ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΟΛΑ…..

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 12 Ιαν 2018 - 21:54
Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Ζαγλανίκης
Ένας προφήτης ή διορατικός κρίνεται κυρίως από το κατά πόσο τα λεγόμενά του για το μέλλον επαληθεύονται ή όχι. Εάν λ.χ. έχει καταφέρει να προβλέψει κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί μπορούμε με κάποια σχετική βεβαιότητα να περιμένουμε και τα επόμενα γεγονότα τα οποία έχει προβλέψει.

Πρίν από λίγες μέρες γράφτηκε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στο blog Ανάργυρος το οποίο πέρασε γενικά απαρατήρητο από άλλα blogs καθώς κανένας σχεδόν δεν το αναδημοσίευσε http://anargyros61.blogspot.gr/2017/12/blog-post_29.html   Τό άρθρο αυτό παραπέμπει σε 2 άρθρα του blog από το 2012 στα οποία υπάρχουν προφητείες του “Καλόγερου” (Γέροντα Εφραίμ) οι οποίες έχουν προβλέψει με μεγάλη ακρίβεια όλα τα σημαντικά γεγονότα που έγιναν τους τελευταίους μήνες. Συγκεκριμένα στο άρθρο με ημερομηνία 27 Ιουνίου 2012 http://anargyros61.blogspot.gr/2012/06/blog-post_27.html γράφει:
“Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΡΟΝΟ …
ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΠΟΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΛΕΣΒΟΣ, ΚΩΣ, ΚΡΗΤΗ, ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ …
ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΠΠ …
ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟ, ΠΙΚΡΙΑ, ΘΥΜΟ …
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΝΕΚΕ ΛΑΔΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ …”
και στό άλλο άρθρο του με ημερομηνία 4 Οκτωβρίου 2012 http://anargyros61.blogspot.gr/2012/10/blog-post_4.html
“ΒΑΛΤΕ ΣΗΜΑΔΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ …
ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ) !!!”
Στα πιό πάνω το μόνο που έπεσε (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) έξω είναι ότι δεν έγινε μεγάλος σεισμός στην Κρήτη – σε όλα τα άλλα (τα οποία γράφτηκαν το 2012) έπεσε μέσα και τα περιγράφει ακριβώς με την χρονική σειρά που έγιναν !!!!
Συγκεκριμένα κάνοντας μιά αναζήτηση στο διαδίκτυο για τα γεγονότα που έγιναν μέχρι σήμερα βλέπουμε την εξής χρονολογική ακολουθία:
Κάρτα του πολίτη στην Τουρκία Από 14 Μαρτίου 2016 μέχρι σήμερα ( http://nikosxeiladakis.gr/η-καρτα-του-πολιτη-αρχισε-ηδη-να-κυκλοφ/
https://www.ekklisiaonline.gr/kosmos/xekinise-apo-ton-erntogan-maziki-epivoli-tis-kartas-tou-politi/ )
Επίθεση των Τούρκων στο Κουρδιστάν Έχουν γίνει πολλές μέχρι σήμερα μέσα στο 2017
Σεισμός στην Λέσβο 13 Ιουνίου 2017
Σεισμός στην Κώ 21 Ιουλίου 2017
Φωτιά στην Αττική 15 Αυγούστου 2017
Μόλυνση των ακτών Πειραιά & Σαρωνικού 14 Σεπτεμβρίου 2017
Πλημμύρες στην Αττική 15 Νοεμβρίου 2017
Αναγνώριση Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσα Ισραήλ 6 Δεκεμβρίου 2017
Βλέπουμε δηλαδή τελευταία κατά μέσον όρο να επαληθεύεται σχεδόν ένα γεγονός κάθε μήνα.
Άρα με βάση αυτές τις προβλέψεις, στο αμέσως επόμενο διάστημα θα πρέπει να περιμένουμε τις πολιτικές εξελίξεις (πολιτειακή ανωμαλία και συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις), ακυβερνησία, επίθεση των Τούρκων και ΓΠΠ.
Λέτε μέσα στον Ιανουάριο ή στους επόμενους 2-3 μήνες να αρχίσουν οι πολιτειακές εξελίξεις; ….Ίδωμεν….
Πάντως από ότι λένε κάποιοι διορατικοί το σημάδι που θα πρέπει να δούμε για να αρχίσουμε να αποθηκεύουμε τρόφιμα είναι ο θάνατος ή η πτώση του Ερντογάν στην Τουρκία. Λίγο μετά θα γίνει η επίθεση των Τούρκων στα νησιά μας και θα ξεκινήσει η πείνα στην Ελλάδα.
Πληροφοριακά για όσους δεν διαβάζουν το blog “Ανάργυρος” ο Γέροντας Εφραίμ (ο “Καλόγερος”) αναχώρησε από αυτήν τη ζωή πρίν λίγους μήνες. Από όσο δύναμαι να γνωρίζω έζησε στην Πελοπόννησο. Όσο ήταν καλά στην υγεία του γύριζε την Πελοπόννησο όπου πολλές φορές συνομιλούσε και έδινε τις συμβουλές του σε όσους τον είχαν ανάγκη. Λόγω της μεγάλης ταπείνωσης που τον διέκρινε, δεν θέλησε να μάθει ο πολύς κόσμος ποιός είναι, και έτσι ελάχιστοι – κυρίως πνευματικοπαίδια του – είχαν την τύχη να τον συναντήσουν και να πάρουν τις συμβουλές του. Πάντως με το διορατικό του χάρισμα μας έχει πεί πολλά για τα γεγονότα που θα γίνουν στό μέλλον στην πατρίδα μας και στόν κόσμο, τα οποία μπορεί να τα βρεί κανείς ψάχνοντας στο blog “Ανάργυρος” και βάζοντας σαν κριτήριο αναζήτησης την λέξη “΄καλόγερος”.
Μακάρι εκεί που βρίσκεται σήμερα να προσεύχεται στον Πανάγαθο Θεό γιά την Ελλάδα μας, να τελειώσει κάποια στιγμή η κατοχή των τοκογλύφων και το οικονομικό μαρτύριο που περνάει, καθώς επίσης να προσεύχεται και για όλον τον Κόσμο.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr