ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Συνεχίζεται η «επέλαση των ΑΤΙΑ» στις ΗΠΑ: Σήκωσαν μαχητικά γιατί εντοπίστηκε «ανωμαλία στα ραντάρ» πάνω από την Μοντάνα

ΔΙΕΘΝΗ. - 12 Φεβ 2023 - 10:05

Δεν βρήκαν τίποτα η επίσημη ανακοίνωση αλλά ο εναέριος χώρος της πολιτείας έκλεισε!

Ένα μαχητικό αεροσκάφος απογειώθηκε εσπευσμένα για να ερευνήσει «ανωμαλία του ραντάρ» στους αιθέρες της πολιτείας Μοντάνα, με τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ να ανακοινώνουν ότι παρόλο που δεν  εντοπίστηκε κάποιο αντικείμενο, θα κλείσουν προληπτικά τον εναέριο χώρο.

Η διοίκηση αεροδιαστημικής άμυνας της Βόρειας Αμερικής (NORAD) «εντόπισε ανωμαλία στο ραντάρ κι έστειλε μαχητικό αεροσκάφος να ερευνήσει.

Το αεροσκάφος δεν εντόπισε κανένα αντικείμενο που να αντιστοιχεί στο στίγμα» της ανωμαλίας του ραντάρ, διευκρίνισε σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας πως θα «συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα υπήρξε καναδοαμερικανική επιχείρηση που οδήγησε στην κατάρριψη «άγνωστου αντικειμένου» στον εναέριο χώρο πάνω από το Γιούκον του Καναδά.

pronews.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr