ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τί μας έλεγαν πιο πριν; Κάθε Χρόνο ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ από την Εποχική ΓΡΙΠΗ !!!

ΕΛΛΑΔΑ. - 30 Μαρ 2020 - 18:26
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ…

Παναγιώτης Αρκουμανέας, Πρόεδρος Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας 31/1/2020: “Δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία – είναι μια λοίμωξη με χαμηλή μεταδοτικότητα, με μέτρια θνητότητα, ΣΑΝ ΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΓΡΙΠΗ. Άρα και να έρθει κάποια στιγμή στη χώρα μας ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ή κάποια ανησυχία.”

Σωτήρης Τσιόδρας 25/9/2019: “Το ίδιο βέβαια πρόβλημα αντιμετωπίζουμε και για την εποχική γρίπη, η οποία ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ είναι εδώ και στοιχίζει τη ζωή κατ’ εκτίμηση σε παγκόσμιο επίπεδο σε περίπου 290 έως και 650 χιλιάδες ανθρώπους. Είναι ένα σημαντικό ποσό, ένα σημαντικό νούμερο ανθρώπων. οι οποίοι θα πεθάνουν από τη γρίπη σε παγκόσμιο επίπεδο κάθε χρόνο, άρα ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ.”

Το βίντεο περιέχει επίσης αποσπάσματα από την εκπομπή “Μεσημέρι και Κάτι” της 28/2/2020 του κυπριακού καναλιού SigmaTv με τον ιατροδικαστή ΜΑΡΙΟ ΜΑΤΣΑΚΗ, ο οποίος αναφέρεται στο σχέδιο διαχείρισης για τον Κορωνοϊό, αντιπαραβάλλοντας την εποχική ΓΡΙΠΗ κάθε χρόνο, η οποία, καθώς λέει, μπορεί να είναι και πιο βαριάς μορφής από τον Κορωνοϊό.

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΑΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΥΣΤΕΡΙΑ ΦΕΤΟΣ;

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ; ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ;

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (2018-2019) ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΓΡΙΠΗ 154 ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΗΤΑΝ 1071.
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2014-2015 ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΓΡΙΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ 4.161

Δείτε τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, μέσα από την ιστοσελίδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ: https://eody.gov.gr/epidimiologika-st… Ετήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης της Γρίπης στην Ελλάδα, 2018-2019: https://eody.gov.gr/wp-content/upload… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=_Z67B…

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…