ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«ΣΦΑΛΙΑΡΑ» από Οξφόρδη για τα εμβόλια!!! Κυβέρνηση και «ειδικοί» υπόλογοι στον λαό της χώρας – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΕΘΝΗ. ΥΓΕΙΑ. - 13 Σεπ 2021 - 11:25
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Απαντήσεις εδώ και τώρα! Πιθανοί κίνδυνοι για τα παιδιά! Γιατί ΔΕΝ καλούν επιστήμονες αλλά όλο τους ίδιους και τους ίδιους στα κανάλια…

Η dr Sunetra Gupta είναι καθηγήτρια θεωρητικής επιδημιολογίας στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Μίλησε για τα εμβόλια (και) στα παιδιά και τις αναμνηστικές δόσεις συγκρίνοντάς τα και αντιπαραβάλλοντάς τα με το εμβόλιο για την γρίπη κτλ.

Δήλωσε μεταξύ άλλων για υποχρεωτικό εμβολιασμό:

«Έχουμε τα εμβόλια που προορίζονται να προστατεύουν ενάντια στην νόσηση και τον θάνατο μεταξύ όσων είναι ευάλωτοι σ’ αυτές τις καταστάσεις και αντ’ αυτού τα εξωθούμε να κάνουν κάτι που δεν μπορούν που είναι το να προστατέψουν ενάντια στην μετάδοση….

Τα εμβόλια σχεδιάστηκαν για να προστατεύουν ενάντια στην σοβαρή νόσηση και τον θάνατο. Προστατεύουμε αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν.

Ποτέ δεν προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν για να σταματήσουν την μετάδοση

Επομένως, δεν είναι στην πραγματικότητα λογικό να χρησιμοποιούμε εμβόλια για να προστατέψουμε άλλους…. Το εμβόλιο προστατεύει εσένα!!!!!

Δεν πιστεύω πως θα έπρεπε να εξαναγκαστούν οι υγειονομικοί στο εμβόλιο, βάσει των δηλώσεων αλλά και επειδή αυτό το εμβόλιο δεν προλαμβάνει τη μετάδοση!!!!!

Είναι παράλογο να επιβάλεις ένα εμβόλιο στους ανθρώπους με την ελπίδα ότι θα μπορέσεις να μειώσεις την μετάδοση της νόσου!!!!!! Αυτό έχει επιβεβαιωθεί, για παράδειγμα, στο Ισραήλ όπου τα κρούσματα αυξάνονται παρά τον εμβολιασμό».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ:

«Οι αναμνηστικές δόσεις ίσως πράγματι αυξήσουν ή διατηρήσουν μια πιο μακροπρόθεσμη προστασία στους ευάλωτους ενάντια στην σοβαρή νόσηση και τον θάνατο και αυτή την στιγμή η απόφαση να προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ανοσία μεταξύ εκείνων που ξεκάθαρα δεν εγκαθιστούν μια ισχυρή ανοσιακή απάντηση στο εμβόλιο, μου φαίνεται προσωπικά ένα λογικό ρίσκο για να το πάρουμε. Χρειαζόμαστε μελέτες».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΠΑΙΔΙΩΝ:

«Αυτά τα εμβόλια δεν εμποδίζουν την μετάδοση!!!!! Επομένως, με αυτά τα εμβόλια, στην περίπτωση ενός 12χρονου, δεν ωφελείται ούτε το άτομο που δεν διατρέχει κίνδυνο σοβαρής νόσου και θανάτου ούτε ωφελείται η κοινότητα!!!!! Άρα, το μόνο που μας μένει είναι ένας κίνδυνος απ’ τον εμβολιασμό… Και το να ζητάμε απ’ τα παιδιά να σηκώσουν αυτόν τον κίνδυνο, για μένα είναι απλώς απαράδεκτο!!!!!!!»

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, είχε παραδεχθεί, εμμέσως, πως η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να «πιάσει» συγκεκριμένο αριθμό εμβολιασμών και ό,τι δεν καταφέρει, θα το συμπληρώσει από τα παιδιά! Όλα αυτά ενώ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ καθηγητές μιλούν, όχι απλά για μη αναγκαιότητα εμβολιασμού των παιδιών, αλλά για ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!!

Δείτε την καθηγήτρια από την Οξφόρδη, την οποία φυσικά δεν πρόκειται να δει κάποιος σε πάνελ των «έγκριτων» ΜΜΕ.

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…