ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΑ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ!

ΕΛΛΑΔΑ. - 7 Ιαν 2019 - 18:20
Loading...

Την ίδια ώρα που τα εγχώρια «αλληλέγγυα» συντρόφια ασχολούνται με το «δέντρο» των 49 «προσφύγων» που σύμφωνα με τα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ τους «παραμένουν εν πλω εδώ και πολλές μέρες ενώ καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν προσφέρεται να τους δεχτεί» στο πλοίο Sea Watch 3 στην Μεσόγειο, κάνουν γαργάρα το «δάσος» των συνθηκών διαβίωσης των χιλιάδων δύστυχων στα hotspots των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που βουλιάζουν στα χιόνια!

Η εικόνα που σας παραθέτουμε είναι από το hot spot της Μόριας Λέσβου, όπου το χιόνι έχει φτάσει το

ένα μέτρο και οι δύστυχοι –μεταξύ των οποίων και οικογένειες με μικρά παιδιά- ζουν μέσα σε καλοκαιρινές σκηνές!!! Ανάλογη κατάσταση επικρατεί και στα υπόλοιπα hotspots, ειδικά σ’ αυτά που λειτουργούν στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ από σήμερα η χώρα μας βρίσκεται στο έλεος δεύτερου κύματος πολικού ψύχους.

Αυτή είναι η «αλληλεγγύη» των αριστερών καθαρμάτων! Μόνο και μόνο να προσελκύουν αυτούς τους δυστυχείς στην Ελλάδα ξέρουν, για να κάνουν τη βρωμοδουλειά του Σόρος, αλλά και για να κατασπαράζουν τα κοινοτικά κονδύλια!

(ΥΓ): Αλήθεια, αν αυτές τις μέρες υπάρξουν θάνατοι δύστυχων από το κρύο, θα ενεργοποιηθεί ο «αντιρατσιστικός» νόμος κατά των καθαρματικών «αλληλέγγυων», που τους έχουν εκθέσει σε θανάσιμο κίνδυνο;

ethnikismos.net

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter