ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τα Γερμανικά ΜΜΕ μίλησαν για τα Ρωσικά “όπλα κατά της κρίσης”

ΔΙΕΘΝΗ. - 13 Ιούν 2019 - 15:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

© Ρωσικό Υπουργείο Αμύνης της Ρωσίας

Έκτοξευση πυραύλου του εκσυγχρονισμένου συστήματος αντι-πυραύλων του ρωσικού πυραυλικού αμυντικού συστήματος στο σημείο δοκιμής Σάρα-Σάγκαν στο Καζακστάν. 20 Ιουλίου, 2018
ΜΟΣΧΑ, 12 Ιουνίου-RIA Novosti. Το Γερμανικό περιοδικό   Stern    αποκάλεσε τους Ρωσικούς αντιπυραύλουςPRS- 1M ένα όπλο  κατά της κρίσης.
Η δημοσίευση σημειώνει ότι η Ρωσία έχει πλεονέκτημα στον τομέα των υπερηχητικών όπλων, το οποίο δίνει στην Μόσχα το δικαίωμα να μιλά για την  ηγεσία στον αγώνα εξοπλισμών .

“Αυτό το αντιπυραυλικό σύστημα έχει σχεδιαστεί σε περίπτωση πιθανού πυρηνικού πολέμου και έχει σχεδιαστεί για να αναχαιτίσει τους Αμερικανικούς πυραύλους και να προστατεύσει τη Μόσχα και άλλες πόλεις”, αναφέρει το άρθρο.

Το Stern αποκαλεί επίσης τον πύραυλο τον γρηγορότερο στον κόσμο.
Το «PRS-1M είναι ένα πραγματικό όπλο κατά της κρίσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε ένα πόλεμο που καταστρέφει τον κόσμο», συνοψίζει η δημοσίευση.

Το PRS-1M είναι μέρος του πυραυλικού αμυντικού συστήματος A-135 Amur. Οι πρώτες αντιπυραυλικές δοκιμές έλαβαν χώρα τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους. Μπορεί να φτάσει ταχύτητες μέχρι και 14.500 χιλιόμετρα την ώρα. Νωρίτερα, τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το PRS-1M μπορεί να αναχαιτίσει μονάδες μάχης διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων σε εύρος άνω των 100 χιλιομέτρων και σε υψόμετρα πέντε έως 50 χιλιομέτρων.

https://ria.ru/20190612/1555517754.html

tokoutsavaki

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…