη, έρχονται οι ευρωπαϊκές βοήθειες».

 

Στη συνταρακτική του συνέντευξη ο Ντ’ Αλέμα τόνισε πως « είναι ψέμα αυτό που  λέγεται ότι εμείς πληρώνουμε τις συντάξεις των Ελλήνων. Στην πραγματικότητα οι Έλληνες πληρώνουν τις γερμανικές τράπεζες. Αυτή είναι η καθαρή αλήθεια. Είναι χρήματα που κάνουν έναν κύκλο, αλλά οι Έλληνες δεν οσφραίνονται ούτε καν την μυρωδιά τους».

Οι ευρωλιγούρηδες που ομνύουν στον παράδεισο του ευρώ, μπορεί να μας αμφισβητούν όταν υποστηρίζουμε παρόμοιες διαπιστώσεις, αλλά πολύ δύσκολα μπορεί να κάνουν το ίδιο για έναν πρώην Πρωθυπουργό μιας μεγάλης Ευρωπαϊκής χώρας όπως ο Μάσσιμο Ντ’ αλέμα. Φυσικά, η συγκλονιστική αυτή συνε΄νετευξη αποσιωπήθηκε εντελώς απο τα εξωνυμένα κεντρικά ΜΜΕ που διαστρεβλώνουμ παραπλανούν, φοβίζουν τον Ελληνικό λαό υπηρετώντας τις δυναμεις της σύγχρονης κατοχής της χώρας.

drachmi5

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr