ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΑΡΑΣΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ : “ΗΡΘΑΝ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ”

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΤΑΡΑΣΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. - 19 Ιαν 2022 - 12:29

Γράφει ο συγγραφέας Γιώργος Ταρασλιάς

(«Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας… Έφτασαν ντυμένοι «φίλοι» αμέτρητες φορές οι εχθροί μου τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας». Άξιον Εστί – Ψαλμός Z, Οδυσσέας Ελύτης 1911 – 1996, Νόμπελ Λογοτεχνίας 1979)

(«Κάθε φορά που ακούω έναν πολιτικό λόγο ή διαβάζω αυτούς που μάς διοικούν, εδώ και χρόνια αισθάνομαι τρόμο, γιατί δεν ακούω τίποτα που να ηχεί ανθρώπινα. Πάντα οι ίδιες λέξεις που λένε τα ίδια ψέματα.» – Αλμπέρ Καμύ, 1913 – 1960, Αλγερινογάλλος συγγραφέας και στοχαστής, Νόμπελ Λογοτεχνίας 1957)

(«Αν θέλετε την εύνοια των μαζών, πρέπει να λέτε τα πιο ηλίθια και τα πιο χοντρά ψέματα». Αδόλφος Χίτλερ, 1889-1945)
____________________________________________________________________

Το εξελισσόμενο αφήγημα «κόβιντ-19» ίσως φτάνει στο τελικό του κεφάλαιο αλλά είναι σίγουρο πως εναλλακτικά υγειονομικά αφηγήματα είναι έτοιμα να κάνουν την εμφάνισή τους με στόχο την τελική καθυπόταξη του ανθρώπου και πάντα με πρόσχημα την απατηλή σωτηρία του. Η σοκαριστική εμπειρία του υγειονομικού ολοκληρωτισμού, πρωτόγνωρη για την ανθρωπότητα σαν πλανητικό φαινόμενο, δεν σχεδιάστηκε για να τελειώσει σύντομα – λογικά θα έχει συνέχεια. Όμως, όλα θα εξαρτηθούν από την αφύπνιση και την αντίσταση των ανθρώπων. Γι’ αυτό και είναι απολύτως αναγκαίο να κατανοήσουμε τι είναι αυτό στο οποίο πρέπει να αντισταθούμε και πώς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε τόσο ατομικά όσο και με συλλογικές πολιτικές και κοινωνικές δράσεις.

Δεν ξέρουμε τι θα γράψει η ιστορία για το φαινόμενο «κόβιντ19», δεν ξέρουμε αν θα την γράψουν άνθρωποι ή προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης. Αλλά, όπως πάντα, ο χρόνος φέρνει στο φως την αλήθεια και ανεξάρτητα από τις μελλοντικές ερμηνείες κάθε γεγονός συμβαίνει μια φορά και με έναν μοναδικό, ανεξίτηλο τρόπο. Για όσους ακόμα διατηρούν την ικανότητα για διαύγεια και αμφιβολία είναι πια σίγουρο ότι το φαινόμενο «κόβιντ 19» είναι ίσως η πιο κακοστημένη – και ως ένα βαθμό πειστική – παράσταση τρόμου στην ανθρώπινη ιστορία (μια παράσταση που παρά τις κραυγαλέες αντιφάσεις της κατάφερε και τρόμαξε πάρα πολλούς ανθρώπους, ένα ψέμα που επιβλήθηκε εύκολα ως γενική αλήθεια, έσπειρε τον φόβο, μπλόκαρε την λογική, δημιούργησε ολέθριους κοινωνικούς αυτοματισμούς, απέδειξε το πόσο εύκολα χειραγωγήσιμη είναι η κρίσιμη κοινωνική πλειοψηφία και αποκάλυψε για μια ακόμα φορά το πόσο ανήμπορος είναι ο άνθρωπος να φανταστεί έναν άλλο τρόπο ύπαρξης εκτός του επίσημου συστήματος και το πόσο επικίνδυνα εξαρτημένος είναι από έναν τρόπο ζωής στον οποίο όλα είναι χρήμα-κατανάλωση-απατηλή ασφάλεια-μίμηση και κατά συνέπεια απουσία αυθεντικής ζωής και πνευματικής αναζήτησης).

Από την αρχή της λεγόμενης «υγειονομικής κρίσης» ολόκληρο το επίσημο αφήγημα ήταν αρκετά ύποπτο αλλά όταν άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια τα πραγματικά γεγονότα (αναξιοπιστία των τεστ και ο δόλιος τρόπος καταγραφής των θανάτων) οι άνθρωποι που δεν είχαν χάσει την ικανότητα της λογική ανάλυσης άρχισαν να θέτουν εύλογα και κρίσιμα ερωτήματα.

Ήδη από το 2020, όταν οι ίδιοι οι κρατικοί διαχειριστές άρχισαν να παραδέχονται τα ψέματα και τις αλχημείες τους (ομολογούσαν δημόσια τις στατιστικές απάτες στην καταγραφή των νεκρών για να φουσκώνουν τα νούμερα και να προκαλούν τρόμο), ένα από τα ερωτήματα που απασχόλησε ορισμένους ερευνητές ήταν αν αυτή η κρίση ήταν επινοημένη και προσχεδιασμένη ή αν ήταν πραγματική και απλώς εργαλειοποιήθηκε από την κυρίαρχη εξουσία για να επιβάλλει ολοκληρωτικές πολιτικές ελέγχου και επιτήρησης των πληθυσμών, να καταργήσει τους δημοκρατικούς θεσμούς και να δοκιμάσει μια μορφή παγκόσμιας διακυβέρνησης με βάση το «δόγμα της διαρκούς κατάστασης εκτάκτου ανάγκης».

Υπάρχουν ορισμένα βάσιμα και καταγεγραμμένα γεγονότα που αποδεικνύουν ότι το φαινόμενο «Κόβιντ-19» ήταν προσχεδιασμένο ώστε να φτάσουμε στον πρώτο στόχο της παγκόσμιας οικονομικής υπερτάξης που επιδιώκει να γίνει η κυρίαρχη πλανητική εξουσία : στην κατάργηση των βασικών, συνταγματικά εγγυημένων ατομικών δικαιωμάτων, στην κατάργηση «του δικαιώματος να έχουμε δικαιώματα» όπως θα έλεγε η Χάνα Άρεντ και στον μαζικό εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού με κάθε άμεσο και έμμεσο τρόπο. Ανάμεσα στα κορυφαία προειδοποιητικά σημάδια είναι και τα εξής:

1. Το σενάριο του Ιδρύματος Ροκφέλερ από το 2010 όπως περιγράφεται σε μια μελέτη με τίτλο: Scenarios for the Future of Technology and International Development (Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και τη διεθνή ανάπτυξη). Σε αυτή την μελέτη περιγράφεται λεπτομερώς ένα σενάριο πανδημίας γρίπης που θα σκότωνε οκτώ εκατομμύρια ανθρώπους.

2. Η προετοιμασία της ΕΕ για «διαβατήρια εμβολίων» τουλάχιστον ένα έτος πριν από την έναρξη της πανδημίας. Τα προτεινόμενα αντίμετρα για το COVID, τα οποία παρουσιάζονται στο κοινό ως αυτοσχέδια μέτρα έκτακτης ανάγκης, είχαν σχεδιαστεί πριν από την εμφάνιση της «νόσου». Δύο έγγραφα της ΕΕ που δημοσιεύθηκαν το 2018, το «2018 State of Vaccine Confidence» και μια τεχνική έκθεση με τίτλο «Designing and implementing an immunisation information system» (Σχεδιασμός και εφαρμογή ενός συστήματος πληροφοριών για την ανοσοποίηση), συζήτησαν την πιθανότητα ενός συστήματος παρακολούθησης των εμβολιασμών σε ολόκληρη την ΕΕ.

3. Το γνωστό Event 201: στις 18 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα μια προσομοίωση πανδημίας από το Johns Hopkins Center for Health Security σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (World Economic Forum) και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates. .

4. Στις 21-24 Ιανουαρίου 2020 έγινε η ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Davos της Ελβετίας όπου, εκτός από οικονομία και κλίμα, μίλησαν και για τα εμβόλια.

Από την αρχή της εμφάνισής της η «Κόβιντ-19» παρουσιάζεται ως ιατρικό ζήτημα. Δυο χρόνια μετά ξέρουμε πια καλά ότι αποτελεί μια ασυγχώρητη κακοποίηση της ιατρικής και της επιστήμης αλλά και μια μορφή ολοκληρωτισμού που επιχειρεί να καταστρέψει ριζικά τις παραδοσιακές έννοιες της πολιτικής, νομικής και ηθικής σκέψης και πρακτικής. Ολόκληρο το αφήγημα είναι ένας απατηλός θρίαμβος της γλωσσικής εξαπάτησης, του τσαρλατανισμού και της ψευδοεπιστήμης, μια θανάσιμη παγίδα που πίσω της κρύβονται τερατώδη και απάνθρωπα συμφέροντα. Δανειζόμενοι τα λόγια του Ποιητή θα λέγαμε ότι για μια ακόμα φορά «ήρθαν ντυμένοι φίλοι οι εχθροί μας» φέρνοντας τα παμπάλαια «δώρα» του πόνου και του θανάτου κρυμμένα κάτω από το περιτύλιγμα μιας ψευδεπίγραφης σωτηρίας. Υπενθυμίζω συνοπτικά τις βασικές στρατηγικές εξαπάτησης πάνω στις οποίες στηρίχθηκε η ιατρική μυθοπλασία (η έγκυρη δικτυογραφία για όλα τα παρακάτω είναι τεράστια).

1. Τα τεστ PCR πάνω στα οποία στήθηκε η απάτη των «κρουσμάτων» και ολόκληρης της «πανδημίας» είναι αναξιόπιστα και ακατάλληλα για διάγνωση ενεργών ιογενών λοιμώξεων. Είναι τελείως ανίκανα να προσδιορίσουν αν ένα θετικό αποτέλεσμα αντιστοιχεί σε μια πραγματική μόλυνση ενός ατόμου από οποιονδήποτε ιό. Εκατοντάδες έντιμοι ειδικοί – ανάμεσα τους και ο εφευρέτης τους Kary Mullis ο οποίος πέθανε το 2019 – έχουν δηλώσει ξανά και ξανά ότι αυτά τα τεστ δεν φτιάχτηκαν για διάγνωση και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ζωντανό από νεκρό βιολογικό υλικό. Σε έναν ορισμένο αριθμό κύκλων ενίσχυσης του γενετικού υλικού εντοπίζουν θραύσματα RNA ή DNA αλλά όχι ολόκληρα ιικά σωματίδια. Πάνω από 35 κύκλους παράγουν σχεδόν απόλυτα ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Δεν αποδεικνύουν καμιά τρέχουσα ασθένεια. Δεν λένε τίποτα για το αν υπάρχει ενεργή μόλυνση ή όχι. Και όμως πάνω σε αυτά τα απατηλά τεστ στηρίχθηκε ολόκληρη η εξαπάτηση της ανθρωπότητας. (Ανάμεσα σε όλα τα άλλα αποδεικτικά στοιχεία ενδεικτική είναι και η δήλωση του Dr. Wolfgang Wodarg στις 7/9/2020 στο wodarg.com: «αν δεν υπήρχαν τα τεστ θα ζούσαμε κανονικά και χωρίς φόβο». Στο ίδιο μήκος κύματος και η ξεκάθαρη και πυκνή σε νόημα δήλωση του Dr. Michael Yeadon στις 20 Σεπτεμβρίου 2020 στην ιστοσελίδα lockdownsceptics.org: «Αν δεν υπήρχαν τα αποτελέσματα των τεστ που αναφέρονται συνεχώς στα μέσα ενημέρωσης, η πανδημία θα τελείωνε γιατί στην πραγματικότητα δεν συνέβη τίποτα».)

2. Η ασυμπτωματική μετάδοση είναι ένα τερατώδες ψέμα, μια ασυγχώρητη διαστρέβλωση της ιατρικής επιστήμης. Ακόμα και σαν όρος είναι μια προσβολή της κοινής λογικής. Αν δεν έχεις συμπτώματα δεν είσαι άρρωστος, άρα δεν έχεις ιικό φορτίο, άρα δεν μπορείς να μεταδώσεις κάτι που δεν έχεις. O απατηλός όρος «ασυμπτωματική μετάδοση» συνδυασμένος με τα απατηλά τεστ κάνει τους υγιείς ανθρώπους που βρίσκονται «θετικοί» να πιστεύουν ότι είναι άρρωστοι ενώ δεν έχουν απολύτως τίποτα και δεν αποτελούν κίνδυνο ούτε για τον εαυτό τους ούτε για τους άλλους. (Ο Dr. Michael Yeadon έχει εξηγήσει σε δημόσιες παρεμβάσεις του: «Όλα όσα ξέρουμε για την ιολογία και τις μεταδοτικές ασθένειες έχουν παραποιηθεί στην διάρκεια αυτής της ιστορίας. Όταν έχεις μια ενεργή λοίμωξη αναπτύσσεις συμπτώματα καθώς το σώμα προσπαθεί να αμυνθεί. Χωρίς συμπτώματα, το ιικό σου φορτίο είναι πολύ χαμηλό και δεν αποτελεί κίνδυνο για σένα και τους άλλους. Ο μύθος της ασυμπτωματικής μετάδοσης έχει διαδοθεί ως στρατηγική φόβου».

3. Οι νεκροί που αποδίδονται στην «κόβιντ19» είναι κατά κανόνα από άλλες αιτίες και συννοσηρότητες αλλά με τις γνωστές αλχημείες καταγράφονται ως «κόβιντ19». (Επίσημο έγγραφο του Π.Ο.Υ. με ημερομηνία 16 Απριλίου 2020 με τίτλο «International Guidelines for Certification and Classification of Covid-19 as Cause of Death» άλλαξε τις καθιερωμένες οδηγίες καταγραφής των θανάτων προκαλώντας εύλογες αντιδράσεις και υποψίες σε πολλούς επαγγελματίες υγείας που εκτίμησαν ότι αυτό θα οδηγούσε σε λανθασμένη εικόνα των αιτίων της θνησιμότητας).

4. Τα εμβόλια δεν είναι εμβόλια: όσοι τα έχουν κάνει κολλούν, νοσούν, μεταδίδουν και πολύ συχνά πεθαίνουν από τις παρενέργειες, γεγονός το οποίο η κρατική προπαγάνδα καλύπτει με την κλασική φράση «πέθανε από κόβιντ» οπότε και πάλι τα εμβόλια είναι τελείως άχρηστα. (Πρόσφατη δήλωση του νομπελίστα Μοντανιέ στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου: «δεν είναι εμβόλια, είναι δηλητήρια»).

5. Ακόμα και ο ίδιος ο ιός είναι αμφιλεγόμενος. Το σενάριο της φυσικής προέλευσης έχει καταρριφθεί. Το σενάριο της εργαστηριακής κατασκευής είναι ομιχλώδες. Το σίγουρο είναι ότι από τότε που εμφανίστηκε η «κόβιντ19» εξαφανίστηκε ως δια μαγείας η κοινή εποχική γρίπη (!) και ότι καμιά υγειονομική αρχή δεν μπορεί να προσφέρει αδιάσειστες επιστημονικές αποδείξεις για την ύπαρξή του νέου ιού – όλα τα αιτήματα επιστημόνων για παροχή πληροφόρησης για το αν έχει απομονωθεί πραγματικά ο ιός και για το αν πληρούνται τα θεμελιώδη κριτήρια Koch έχουν λάβει αρνητική απάντηση.
(Βλ. https://truthcomestolight.com/156-responses-from-25-countries-foi-requests-affirm-that-no-record-of-sars-cov-2-isolation-exists-anywhere/).

Συνεπώς: η υγειονομική τυραννία και η πολιτική εργαλειοποίησή του φαινομένου «κόβιντ19» αποτελούν πολύ ισχυρές αποδείξεις ότι πίσω του κρύβεται ένα παγκόσμιο σχέδιο με οικονομικούς, πολιτικούς, κοινωνικούς, θρησκευτικούς και πολιτισμικούς στόχους. Πρόκειται για σχέδιο που εντάσσεται σε γνωστές ατζέντες (τουλάχιστον για όσους ενημερώνονται σφαιρικά και δεν είναι θύματα της τηλεοπτικής αποχαύνωσης): Ατζέντα 21, Ατζέντα 2030, Μεγάλη Επανεκκίνηση, Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, Μετανθρωπισμός. Όλες αυτές οι παράλληλες και συμπληρωματικές ατζέντες της παγκόσμιας υπερτάξης έχουν ως βασικές επιδιώξεις τον έλεγχο, την σταδιακή εξόντωση, την γενετική τροποποίηση και την τελική υποδούλωση της ανθρωπότητας σε μια παγκόσμια τεχνοκρατική δυστοπία όπου ρομπότ και τεχνητή νοημοσύνη θα κυριαρχούν απόλυτα πάνω στους συνεχώς μειούμενους ανθρώπινους πληθυσμούς.

Επί της ουσίας πρόκειται για ένα συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του ελεύθερου, βιολογικού ανθρώπου, ένα συμβόλαιο «μαζικής κατασκευής πτωμάτων» όπως έλεγε η Χάνα Άρεντ περιγράφοντας τον ναζιστικό ολοκληρωτισμό με κυρίαρχο θεσμό τα στρατόπεδα συγκέντρωσης – ένα συμβόλαιο από το οποίο εξαιρούνται οι πανίσχυροι διεθνείς πλουτοκράτες που θα κρατήσουν για τον εαυτό τους το ρόλο του εξωτερικού διαχειριστή αυτού του εφιαλτικού συστήματος που θα αποδείξει ότι οι ολοκληρωτισμοί του εικοστού αιώνα δεν ήταν μια φριχτή ιστορική εξαίρεση αλλά ο προθάλαμος για το τελικό ζοφερό όραμα ενός πλανητικού στρατοπέδου συγκέντρωσης όπου το απόλυτο κακό θα βρει την απόλυτη έκφρασή του.

Οι πρώτες αποδείξεις αυτού του ισχυρισμού έρχονται στο φως με αυξανόμενο ρυθμό. Η αθόρυβη μείωση του πληθυσμού με πειραματικά δηλητήρια – κυρίως στις χώρες του δυτικού κόσμου που έχουν και το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής – έχει ξεκινήσει. Σε όλες τις χώρες οι δείκτες συνολικής θνητότητας του 2021 (θάνατοι από όλες τις άλλες αιτίες εκτός κόβιντ19) είναι αυξημένοι σε πρωτοφανή ποσοστά σε σχέση με το 2020 και με τον μέσο όρο της εξαετίας 2015-2020. Πρόκειται για ασυνήθιστα (διψήφια) ποσοστά αυξήσεων που δεν μπορούν να αποδοθούν στους αμφιλεγόμενους «θανάτους με κόβιντ19».
(Βλ. συνέντευξη/ανάλυση καθηγητή καρδιολογίας Κωνσταντίνου Αρβανίτη στο https://www.youtube.com/watch?v=onUF-x_gdO0&t=3206s ).

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση των 27, τα επίσημα στοιχεία στη βάση δεδομένων EudraVigilance του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA – European Medicines Agency) αποκαλύπτουν ότι, με βάση τις αναφορές που έχουν φτάσει στο σύστημα (κίτρινες κάρτες), οι θάνατοι που σχετίζονται με τις ενέσεις «κόβιντ-19» έφτασαν τους 36.257 έως την 1 Ιανουαρίου 2022. Γνωρίζουμε, όμως, σύμφωνα με έρευνα του Harvard Pilgrim Health Care ότι: «Οι παρενέργειες των εμβολίων αναφέρονται σε ποσοστό λιγότερο από το 1%». Συνεπώς οι αριθμοί των θανάτων θα πρέπει να είναι τρομαχτικά μεγαλύτεροι.
(Για στοιχεία θανάτων και παρενεργειών στην ΕΕ-27 βλ. ανάλυση στο: https://vaccineimpact.com/2022/36257-deaths-and-3244052-injuries-following-covid-shots-in-european-database-double-vaxxed-13-year-old-dies-from-heart-attack/)

Στις Η.Π.Α., με βάση τα επίσημα στοιχεία του VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) έως τις 07/01/2022 είχαν καταγραφεί 21.745 θάνατοι από τις ενέσεις «κόβιντ-19». Ανεξάρτητοι, όμως, ερευνητές και επιστήμονες με κύρος θεωρούν ότι αυτός ο αριθμός είναι πολύ μικρός σε σχέση με τις πραγματικές απώλειες.
(Για στοιχεία θανάτων και παρενεργειών στις ΗΠΑ βλ. ανάλυση στο: https://www.bankingnews.gr/koinonia/articles/606623/h-myokarditida-stin-koryfi-ton-parenergeion-apo-ta-emvolia-vaers-oi-thanatoi-21-745-kai-nea-parenergeia-i-egkarsia-myelitida)

Και ακόμα, οι ίδιες οι επίσημες υγειονομικές αρχές παραδέχονται σε δημόσια έγγραφά τους ότι τα «εμβόλια κατά κόβιντ19» έχουν αναρίθμητες παρενέργειες, ότι κυκλοφορούν υπό όρους και ότι βρίσκονται σε φάση κλινικών δοκιμών, δηλαδή ότι τα δισεκατομμύρια των πολιτών που έχουν εξαναγκαστεί να βάλουν στο σώμα τους αυτές τις «ουσίες» είναι στην πραγματικότητα πειραματόζωα. Ο ίδιος ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (European Medicine Agency – EMA) το επιβεβαιώνει με τέσσερα επίσημα έγγραφα για τις τέσσερις εταιρίες που διαθέτουν τα αντίστοιχα «εμβόλια». (Στο παρακάτω άρθρο υπάρχουν ενσωματωμένα τα links προς τις αντίστοιχες σελίδες του ΕΜΑ)
(Βλ. https://www.zougla.gr/greece/article/kolafos-stin-ipoxreotikotita-i-ek8esis-tou-ema-gia-ta-emvolia και https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/1043278_eggrafa-ema-ypo-oroys-ta-emvolia-covid-19-polles-oi-parenergeies-toys)

Τα στοιχεία και οι αριθμοί κρύβουν πίσω τους μοναδικά ανθρώπινα πλάσματα με σάρκα και οστά. Ιερά σώματα, πολύτιμες ψυχές και μοναδικές ζωές που οδηγήθηκαν δόλια στον θάνατο ή καταστράφηκαν ανεπανόρθωτα. Τα στοιχεία από ΕΕ και ΗΠΑ είναι συγκλονιστικά. Υπό φυσιολογικές συνθήκες λειτουργίας των κρατικών θεσμών – κυρίως των δικαστικών – τέτοιοι αριθμοί θανάτων θα είχαν προκαλέσει σεισμό και τσουνάμι διώξεων κατά όλων των εμπλεκομένων. Το γεγονός ότι δεν κουνιέται φύλλο και ότι οι αρχές κυνηγούν ακόμα τους πολίτες που απλώς δεν φορούν μάσκες ή δεν κάνουν τεστ αποδεικνύει τον βαθμό και την έκταση αυτής της τρομερής συμπαιγνίας σε βάρος ολόκληρης της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια αδιανόητη και ασυγχώρητη θεσμική εκτροπή: καμιά αντίδραση από τους φύλακες του νόμου μπροστά στην τερατώδη ανομία της εκτελεστικής εξουσίας. Όλα σχεδόν τα δικαστικά συστήματα είναι συντονισμένα με τις εγκληματικές εντολές των κυβερνήσεων. Και όλα τα στοιχεία το αποδεικνύουν: μια διεθνής συμμορία πλουτοκρατών (με πυρήνα 2.000-3.000 δισεκατομμυριούχους) καταστρέφει μαζικά την υγεία και την ζωή των ανθρώπων με φαρμακευτικά δηλητήρια, φτώχεια, πείνα, αυτοκτονίες και ασθένειες προκαλούμενες από θανάσιμο άγχος. Πρόκειται για εγκλήματα που – αν το επιτρέψουμε – οι μηχανές παραγωγής θανάτου του περασμένου αιώνα θα μοιάζουν με μικρογραφίες μπροστά στον υπό εξέλιξη μηχανισμό αφανισμού του ανθρώπινου είδους. Πρόκειται για αθόρυβες μαζικές δολοφονίες άμαχου πληθυσμού. Πρόκειται για τερατώδη εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για πρωτοφανή εγκληματική επιχείρηση πλανητικής κλίμακας.

Στην εποχή της γενικής μασκοφορίας οι μάσκες έπεσαν. Ένας θίασος ετερόκλητων εξουσιομανών επιχειρεί να οδηγήσει την ανθρωπότητα στον όλεθρο. Ένα συμβόλαιο θανάτου εκτελείται σε βάρος των λαών της γης. Οι κυβερνήσεις λειτουργούν πλέον απροκάλυπτα ως εκτελεστικοί βραχίονες της παγκόσμιας ολιγαρχίας. Χωρίς νομική προστασία και με την δικαστική εξουσία υποταγμένη στην εκτελεστική δικτατορία, οι πολίτες είναι ανυπεράσπιστοι. Μόνον οι ίδιοι οι λαοί, με αλληλεγγύη και αυτοοργάνωση σε μικρή και μεγάλη κλίμακα, μπορούν να σταματήσουν την εξόντωσή τους και να δημιουργήσουν συνθήκες για μια ελεύθερη ζωή και έναν αξιοπρεπή θάνατο.

Υ.Γ. Μετά από αναρίθμητες σφαγές οι άνθρωποι οφείλουν επιτέλους να μάθουν, οφείλουν να καταλάβουν ότι σε έναν κόσμο παραδομένο στο θάνατο το να προκαλείς θάνατο είναι η μεγαλύτερη ήττα και η πιο τραγική πλάνη. «Δεν μπορείς να καταστρέφεις τα πάντα χωρίς να καταστραφείς ο ίδιος» έγραψε σοφά ο Αλμπέρ Καμύ. Είναι καιρός τα ιστορικά παθήματα να γίνουν μαθήματα: όχι άλλες γενοκτονίες, όχι άλλα ολοκαυτώματα. Ας μην αφήσουμε τους νέους αυτοκράτορες της παρακμής, μέσα στην κραιπάλη της εξουσίας, να προκαλέσουν νέες σφαγές και νέες πανωλεθρίες. Και ας μην έχουμε αυταπάτες: αν δεν τους σταματήσουμε δεν θα σταματήσουν – όσο παραμένουμε αδρανείς, αφελείς και φοβισμένοι τόσο μεγαλύτερη εξουσία αποκτούν και τόσο πιο αδίστακτοι γίνονται.

Ο Γιώργος Ταρασλιάς γεννήθηκε στη Ρόδο τον Μάιο του 1969. Είναι πτυχιούχος της Οικονομικής Επιστήμης από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Ζει με την οικογένεια του στη Ρόδο.
Τα βιβλία έγιναν καταφύγιο από νωρίς στη ζωή του. Σε δύσκολες εποχές είχε την τύχη να γνωρίσει και να εξοικειωθεί με το έργο σπουδαίων λογοτεχνών και στοχαστών: Αλμπέρ Καμύ, Νίκο Καρούζο, Ντοστογιέφσκι, Εμίλ Σιοράν, Κωστή Παπαγιώργη κ.α.
Άρχισε να γράφει από τα δεκαπέντε του. Γράφει κυρίως για λόγους αυτοθεραπείας. Θεωρεί την λογοτεχνία ως μια απόπειρα εξήγησης της ανθρώπινης ύπαρξης και ως μία μέθοδο προσωπικής σωτηρίας.

Δημοσιεύσεις
1. 2016. Άρχισε να δημοσιεύει το 2016, διηγήματα στους συλλογικούς τόμους «Ιστορίες από τα Δωδεκάνησα» 2016, 2017, 2018 – Εκδόσεις Βερέττα
2. 2018. Συμμετοχή με ένα διήγημα στο συλλογικό έργο «Ρόδος, μια συλλογή διηγημάτων με φόντο το νησί των Ιωαννιτών Ιπποτών», 2018 – Εκδόσεις iwrite.gr.
3. 2019. Δημοσίευσε την ατομική συλλογή διηγημάτων «Βραδινές Υποσχέσεις και άλλες ιστορίες» – Εκδόσεις Βερέττα.
4. 2020. Δημοσίευση στο λογοτεχνικό περιοδικό «Νησίδες» 21ο τεύχος: «Πέντε μικρές προσωπογραφίες».
5. 2021. Δημοσίευσε την συλλογή δοκιμίων και αφηγήσεων «Μανιφέστο αγωνίας» – το χαρακτηρίζει ως έργο «έργο εκτάκτου ανάγκης», μια συλλογή από δοκίμια και αφηγήσεις με βασικό θέμα το φαινόμενο «κόβιντ19» ως ένα σχέδιο ριζικής και πολυεπίπεδης μετάλλαξης της ανθρωπότητας (ιδιωτική έκδοση, 100 αντίτυπα).
6. 2021. Από τον Αύγουστο του 2021 αρθρογραφεί (news12.gr, 59 δημοσιεύσεις).
7. 2021. Από τον Δεκέμβριο του 2021 αρθρογραφεί στο triklopodia.gr (8 δημοσιεύσεις)

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr