ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Συνταρακτική αποκάλυψη από Washington Post: Δεν είναι η πανδημία των ανεμβολίαστων – Περισσότεροι οι εμβολιασμένοι που πεθαίνουν και από Covid

ΔΙΕΘΝΗ. ΥΓΕΙΑ. - 24 Νοέ 2022 - 5:48

Το 58% των θανάτων από κορωνοϊό τον Αύγουστο ήταν άνθρωποι που εμβολιάστηκαν ή είχαν λάβει την ενισχυτική δόση

Για πρώτη φορά, η πλειοψηφία των Αμερικανών που πεθαίνουν από τον κορωνοϊό έχουν λάβει τουλάχιστον την κύρια σειρά του εμβολίου.
Το 58% των θανάτων από κορωνοϊό τον Αύγουστο ήταν άνθρωποι που εμβολιάστηκαν ή είχαν λάβει την ενισχυτική δόση, σύμφωνα με ανάλυση που διεξήχθη για το The Health 202 από τη Cynthia Cox, αντιπρόεδρο του Kaiser Family Foundation, όπως αποκαλύπτει η έγκυρη αμερικανική εφημερίδα Washington Post, καταρρίπτοντας πανηγυρικά τους ισχυρισμούς όλων εκείνων, που χαρακτήριζαν ως θεωρίες συνωμοσίας τις αναφορές για την επικινδυνότητα των συγκεκριμένων σκευασμάτων.
Είναι μια συνέχεια μιας ανησυχητικής τάσης που εμφανίστηκε το 2021.

Καθώς τα ποσοστά εμβολιασμού αυξήθηκαν και εμφανίστηκαν νέες παραλλαγές, το ποσοστό των θανάτων των ατόμων που εμβολιάστηκαν αυξάνεται σταθερά.
Τον Σεπτέμβριο του 2021, τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούσαν μόλις το 23% των θανάτων από κορωνοϊό.
Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ήταν έως και 42 τοις εκατό, σύμφωνα με τους Fenit Nirappil και Dan Keating.

Τώρα δεν είναι η πανδημία των ανεμβολίαστων

«Δεν μπορούμε πλέον να πούμε ότι πρόκειται για πανδημία μη εμβολιασμένων», είπε η Cox στο The Health 202.
Το να είσαι ανεμβολίαστος εξακολουθεί να είναι ένας σημαντικός παράγοντας κινδύνου για θάνατο από covid-19. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και μια ανάλυση που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων υπογραμμίζει την ανάγκη λήψης τακτικών αναμνηστικών βολών για να διατηρείται χαμηλός ο κίνδυνος θανάτου από τον κορωνοϊό, ειδικά για τους ηλικιωμένους.
Ο Anthony Fauci ειδικός σε μολυσματικές ασθένειες του έθνους, χρησιμοποίησε την τελευταία του ενημέρωση στον Λευκό Οίκο πριν από τη συνταξιοδότησή του τον Δεκέμβριο για να παροτρύνει τους Αμερικανούς να λάβουν τις επικαιροποιημένες ενισχυτικές δόσεις για την Omicron.
Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι εμβολιασμένοι για Covid αποτελούν την πλειονότητα πλέον του αμερικανικού πληθυσμού και όχι μόνο αλλά τα εμβόλια χάνουν την ισχύ τους έναντι του ιού με την πάροδο του χρόνου και εμφανίζονται παραλλαγές που είναι πιο ικανές να αντισταθούν.

people.JPG

www.bankingnews.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr