• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

8 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΘΝΙΚΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
0
ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού

της “Ελλήνων Πολιτείας”

[email protected]

www.egerssi.gr

Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης την 21η Ιανουαρίου 2018 οι Έλληνες βροντοφώναξαν πως, η Μακεδονία είναι ελληνική και δεν εξουσιοδοτούν την κυβέρνηση να διαπραγματευτεί το όνομά της με την γείτονα χώρα των Σκοπίων!

Σ΄ αυτό το συλλαλητήριο ήταν απούσα η Αξιωματική Αντιπολίτευση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και η Ιεραρχία της ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας!

Όμως, μετά τον παλλαϊκό ξεσηκωμό, και η Εκκλησία και η ΝΔ αναδιπλώθηκαν, μπροστά στην οργή του ελληνικού λαού, που εκδηλώθηκε στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης!

Έτσι, η μεν Εκκλησία πραγματοποίησε έκταση Ιερά Σύνοδο, όπου ομόφωνα αποφάσισε την συμμετοχή της στο συλλαλητήριο της Αθήνας στις 4 Φεβρουαρίου 2018! Εξ ου και η παρουσία τριών Μητροπολιτών στην εξέδρα των ομιλητών!

Η δε ΝΔ, “ανακάλυψε” ξαφνικά, πιεζόμενη από την λαϊκή ετυμηγορία πως, είναι κατά της σύνθετης ονομασίας και επ΄ ουδενί τρόπο δεν πρέπει να υπάρχει ο όρος Μακεδονία στην απόδοση του οριστικού ονόματος στη χώρα των Σκοπίων!

Λογικά επιχειρήματα που δεν χρησιμοποιεί το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδος…

Δυστυχώς όμως, ουδείς από το πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν μας λέει τα παρακάτω:

Α) Στη δεκαετία του ΄90 προτάθηκε από την Ελλάδα, προκειμένου να λυθεί το ζήτημα της οριστικής ονομασίας των Σκοπίων, η σύνθετος ονομασία έναντι πάντων και για όλες τις χρήσεις (erga omnes)! Όμως ευτυχώς για εμάς, οι Σκοπιανοί δεν αποδέχτηκαν αυτή την πρότασή μας, αφού εάν την είχαν αποδεχτεί, τότε, θα είχαν ήδη ενταχτεί στο ΝΑΤΟ και ασφαλώς το όποιο πρόθεμα του ονόματός τους “Βόρεια”, “Νέα”, “Άνω” ή “Nova”, θα είχε απαλειφτεί και θα είχε μείνει μόνο το “Μακεδονία”! Έτσι, το σημερινό πολιτικό μας Σύστημα θα έπρεπε να έχει αντιληφτεί πως, από τη στιγμή που η ελληνική πρόταση δεν είχε γίνει αποδεκτή από τους βόρειους γείτονές μας, έπαψε και να ισχύει! Γιατί, δεν είναι δυνατόν μετά από 20 τουλάχιστον χρόνια, να επικαλούνται τα σημερινά πολιτικά κοινοβουλευτικά κόμματα αυτή την ατυχή ελληνική πρόταση! Η όποια δική μας θέση στην διαπραγμάτευση, πρέπει να ξεκινάει από μηδενική βάση και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων να τεθούν νέες προτάσεις μας, που δεν θα περιέχουν τον όρο “Μακεδονία”!

Β) Με την οριστική επίλυση του ονόματος, οι Σκοπιανοί έχουν να ωφεληθούν την είσοδό τους στο ΝΑΤΟ και την ένταξή τους στην ΕΕ! Εμείς, σε τι θα ωφεληθούμε από την επίλυση της διένεξής μας με τους Σκοπιανούς; Σε μια διαπραγμάτευση δεν πρέπει να ωφελούνται όλοι οι διαπραγματευόμενοι; Δεν τα γνωρίζει αυτά η ελληνική Κυβέρνηση; Δεν τα γνωρίζει η Αξιωματική Αντιπολίτευση; Ή πρέπει τελικά να πιστέψουμε ότι, η Χώρα Ελλάς, πού γέννησε την σύγχρονη ευρωπαϊκή Σκέψη, αδυνατεί πλέον, να παράξει Σκέψη; Δηλαδή, έχει παρακμάσει η Σκέψη στην Μνημονιακή Ελλάδα;

Γ) Η όποια αλλαγή γίνει σε αεροδρόμια ή εθνικές οδούς από μέρους των Σκοπιανών, ακόμη και στο Σύνταγμά τους, δεν θα απαγορεύσει σε μια μελλοντική κυβέρνησή τους, να τα επαναφέρει εκ νέου στη σημερινή κατάσταση! Άρα, δεν μας εξασφαλίζει σε τίποτε αυτή η διαπραγματευτική πολιτική της κυβέρνησης! Το μόνο που μας εξασφαλίζει, είναι μόνο το Όνομα, το οποίο θα επικυρωθεί από Κράτη και Διεθνείς Οργανισμούς!

Δ) Κόπτονται, η Γερμανία και οι ΗΠΑ να τελειώνουν με το όνομα, γιατί προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους θέλουν να εντάξουν τα Σκόπια στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ! Το ερώτημα είναι, γιατί ενδιαφέρονται και χολοσκάν προκειμένου στο οριστικό όνομα να εμπεριέχεται ο όρος Μακεδονία; Εάν δεν υπάρχει η λέξη Μακεδονία δεν είναι δυνατή η ένταξη των Σκοπίων σε ΕΕ και ΝΑΤΟ;

Μόνο και μόνο από αυτήν την σκέψη αποδεικνύεται το βαθύτερο και αιμοβόρο σχέδιο της ΕΕ και του ΝΑΤΟ για τον διαμελισμό της Ελλάδος, στα πρότυπα της διάλυσης της πάλαι ποτέ κραταιάς Γιουγκοσλαβίας!

O πατριωτισμός δεν έχει Όρια…

Έγραφα την περασμένη εβδομάδα σε άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα πως, στους ομιλητές του συλλαλητηρίου των Αθηνών έπρεπε να είναι κύριος ομιλητής ο Μίκης Θεοδωράκης! Έλεγα πιο συγκεκριμένα:

“Οι χρονικές στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές! Το συλλαλητήριο της Αθήνας πρέπει να επιτύχει απόλυτα! Γιατί, όλοι γνωρίζουν πως: “Φωνή λαού, οργή Θεού”! Για να ξεπεράσει λοιπόν κάθε προσδοκία η νέα λαοσύναξη του λαού μας, θα πρέπει στους ομιλητές να είναι η μεγάλη διεθνής φυσιογνωμία του Μίκη Θεοδωράκη! Ο οποίος σε όλα τα Εθνικά θέματα φωνάζει “παρών”! Όπως και στο Σκοπιανό ζήτημα, όταν έστειλε μια επιστολή καταπέλτη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα! Ωστόσο, εάν η παρουσία του στη λαοσύναξη των Αθηνών δεν είναι δυνατή, λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του, τότε να διαβαστεί πρώτη – πρώτη επιστολή του! Είναι επιβεβλημένη η “παρουσία” του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου, γιατί θα έχει Διεθνή αντίκτυπο! Κι επειδή ο πατριωτισμός δεν έχει Όρια”!

Συλλάβετε τον Θεοδωράκη και τον Κασιμάτη…

Πιστεύω πως, ήταν μια δικαίωση για μένα και για όσους άλλους υποστήριξαν αυτή τη θέση! Αφού ο Μίκης Θεοδωράκης αποκήρυξε τον πατριωτισμό της “αριστερής” κυβέρνησης, κατονομάζοντάς την ως εθνομηδενιστική! Επίσης, ο Συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης, επί της ουσίας ενεργοποίησε το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος! Δυο ισχυρές παρουσίες που ήταν οι κύριοι ομιλητές της αθρόας αυτής λαοσύναξης των Αθηνών! Δυο επαναστάτες, που από ότι αντιλαμβανόμεθα, η κυβέρνηση θα κινήσει διαδικασίες “σύλληψής” τους! Γιατί, απλά είναι επικίνδυνοι για το “Δημοκρατικό μας Πολίτευμα”! Όμως με αυτό που δεν θα συμφωνήσω με το Μίκη Θεοδωράκη και με όλους εκείνους που πιστεύουν ότι το Όνομα της Μακεδονίας μας πρέπει να τεθεί σε δημοψήφισμα!

Όχι σε δημοψήφισμα…

Αρχικά, γιατί πιστεύω ότι τα εθνικά μας θέματα δεν πρέπει να τίθενται σε δημοψηφίσματα και δευτερευόντος και περισσότερο αναλυτικά, γιατί, ένα δημοψήφισμα για ένα τεράστιο εθνικό ζήτημα, ζωής και θανάτου για το Έθνος εγκυμονεί απρόβλεπτους κινδύνους! Γιατί, το όποιο μικρό αρνητικό ποσοστό από το δημοψήφισμα, θα δώσει το δικαίωμα στην Σκοπιανή προπαγάνδα και στους εδώ “καλοθελητές” τους, να μιλήσουν για “Μακεδονική μειονότητα”! Ξέχωρα που το ποσοστό του λαού, που δεν θα προσέλθει να ψηφίσει για τον όποιο λόγο, θα προσμετρηθεί στη φαρέτρα της Σκοπιανής προπαγάνδας! Όχι λοιπόν σε δημοψήφισμα, από τη στιγμή που ισχύει και η απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992! Όχι, από τη στιγμή που σε δυο λαοσυνάξεις αμέτρητου αριθμού συμμετοχής πολιτών, δόθηκε το ηχηρό μήνυμα σε όλους: Ο ελληνικός λαός αποφάσισε: Δεν χαρίζουμε την Μακεδονία σε κανέναν! Τελεία και παύλα!

Είχα την ίδια θέση ως πολιτικός παράγων…

Την θέση αυτή διατυπώνω από το 2011, όταν και ήμουν υψηλότατο στέλεχος του κόμματος ΛΑΟΣ και έστελνα στις 5 Δεκεμβρίου 2011 επιστολή στον Πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Καρατζαφέρη, που έλεγε τα εξής: «Με αφορμή τη δημοσίευση της αποφάσεως του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, ως προς την προσφυγή της ΠΓΔΜ κατά της Ελλάδος επί του μείζονος θέματος της ονομασίας της γείτονας χώρας, δηλώσατε ότι απαιτείται να αποφανθεί ο ελληνικός λαός μέσω δημοψηφίσματος. Επ’ αυτού, σας είχα, επανειλημμένως, ενημερώσει, τονίσει και συμβουλεύσει ότι τυχόν δημοψήφισμα, θα είχε σοβαρότατες και δυσμενείς πολιτικές και εθνικές συνέπειες για την χώρα μας. Ωστόσο, διαπιστώνω, μετά λύπης μου, είτε ότι τις έχετε ξεχάσει, είτε δεν τις έχετε λάβει υπ’ όψιν σας. Πιο αναλυτικά, όλοι γνωρίζουμε ότι το δημοψήφισμα αυτό θα έδινε ποσοστό άνω του 95% στην μη αποδοχή της σύνθετης ονομασίας, η οποία θα περιείχε τον όρο «Μακεδονία». Όμως, θα υπήρχε ένα μικρό ποσοστό (το μειονοτικό στοιχείο στην Δ. Θράκη, μέρος των οικολόγων πράσινων, οι του «ουράνιου τόξου» κ.α.), οι οποίοι θα εψήφιζαν προφανώς υπέρ της σύνθετης ονομασίας. Ως αποτέλεσμα αυτού θα ήταν, να παραδώσουμε «στο πιάτο», στον κ. Γκρουέφσκυ, την ανύπαρκτη στην πραγματικότητα «Μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα. Έτσι, θα μπορούσε αργότερα αυτός, εκμεταλλευόμενος τη δική μας επιπολαιότητα και προχειρότητα, να ισχυρίζεται, ότι η Ελλάδα αναγνωρίζει την ύπαρξη μιας τέτοιας μειονότητας, την οποία «καταπιέζει» και τα «ανθρώπινα δικαιώματα» της οποίας αρνείται να αποδεχθεί και να σεβαστεί. Εν ολίγοις, θα δημιουργούσαμε μόνοι μας και δεύτερη «μειονότητα» στην πατρίδα μας, λες και δεν μας φθάνει αυτή που ήδη έχουμε στη Θράκη! Παρ’ όλ’ αυτά, όσο διατηρούσατε κοντά σας, ένα επιτελείο άξιων και ανιδιοτελών στελεχών, είχαμε τη δυνατότητα, να σας συμβουλεύουμε και να σας προστατεύουμε, από τέτοιες επικίνδυνες και βλαπτικές για τα εθνικά μας συμφέροντα αναφορές. Με τη ελπίδα ότι, δεν θα αναφερθείτε ξανά στη διενέργεια δημοψηφίσματος από τον Ελληνικό λαό για το όνομα των Σκοπίων!

Tags: slide5
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

by admin
18 ώρες ago
Παρασκευή Σιδέρη: Οι Hell’s angels, ο φιλόσοφος και ο σκηνοθέτης, η “σχεδιασμένη” πνευματικότητα της Δηλου, η “κάθαρση” των παραβατικών Ελλήνων
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή Σιδέρη: Οι Hell’s angels, ο φιλόσοφος και ο σκηνοθέτης, η “σχεδιασμένη” πνευματικότητα της Δηλου, η “κάθαρση” των παραβατικών Ελλήνων

by admin
19 ώρες ago
Αποστόλου: Τεκτονικές δονήσεις στη ΝΔ: Γιατί το Μαξίμου τρέμει μόνο τον Σαμαρά;
Slider

Αποστόλου: Τεκτονικές δονήσεις στη ΝΔ: Γιατί το Μαξίμου τρέμει μόνο τον Σαμαρά;

by admin
1 ημέρα ago
Tι μας λένε οι τούρκοι; τα πρώτα 24ωρα της σύρραξης θα εξοντώσουμε τους ηγέτες σας, όπως το έκανε το Ισραήλ στο Ιράν;
Slider

Tι μας λένε οι τούρκοι; τα πρώτα 24ωρα της σύρραξης θα εξοντώσουμε τους ηγέτες σας, όπως το έκανε το Ισραήλ στο Ιράν;

by admin
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Με την Ελλάδα γέροντα τι θα γίνει;

Με την Ελλάδα γέροντα τι θα γίνει;

5 ημέρες ago
“Θεοπάλαβος” – Γιατί ο Τραμπ χαρακτήρισε έτσι τον Νετανιάχου την ώρα που ο Λίβανος καίγεται;

“Θεοπάλαβος” – Γιατί ο Τραμπ χαρακτήρισε έτσι τον Νετανιάχου την ώρα που ο Λίβανος καίγεται;

2 ημέρες ago
Πυραυλική επίθεση από το Ιράν στα Στενά – Αναφορές για κατάρριψη αμερικανικού MQ-9 Reaper και νέο μέτωπο στην επαρχία Μπουσέρ

Πυραυλική επίθεση από το Ιράν στα Στενά – Αναφορές για κατάρριψη αμερικανικού MQ-9 Reaper και νέο μέτωπο στην επαρχία Μπουσέρ

6 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    55 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    30 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    27 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    32 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Βάλτο άμεσα στην διατροφή σου – Ρίχνει το ζάχαρο & ελέγχει τους θρόμβους

    25 shares
    Share 10 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr