ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ευχές για τις Άγιες Ημέρες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 13 Απρ 2023 - 10:38
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ   ΕΘΝΙΚΗΣ   ΕΝΟΤΗΤΑΣ

(Με  πυρήνα  Στρατιωτικούς εα  &  Τεχνοκράτες)

              (Γνωστό ως κόμμα αποστράτων)

                   Site: www.syndesmosee.org                                                                                                    Αθήνα,  13  Απρ. 2023

Αγαπητοί   φίλες, φίλοι

 

Ευχόμαστε σε σας, στα μέλη της οικογένειάς σας,  στους φίλους μας,  σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες απανταχού της γης,  στις Αλησμόνητες Πατρίδες,  ΚΑΛΟ  ΠΑΣΧΑ,  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  με υγεία, ευτυχία, προκοπή, εκπλήρωση στόχων και προσδοκιών.  Χαρούμενη Ανάσταση, Ανάσταση του Έθνους των Ελλήνων.

Το Άγιο Φως της Ανάστασης που σε λίγο θα κατακλύσει την Ελλάδα μας και την Χριστιανοσύνη, να φέρει στις καρδιές των ηγετών και των ανθρώπων του πλανήτη μας αγάπη, ηρεμία, γαλήνη, καρτερικότητα, μεγαλοψυχία, συμφιλίωση, αποτροπή από ακραίες σκέψεις και πράξεις. Ειρήνη στην υφήλιο και στην περιοχή μας, γρήγορη και δίκαιη επίλυση της διαφοράς στην Ουκρανία με εποικοδομητικές συνομιλίες.

          Για τους μόνιμα απειλητικούς, προκλητικούς,  εμμονικούς, διαρκώς ψευδόμενους γείτονές μας  υπενθύμιση,  πως η μικρή Ελλάδα από την αρχαιότητα υπήρξε ο κυματοθραύστης των πολυπληθέστερων βαρβάρων, ο υπερασπιστής όχι μόνο της ιστορίας, του πολιτισμού, των ιερών και οσίων της Ελληνικής Φυλής, αλλά και της  ίδιας της υπόστασης της Ευρώπης. Επιζητούμε την ΕΙΡΗΝΗ στην περιοχή μας,  αλλά αν άρπαγας γείτονας αποτολμήσει θα βιώσει το «Μολών λαβέ»  με οδυνηρή ήττα.    

          Για την Πατρίδα μας γρήγορη έξοδο από την καταστροφική αύξηση των τιμών, δυναμική ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Για τους κυβερνώντες και τους αντιπολιτευόμενους περισσότερη σοβαρότητα, υπευθυνότητα, σύνεση, φρόνηση, τόλμη, αποφασιστικότητα,  εθνική ενότητα και ομοψυχία για το καλό της Πατρίδας.

          Παρά τις δύσκολες ημέρες που περνά η Χώρα μας και οι Έλληνες, μπορούμε να αισιοδοξούμε για καλύτερες ημέρες, στηριζόμενοι στις δικές μας μοναδικές, αστείρευτες, δημιουργικές δυνάμεις, που αποτελούν εγγύηση για το μέλλον. 

Με  εκτίμηση

Γιώργος Τσακίρης

Αξιωματικός ε.α.

Β΄ αντιπρόεδρος (αναπληρωτής προέδρου) του Συνδέσμου Εθν. Ενότητας

πρόεδρος του Συνδέσμου των Δραμινών της Αθήνας

Πτυχίο στο Χρηματοασφαλιστικό Marketing

Master στη Διάρθρωση & Διαχείριση Χαρτοφυλακίων

Στέλεχος σε διεθνή όμιλο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr