ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σόκ: Ένα Βήμα Προς Την Ανεξαρτητοποίηση Της Θράκης Φέρνουν Τα Αποτελέσματα Των Εκλογών!

ΕΘΝΙΚΑ. - 27 Μαΐ 2019 - 8:55
Loading...

Με το Αποσχιστικό Κίνημα (Μειονοτικό Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας) που ελέγχεται πλήρως από την Τουρκία, να σαρώνει επικίνδυνα στις Αυτοδιοικητικές-Ευρωεκλογές στην Ροδόπη, φέρνει νέους πονοκεφάλους στην Ελλάδα!

Το Κόμμα DEB, είναι σε απευθείας σύνδεση με την Άγκυρα μέσω του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή,τα τελευταία χρόνια, κύκλοι του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή, επαναφέρουν θέμα Ανεξάρτητης Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης, μιλώντας περί δήθεν δικαιωμάτων της Μουσουλμανικής Μειονότητας τα οποία θίγονται από την Ελληνική πλευρά.

Απόλυτα ευθυγραμμισμένο με τα λεγόμενα της Τουρκίας, το Κόμμα DEB στη διακήρυξή του για τις Ευρωεκλογές ανέφερε ότι: βλέπουμε τις Ευρωεκλογές ως μία ευκαιρία για να διαδώσουμε τη φωνή μας, να τραβήξουμε την προσοχή, για να δώσουμε ένα μήνυμα για τα αιτήματα της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης!

Εδώ στην Ελλάδα έχουμε ξεχάσει ότι ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αμφισβητεί την Συνθήκη της Λωζάνης, και ζητά τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την προσάρτηση της Δυτικής Θράκης στην Τουρκία, αφήνοντας υπονοούμενα και για Θεσσαλονίκη, Κύπρο και νησιά του Αιγαίου!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter