ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τήν ιστορία Εθνους -Κράτους τήν γράφει ο λαός και την αντιγράφουν οι Ιστορικοί-όχι ορισθείσες επιτροπές Ελληνόφωνων Σκοπιανών

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΘΝΙΚΑ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 2 Μαρ 2018 - 9:02
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει η Κωσταντινιά Ντέμου

Σε σημερινό άρθρο δημοσιευμένο σε φιλοκυβερνητική εφημερίδα έκπληκτη διάβασα τα κυβερνώντα κομματα Σκοπίων και Ελληνόφωνων, ορίζουν επιτροπή που θα γράψει την ιστορία των δυο κρατών η

οποία θα διδάσκεται από εδώ και εντεύθεν, στα σχολεία των Σκοπίων αλλα και στα σχολειά των Ελλήνων .

Δηλαδή η επιτροπή αυτή , θα γράψουν με βάση των γνώσεών τους το βιβλίο της Ιστορίας των δυο λαών .

Τι κοινό και αδιαίρετο μπορεί να έχει η ελληνική ιστορία με αυτήν των μόλις μιας χούφτας Παιόνων-Δαρδάνων -Σκοπιανων που τους κατακτήσαμε και τους συμπεριέλαβε εντός των συνόρων ο Βασιλεύς Φίλιππος της Μακεδονίας και του Αλεξάνδρου .

Τα Σκόπια εχουν συνολική έκταση 25.333 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Στην πρωτεύουσα ζει περίπου το ένα τέταρτο των 2 εκατομμυρίων κατοίκων. Η πλειοψηφία των κατοίκων είναι, ένας νότιος Σλαβικός λαός με δική του σλαβική γλωσσα . Οι Αλβανοί αποτελούν μια σημαντική μειονότητα, περίπου 25% του πληθυσμού της χώρας, ακολουθούμενοι από τους Τούρκους , Σέρβους , Ρομα και άλλες πολλες μικρότερες μειονότητες.

Όλος αυτός ο αχταρμάς πληθυσμός οι ρίζες τους είναι βάρβαρες , δεν εχουν εθνότητα ,δεν εχουν ιστορία , εχουν κλέψει την ιστορία και τον πολιτισμό των Ελλήνων , είναι παραχαράκτες ψεύτες , κλεφτες και κανένα κρατος δεν έγραψε γι’ αυτούς διότι δεν εχουν τίποτα δικό τους , είναι φιλοαμερικάνοι και επιδιώκουν να ονομαστούν Μακεδόνες πρώτον για να λύσουν το πρόβλημα της ταυτότητάς τους κατά δεύτερον να ενταχθούν στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ και τρίτον για μα μην διαλυθούν και εξαφανιστούν από προσώπου γης .

Εδω σταματαει καθε ανθρωπινος νους .

Η επιτροπή αυτή, θα είναι απαρτισμένη από πρόσωπα άγνωστου ιστορικών γεγονότων και γνώσεων ,ονόματα άγνωστα μέχρι στιγμής προς τον Ελληνικό λαό . Δεν θα τα αναφέρω διότι δεν έχω τεκμηριώσει εάν αυτοί θα είναι οι τελικοί αποδέκτες τής γραφείς του βιβλίου .

Την Ιστορια δεν την γράφουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις με τους ανιστόρητους πολιτικούς ούτε οι επιτροπές , την γραφει ο λαός με πολέμους ,κατακτήσεις και αληθινά γεγονότα !

Κύριοι 300σιοι της σημερινής Κυβέρνησις ΔΕΝ θα σας περάσει !

Με τα προσφατα συλλαλητήρια και με την σθεναρά αντίσταση των ελλήνων σας βοηθάμε να έχετε το προνόμιο της άρνησις προς τον κ. Νίμιτς , τον Σκοπιανό Πρωθυπουργό Ζορα Ζαεφ και στις 140 χώρες που παρανόμως προσφωνούν τα Σκόπια Μακεδονία .

Αίσχος και ντροπή σας να μην αντιδράτε προς την Καγκελάριο της Γερμανο Ουννίας κ. Μέρκελ όταν κατά την υποδοχή του Σκοπιανου Πρωθυπουργού τον προσφώνησε “Καλώς τον μακεδόνα Πρωθυπουργό “ είναι προσβολή για τους Ιθαγενής αυτόχθονες Μακεδόνες

Μην ειστε εκτελεστές ενός ειδεχθούς εγκλήματος κατά του Ελληνικού Έθνους .

Σταματήστε να ειστε τα φερέφωνα των Εβραίων Σιωνιστών επικυρίαρχων !

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !

Με δίχως ίχνος εκτίμησις
Κωσταντινιά Ντέμου “Μακεδονισσα”

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…