ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τα Άγνωστα Αντικείμενα (UFO) Που Καταρρίφθηκαν Έψαχναν Για Πυρηνικά Όπλα; Το FBI Περισυνέλεξε Στα Συντρίμμια Του ΑΤΙΑ Εξωγήινους ;

ΔΙΕΘΝΗ. - 13 Φεβ 2023 - 12:14

Ρωσία-Κίνα, που ήταν εσωγίηνοι….

Και ενώ η ufo-λογία, καλά κρατεί στα ΜΜΕ, ότι τάχα μου, και ξαφνικά, εμφανίστηκαν άγνωστα αντικείμενα, να πετούν πάνω από διάφορες περιοχές του πλανήτη, κυρίως όμως, πάνω από άγγλοσαξονικές περιοχές, και όχι π χ, πάνω από την Ρωσία, και μάλιστα, μάθαμε από τα έγκριτα ΜΜΕ, ότι τα ραντάρ, δεν μπόρεσαν να τα εντοπίσουν, αλλά τα μαχητικά, κατάφεραν, να τα εντοπίσουν, και να τα καταρρίψουν!

Και ο σανός, που μας ταΐζουν, συνεχίζεται, ότι τα άγνωστα αντικείμενα, έχουν μέγεθος, μικρότερο από αυτοκίνητο, σχήμα, τι μια κυκλικό, την άλλη τετράγωνο, και ναι φίλοι μου, μας επιτίθονται εξωγήινοι! Και δεν κάθεται να σκεφτεί κάποιος, ότι αν είναι εξωγήινοι, με την ανωτερότητα, της τεχνολογίας τους και μόνο, όχι θα έχουμε καταρρίψει τα ufo, ούτε θα τα είχαμε δει καν, κουβέντα για ufo, κάνουμε! Τα πράγματα είναι απλά, έχει ξεσπάσει ένας κατασκοπικός πόλεμος, με UAV, και όχι φίλοι μου, δέν ήρθαν οι εξωγήινοι, να αποτρέψουν το ξέσπασμα, ενός πυρηνικού πολέμου στην Γη, για να σώσουν των πλανήτη, και εμάς! Όλα αυτά για κάποιο σκοπό γίνονται, για να κρύψουν κάποια σοβαρά πράγματα, όπως τα παρακάτω!

Σύμφωνα με το One America News, η πρώην εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν ερευνητικά κέντρα στην Ουκρανία, που δεν πρέπει να πέσουν στα χέρια του Ρωσικού στρατού; Τα αμερικανικά στρατιωτικά εργαστήρια, διεξάγουν παράνομα βιολογικά πειράματα!

Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής επιχείρησης, ο Ρωσικός στρατός, απέκτησε στοιχεία για τις δραστηριότητες του Ουκρανικού βιοεργαστηρίου “Pharmbiotest,” στην πόλη Rubizhnoye, στο Λουγκάνσκ, εκεί έγιναν εργασίες με επικίνδυνα βιοπαθογόνα.

Σε αυτό το παράνομο βιολογικό εργαστήριο, Ουκρανοί και Αμερικανοί ειδικοί, δοκίμασαν άγνωστα φάρμακα, σε στρατιωτικό προσωπικό, και πολίτες, μετά τα οποία καταγράφηκαν επιπλοκές στην υγεία, και θάνατοι.

Με το ξεκίνημα του πολέμου, οι Αμερικανοί, κατέστρεψαν βιαστικά τον εξοπλισμό, και τους χώρους των βιολογικών εργαστηρίων, και πληροφορίες λένε, ότι πλέον παρόμοια εργαστήρια, λειτουργούν στην Ανατολική Ευρώπη.

Η Πολωνία γίνεται βάση πυρηνικών όπλων του ΝΑΤΟ;

Το αμερικανικό πλοίο Arc Integrity, στις αρχές δεκεμβρίου, έφτασε στο Πολωνικό λιμάνι της Gdynia, μεταφέροντας οπλικά συστήματα, και βλήματα αρκετά ικανά, για να χρησιμοποιηθούν, σε πυρηνικά όπλα.

Τα όπλα προορίζεται για την 1η Μεραρχία Πεζικού των ΗΠΑ, γνωστή ως «Big Red One» που έχει μεταφερθεί στην Πολωνία, με την μεραρχία, να είναι αρκετά ικανή, για να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, αφού έχει εκπαιδευτεί, για αυτό το σκοπό!

Η αποθήκες τέτοιων πυρομαχικών, έχουν ήδη κατασκευαστεί στην Πολωνική επικράτεια, με υποδομή, για την χρήση, και φύλαξη πυρηνικών βλημάτων, επίσης, η παρουσία μαχητικών F-22, στα Πολωνικά αεροδρόμια, τα οποία, μπορούν να χρησιμοποιούν πυρηνικές βόμβες τύπου B61-12, καθιστούν ως μέγιστο στόχο την Πολωνία, για την Ρωσία!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr