ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Συνταξιούχος Ελβετός τραπεζίτης καταθέτει μήνυση κατά της Pfizer για ψευδείς ισχυρισμούς σχετικά με το Covid Jab

ΔΙΕΘΝΗ. - 14 Μαρ 2023 - 18:04

Ο Pascal Najadi ένας συνταξιούχος Ελβετός τραπεζίτης κατέθεσε με επιτυχία αστική αγωγή κατά της Pfizer στις 6 Μαρτίου

Ο Najadi, ένας τριπλά εμβολιασμένος Ελβετός/Βρετανός πολίτης, κατέθεσε αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ στην πολιτεία της Νέας Υόρκης κατά του FDA, της Pfizer και του Ελβετού προέδρου Alain Berset, ο οποίος ήταν πρώην υπουργός Υγείας της Ελβετίας.

Ο Νατζάντι, ο οποίος έχει πλέον τεθεί επίσης υπό την προστασία του αμερικανικού στρατού, δήλωσε: “Λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά έχουμε να κάνουμε με μια μαζική δολοφονία”.

Το Expose αναφέρει: Η αγωγή αυτή, αδιανόητη και μάταιη σε ορισμένες χώρες, θα μπορούσε να αποτελέσει μια σημαντική υπόθεση για την αποκάλυψη της εξαπάτησης και της απάτης πίσω από την παγκόσμια εκστρατεία έγχυσης κοβιδίων και έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει την κατάρρευση του “χαρτοπόλεμου Corona”, δήλωσε η Επιτροπή Διερεύνησης Διεθνών Εγκλημάτων.

Αυτή η τελευταία αγωγή ακολουθεί μια καταγγελία που υπέβαλε ο Νατζαντί τον Δεκέμβριο του 2022 εναντίον του προέδρου της Ελβετίας Αλέν Μπερσέ – ο οποίος είναι επίσης επικεφαλής του υπουργείου Εσωτερικών και πρώην υπουργός Υγείας – στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Η έρευνα αυτή βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον AJ Roberts, ο Najadi μίλησε για την πιο πρόσφατη υπόθεσή του, κατά της Pfizer, η οποία ενσωματώνει την πρώτη, την ποινική έρευνα κατά του Berset. Ξεκίνησε τη συνέντευξή του διαβάζοντας ένα δελτίο τύπου με ημερομηνία 7 Μαρτίου 2023:

“Ο ελβετός πρόεδρος Alain Berset κατονομάστηκε σε αγωγή μαζί με την Pfizer στις Ηνωμένες Πολιτείες για τον ισχυρισμό ότι η: ‘ο εμβολιασμός με κορόνα είναι αποτελεσματικός για τουλάχιστον 12 μήνες, σημαντικά περισσότερο απ’ ό,τι είχε υποτεθεί προηγουμένως. Αυτά είναι καλά νέα και ένας ακόμη λόγος για να εγγραφείτε για το εμβόλιο”.

“Ένας από τους ενάγοντες της αγωγής παρουσίασε αντίγραφο του διαβατηρίου του εμβολίου και του φακέλου εμβολιασμού του. Η αγωγή βασίζεται στη θέση της καταγγελίας που υπέβαλε ο Pascal Najadi, Βρετανός/ελβετός πολίτης, και σε διοικητική απόφαση που κατατέθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη δικηγορική εταιρεία [O V Makker]”.

Στο παρελθόν είχαμε γράψει ένα άρθρο σχετικά με τη Διοικητική Απόφαση στην οποία αναφέρεται ο Najadi παραπάνω και η οποία υποβλήθηκε από μια ομάδα γονέων στο Ηνωμένο Βασίλειο, την UsForThem. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας ΕΔΩ.

Στις 3 Μαρτίου, “στείλαμε επιστολή στους εταίρους της δικηγορικής εταιρείας Davis Polk [της Pfizer] … η επιστολή διαβιβάστηκε στους αξιότιμους δικαστές [ ] του Ανώτατου Δικαστηρίου της Πολιτείας της Νέας Υόρκης”, δήλωσε ο Najadi. Και στη συνέχεια διάβασε την επιστολή. Έχουμε συμπεριλάβει το κείμενο αυτής της επιστολής μετά το βίντεο που ακολουθεί. Ο Najadi συνέχισε, χωρίς να θέλει να δώσει λεπτομέρειες για την αγωγή, καθώς εκκρεμεί:

“[Την] Παρασκευή ειδοποιήσαμε την Pfizer μέσω των δικηγόρων και του δικαστηρίου. Τα δικαστήρια δεν γνώριζαν πριν από εκείνη την ημερομηνία ποια ήταν η πρόθεσή μας. Κάναμε ένα προληπτικό χτύπημα στην Pfizer.

“Δεύτερον, πήγαμε τη Δευτέρα το πρωί, στις 9 η ώρα, πήγαμε στα δικαστήρια – το Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν – και δείξαμε τα στοιχεία μας και αντίγραφα των εν εξελίξει ελβετικών ποινικών διαδικασιών κατά του Ελβετού Προέδρου, Αλέν Μπερσέ, για κατάχρηση εξουσίας κ.λπ. παραβίαση τεσσάρων, στην περίπτωσή μου, άρθρων του ελβετικού ποινικού κώδικα.

“[Η έγκριση από τον δικαστή στη Νέα Υόρκη για να προχωρήσει η υπόθεση] είναι σημαντική, διότι πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν [αλλά] δεν κατάφεραν να πάρουν την έγκριση του δικαστή … για να καταθέσουν [ ] κατά της Pfizer. Με την προσφυγή κατά της Pfizer σε ένα Ανώτατο Δικαστήριο … θα πυροδοτήσει ένα ντόμινο … Τα στοιχεία είναι τόσο σαφή όσο η νύχτα και η μέρα. Θα πρέπει να υποστηρίξουν ότι όταν ο ήλιος είναι έξω, είναι νύχτα και το αντίστροφο … και αυτό είναι εντελώς αδύνατο”.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Pfizer δήλωσε σε προηγούμενη δικαστική υπόθεση ότι “δεν εξαπάτησε την κυβέρνηση, αλλά παρέδωσε την απάτη που διέταξε η κυβέρνηση“, ο Najadi γνωρίζει ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την Pfizer, αλλά το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Έτσι, ο δικαστής εξέδωσε προσωρινά περιοριστικά μέτρα για να προστατεύσει τους δικηγόρους του, τον ίδιο, τη σύζυγό του και τη μητέρα του. Με την έκδοση των περιοριστικών μέτρων και την παράδοσή τους στην πρεσβεία στην Ελβετία, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ δίνει εντολή στην ελβετική κυβέρνηση να διασφαλίσει ότι “δεν θα λείψει ούτε μια τρίχα από το σώμα μου [ή ότι θα απειληθεί με οποιονδήποτε τρόπο]”, δήλωσε ο Νατζαντί.

Ο εν ενεργεία πρωθυπουργός Ρίσι Σουνάκ έχει επίσης λάβει τις ίδιες οδηγίες από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, ώστε σε περίπτωση που ο Νατζάντι ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο να τύχουν της ίδιας προστασίας ο ίδιος και η οικογένειά του.

Αν το παραπάνω βίντεο αφαιρεθεί από το YouTube, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο Rumble ΕΔΩ.

Επιστολή 3 Μαρτίου 2023
Αγαπητοί σύμβουλοι της Pfizer,

Σύμφωνα με τις οδηγίες του παρόντος δικαστηρίου, πριν από την υποβολή προσωρινής διαταγής ασφαλιστικών μέτρων, πρέπει πρώτα να υποβληθεί στους εναγόμενους της Pfizer στην Davis Polk. Επισυνάπτεται αντίγραφο της αγωγής που έχει κατατεθεί και εκκρεμεί στην Ελβετία από τον κ. Pascal Najadi, Βρετανό/ελβετό υπήκοο.

Όπως και ο Παναμάς, η Ελβετία άσκησε εντολή κλειδώματος εμβολίων της Pfizer και κώδικα QR σε βάση ανταλλάγματος που περιόρισε και στέρησε τους πολίτες της με διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών κλειδωμάτων. Η Pfizer κέρδισε πωλήσεις από αυτή την εντολή.

Η Pfizer, αμερικανική εταιρεία με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, παραβίασε ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς νόμους των ΗΠΑ και άλλους. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η μόνη εντολή Covid-19 που ισχύει είναι λόγω προηγούμενων συμβάσεων που υπέγραψαν οι εργαζόμενοι της Medicaid Medicare που ονομάζεται CMS (η σύμβαση CMS).

Η σύμβαση CMS θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί, καθώς οι εργαζόμενοι της CMS δεν γνώριζαν τις ρήτρες και, ως εκ τούτου, είναι δόλια
Το συμβόλαιο CMS υπήρχε πριν από το εμβόλιο covid της πανδημίας και η υπογραφή του συμβολαίου από ένα μέρος, το HHS, είναι μια άμεση σύγκρουση συμφερόντων όπου τα μέρη (οι εργαζόμενοι, οι εργαζόμενοι Medicare στα νοσοκομεία, τα γραφεία των γιατρών) δεν πρέπει να δεσμεύονται να τηρήσουν.
Ως εκ τούτου, οι εντολές του CMS παραβιάζουν τα δικαιώματα της 1ης τροπολογίας και επιβάλλουν ξεχωριστά αλλά ίσα σε όσους επικαλούνται εξαιρέσεις και το δικαίωμα σε μια τρίτη ενημερωμένη συναίνεση.
Επειδή το συμβόλαιο υπήρχε πριν από το εμβόλιο και την υπογραφή ενός τυφλού συμβολαίου, αγνοώντας την υπογραφή των δικαιωμάτων μας, τα αναγκαστικά εμβόλια παραβιάζουν τους ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς νόμους των ΗΠΑ και το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τη συγκατάθεση μετά από ενημέρωση.

newspunch.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr