ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σχέδιο αποσταθεροποίησης: Καλούν μετανάστες μέσω SMS σε μαζική εισβολή στην Ελλάδα – ”Θα μπούμε με κάθε κόστος”!

ΕΘΝΙΚΑ. - 14 Απρ 2021 - 11:39
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Νέο σκηνικό αποσταθεροποίησης σχεδιάζουν οι Τούρκοι σε Έβρο και Αιγαίο. Τις τελευταίες ημέρες επικρατεί συναγερμός στην ΕΥΠ, καθώς η Άγκυρα φαίνεται πως θέλει να πάρει εκδίκηση, για την ήττα που υπέστη πριν ένα χρόνο.

Τις τελευταίες ημέρες διάφοροι λογαριασμοί, προσπαθούν παραπληροφορώντας (σε ομάδες κλειστές και ανοιχτές), να ξεσηκώσουν τους αλλοδαπούς για να εισβάλλουν ομαδικά στην Ελλάδα. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες  στέλνονται και SMS. Δεν είναι μονο ο Έβρος στοχοποιημένος, αλλά και τα νησιά του Αιγαίου. 

Η πρώτη ημερομηνία που δίνονταν ήταν η 13 Απριλίου. Παρά το γεγονός ότι καταγράφηκαν κάποιες κινήσεις εντός τουρκικού εδάφους, αυτές δεν ήταν μαζικές, ενώ δεν καταγράφηκε καμία ιδιαίτερη κινητικότητα στα σύνορα, που να θέσει σε επιπλέον επιφυλακή στρατό και αστυνομία.

Στον Έβρο, εδώ και μέρες η επιφυλακή είναι αυξημένη, ενώ σε επιχειρησιακό στάδιο έχουν αναβαθμιστεί οι περιπολίες και οι κατόψεις των τουρκικών ακτών, γιατί το κάλεσμα δεν αποτυπώνει ακόμη το χώρο όπου καλούνται οι μετανάστες να περάσουν σε Ελληνικό έδαφος. Δεν αποσαφηνίζεται δηλαδή, αν αυτό θα είναι από τα νησιά ή από τον Έβρο, σύμφωνα με το thrakinea.

Στο μεταξύ, το γεγονός ότι οι πληροφορίες διέρρευσαν στην Ελλάδα και με ευρωπαϊκή συνδρομή, φαίνεται ότι δεν έδωσε τον απαραίτητο χρόνο στα κυκλώματα να δράσουν όπως το είχαν σχεδιάσει. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η επιφυλακή παραμένει, παρά το γεγονός ότι οι ροές παραμένουν στα επίπεδα των τελευταίων μηνών.

Πάνοπλοι οι Τούρκοι στον Έβρο 

Ταυτόχρονα, οι περιπολίες των Τουρκικών ΕΔ στον Έβρο εντάθηκαν. Τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας αποδέσμευσαν και εικόνες με την κινητικότητα των απέναντι.

pentapostagma.gr
Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…