ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τί φοβάται ο Β.Πούτιν; Κάλεσε την ρωσική αμυντική βιομηχανία να ετοιμαστεί για πόλεμο!

ΔΙΕΘΝΗ. - 22 Νοέ 2017 - 23:00
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΝα είναι έτοιμη για πόλεμο κάλεσε την πολεμική βιομηχανία της χώρας του ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησής του με στελέχη των κυριότερων εταιρειών παραγωγής αμυντικού υλικού.

Όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο ο Β.Πούτιν είπε πως όλες οι μεγάλες ρωσικές αμυντικές βιομηχανίες, τόσο κρατικές όσο και ιδιωτικές πρέπει να είναι έτοιμες για άμεση μετάβαση από λειτουργία σε καιρό ειρήνης σε καιρό πολέμου, προσθέτοντας ότι η ικανότητα αυτή είναι κρίσιμη για την ρωσική εθνική ασφάλεια.

«Θα ήθελα να τονίσω ότι η ικανότητα κάθε οικονομίας να αυξάνει ραγδαία την αμυντική της παραγωγή όταν αυτό απαιτείται είναι μια από τις πιο σημαντικές συνθήκες για την ασφάλεια ενός έθνους. Όλες οι στρατηγικές βιομηχανίες παραγωγής αμυντικού υλικού και οι μεγάλες βιομηχανίες πρέπει να είναι έτοιμες για αυτό, δημιουργώντας και τα απαραίτητα αποθέματα σε πρώτες ύλες», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Αναφορά προόδου»

Ο Ρώσος πρόεδρος πρόσθεσε πως τόσο ο ίδιος όσο και πολλοί Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν συζητήσει αυτά το θέμα το 2015 και το 2016, ζητώντας παράλληλα απ όσους μετείχαν της σύσκεψης να αναφέρουν σε έκθεσή τους ποια προβλήματα στον τομέα της παραγωγής από αυτά που είχαν εντοπιστεί στο παρελθόν έχουν λυθεί και ποια όχι.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν επίσης και τα αποτελέσματα της μεγάλης άσκησης Zapad 2017 η οποία πραγματοποιήθηκε από την Ρωσία και την Λευκορωσία με τη συμμετοχή 7000 στρατιωτών από την Ρωσία και 3000 από την Λευκορωσία.

Ακόμη μετείχαν 70 αεροσκάφη, 680 τεθωρακισμένα οχήματα, 250 άρματα μάχης, 200 πυροβόλα, και 10 σκάφη επιφανείας.

Πολλοί αναφέρουν πως η αναφορά του Πούτιν στο θέμα της προετοιμασίας της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας του για πόλεμο μπορεί να σημαίνει ένα μόνο ένα πράγμα: Αιφνίδια επιδείνωση των σχέσεων με τις ΗΠΑ μετά από ανατροπή του Ντόναλντ Τραμπ ενδεχομένως και με ένα πραξικόπημα, «χαμηλής έντασης» (soft coup).

 

 

pronews.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter