• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 13 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΑΡΠΑΖΟΥΝ 700 ΧΙΛ. ΣΠΙΤΙΑ

10 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ
0
ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΑΡΠΑΖΟΥΝ 700 ΧΙΛ. ΣΠΙΤΙΑ
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” [email protected]

www.apostoloupanos.gr

Ξεκίνησε η διαδικασία “αρπαγής” της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων οφειλετών. Και παρά τις όποιες νομοθετικές ενέργειες που έχουν γίνει από αυτήν την υποτελή Συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, από πουθενά δεν προκύπτει η προστασία ατόμων με οφειλές προς τα πιστωτικά ιδρύματα, τα οποία έχουν προχωρήσει σε μία σειρά από παράνομες πράξεις, τέτοιες που ο κάθε πολίτης – δανειολήπτης έχει κάθε δικαίωμα να ασκήσει εις βάρος των τραπεζοϋπαλλήλων ακόμη και την ποινική τους δίωξη!!

Η μεγάλη ληστεία.

Ωστόσο, η μεγάλη ληστεία που ετοιμάζονται να κάνουν οι τράπεζες, δεν είναι η μεταφορά των “κόκκινων δανείων” σε ξένα fund’s, αλλά οι παράνομες χρεώσεις σε όλους τους ανενεργούς λογαριασμούς δανείων, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά έχουν κλείσει λαμβάνουν τόκους και υπερημερία, την οποία όλες οι τράπεζες συνυπολογίζουν ως ζημιά στις λεγόμενες λογιστικές χρεώσεις.

Έτσι, γεννάται το ερώτημα: πως τοκίζεται το ποσό οφειλής σε έναν ανενεργό λογαριασμό, έστω και δανείου από τη στιγμή που μπορεί ο νόμος να καθορίζει ότι μετά την 90η μέρα παύει ο λογαριασμός να είναι ενεργός;

Στην μεγάλη αυτή κατηγορία δανείων εκτός από τα καταναλωτικά δάνεια ή επαγγελματικά δάνεια συμπεριλαμβάνονται χιλιάδες στεγαστικά δάνεια τα οποία οι δανειστές έχουν βάλει στόχο!!!

Κι αν από αυτά, το 80% αυτών των δανείων έχουν ρυθμιστεί από τον σχετικό Νόμο  Κατσέλη, για τους δανειστές της χώρας δεν υπάρχει κανένα έλεος προς χιλιάδες δανειολήπτες, πολλοί από τους οποίους μπορεί να έχουν αποπληρώσει ακόμη και το 25% του αρχικού ποσού της πίστωσης.

Το έγκλημα των δανειστών δεν είναι μόνο βέβαια η τακτοποίηση αυτών των δανείων αλλά η ολοκληρωτική κατάσχεση μέρους της περιουσίας των Ελλήνων Πολιτών, η οποία παράνομα και παράτυπα μετατρέπεται σε δημόσιο χρέος της χώρας την στιγμή που όλες οι τράπεζες “ανα-κεφαλαιοποιήθηκαν” δύο και τρείς φορές ακριβώς για να καλύψουν τις ζημιές από τους δανειολήπτες!!

Υπάρχουν ποινικές ευθύνες.

Παρ΄ ότι οι διευθυντές των τραπεζών απολαμβάνουν την ασυλία του νομοθέτη για τις παράνομες χρεώσεις, υπάρχει ποινική ευθύνη των τραπεζοϋπαλλήλων, από τη στιγμή που οι παράνομες χρεώσεις δεν καλύπτονται με αποδείξεις και φυσικά τα έγγραφα εντολών είναι απλά η ενημέρωση των τραπεζών προς τους οφειλέτες!!

Η πρακτική αυτή έχει ακολουθηθεί για μια σειρά από πολλές ενέργειες των τραπεζών οι οποίες αν πραγματικά ήθελαν να στηρίξουν τους δανειολήπτες θα μπορούσαν να βρουν λύσεις αποπληρωμής χιλιάδων “κόκκινων δανείων”.

Αρπάζουν τα σπίτια μας.

Ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ καθώς όλα έχουν προσχεδιαστεί για την ληστεία – αρπαγή περίπου 700 χιλιάδων ακινήτων τα οποία προέρχονται κυρίως από επαγγελματικά δάνεια, αφήνοντας άλλοθι στην άθλια διαπραγμάτευση της συγκυβέρνησης με τους “θεσμούς”, κλείνοντας η πρώτη το μάτι στους πολίτες ότι δεν θα πειράξει την πρώτη κατοικία.

Οι παραβιάσεις και οι πρακτικές που έχουν ακολουθήσει όλες οι τράπεζες είναι τόσο εγκληματικές που σε μια χώρα με ανεξάρτητη δικαιοσύνη, οι υπάλληλοι που έχουν προχωρήσει σε αυτές τις πράξεις, θα απειλούνταν με βαριά τιμωρία.

Γιατί, όλες οι πράξεις και οι ενέργειες, διώκονται από τον Ποινικό Κώδικα και εμπεριέχουν την ουσία του Νόμου, που είναι ο δόλος και ο παράνομος πλουτισμός.

Οι Έλληνες δανειολήπτες έλαβαν αυτά τα δάνεια σε μια εποχή που η οικονομική κρίση δεν είχε ακόμη χτυπήσει την ελληνική Κοινωνία. Έτσι, όφειλαν τα πολιτικά κόμματα και οι παρελθούσες κυβερνήσεις, να πάρουν μέτρα. Να προβούν σε νομοθετικές πρωτοβουλίες, τέτοιες που θα μπορούσαν οι ίδιοι να είναι συνεργάσιμοι με τις τράπεζες. Αλλά τι περιμένεις όταν υπάρχει ένα ληστρικό περιβάλλον με πολλές υπόγειες συμφωνίες κυβέρνησης – δανειστών; Όταν υπάρχει μια ασύδοτη ασυλία προς τους δανειστές και τις τράπεζες;

Το μόνο λοιπόν που μένει σε αυτή τη χώρα, είναι  να πάρουν ακόμη και τα όπλα οι Έλληνες;

Παρακάτω ακολουθούν δύο έγγραφα Έλληνα δανειολήπτη ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχει ρυθμίσει τις οφειλές του με το νόμο Κατσέλη, τα δάνεια του τοκίζονται κανονικά με αποτέλεσμα η ρύθμιση να μην είναι νόμιμη.

2016-06-10_100654

2016-06-10_100606

Απασφαλίζει η κυβέρνηση.

Τον επόμενο μήνα, η κυβέρνηση ενεργοποιεί τα άρθρα 993 και 995 του νέου τροποποιημένου από το καλοκαίρι του 2015, Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας τα οποία προβλέπουν ότι κατά τους πλειστηριασμούς ακινήτων μη συνεπών δανειοληπτών και λοιπών χρεοφειλετών θα λαμβάνονται πλέον υπόψη ως τιμές εκκίνησης, οι πραγματικές τιμές της κτηματαγοράς που έχουν υποχωρήσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα και όχι οι πολύ πιο υψηλές αντικειμενικές αξίες, όπως προέβλεπε ο Κ.Π.Δ, πριν αλλάξει το καλοκαίρι του 2015.

Άρθρο 1: Αρμόδιο όργανο προσδιορισμού της εμπορικής αξίας ακινήτου, αρμόδιος για τον προσδιορισμό της εμπορικής αξίας του ακινήτου που κατάσχεται είναι ο δικαστικός επιμελητής, ο οποίος, για το σκοπό αυτό, υποχρεούται να προσλάβει, κατά την κρίση του, πιστοποιημένο εκτιμητή, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, το οποίο περιλαμβάνεται στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών που τηρείται στη Διεύθυνση Οικονομικού Συντονισμού και Μακροοικονομικών Προβλέψεων της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών και είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα του ιδίου Υπουργείου.

Άρθρο 2: Τρόπος υπολογισμού εμπορικής αξίας ακινήτου. Ο πιστοποιημένος εκτιμητής οφείλει, εντός της προθεσμίας που του τίθεται, να συντάξει εγγράφως και να παραδώσει την εκτίμησή του στον δικαστικό επιμελητή, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά ή διεθνή αναγνωρισμένα εκτιμητικά πρότυπα, δεσμευόμενος παράλληλα για την πιστή τήρηση του Κώδικα Δεοντολογίας, ο οποίος θεσπίστηκε με τη με αριθ. 19928/292/10-5-2013απόφαση του Υπουργού Οικονομικών (Β΄1147).

Άρθρο 3: Καθορισμός αμοιβής εκτιμήσεως. Η αμοιβή για την διενέργεια της εκτιμήσεως καθορίζεται εκ των προτέρων ελεύθερα μετά από έγγραφη συμφωνία για την ανάθεση του έργου. Υπόχρεος για την καταβολή της αμοιβής είναι ο επισπεύδων την αναγκαστική εκτέλεση. Το ποσό αυτό βαρύνει, τελικώς, εκείνον κατά του οποίου στρέφεται η εκτέλεση. Άρθρο 4 Έναρξη ισχύος Η ισχύς του παρόντος διατάγματος αρχίζει από την 1η Ιουνίου 2016.

Tags: slide4
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΤΟ “ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ” ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ “ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ” ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

by admin
2 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (13/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (13/6/2026)

by admin
2 ώρες ago
Δημήτρης Αλεξόπουλος: Ο Χαλκός ανεβαίνει και το Ασημί πέφτει, τι συμβαίνει;
Slider

Δημήτρης Αλεξόπουλος: Ο Χαλκός ανεβαίνει και το Ασημί πέφτει, τι συμβαίνει;

by admin
3 ώρες ago
Ηλίας Καλλιώρας. Τραμπ: Από το «ήξεις, αφίξεις» στην εισβολή στο Ιράν και τον Γ’ΠΠ
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ηλίας Καλλιώρας. Τραμπ: Από το «ήξεις, αφίξεις» στην εισβολή στο Ιράν και τον Γ’ΠΠ

by admin
4 ώρες ago

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

ΠΑΤΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1: Το πέταξε ο Μητσοτάκης, τρέμει την τιμωρία

ΠΑΤΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1: Το πέταξε ο Μητσοτάκης, τρέμει την τιμωρία

1 ημέρα ago
Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Το παιχνίδι είναι στημένο» – ΒΟΜΒΕΣ για Ρόδο, Τουρκία και Μενδώνη

Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Το παιχνίδι είναι στημένο» – ΒΟΜΒΕΣ για Ρόδο, Τουρκία και Μενδώνη

1 ημέρα ago
ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΜΟΥΓΚΑ στα ΔΕΛΤΙΑ !! ΗΡΘΕ ο Νέος ΦΟΡΟΣ του ΑΕΡΑ που Αναπνέουμε

ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΜΟΥΓΚΑ στα ΔΕΛΤΙΑ !! ΗΡΘΕ ο Νέος ΦΟΡΟΣ του ΑΕΡΑ που Αναπνέουμε

2 ώρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Κυανούς Ουρανός: Προφητείααα!!!!

    Κυανούς Ουρανός: Προφητείααα!!!!

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • Η μικρή ήταν 11 χρόνων και η Παναγία της έδειξε τον πόλεμο. Η μικρή την ρώτησε πότε θα γίνει αυτό και η Παναγία της απάντησε …”

    48 shares
    Share 19 Tweet 12
  • Εγκεφαλικά νεκρός! Το μεγάλο ψέμα. Δείτε πώς αντιδρούν όταν τους παίρνουν τα όργανα.

    36 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Ηλίας Καλλιώρας: Από τα πυρηνικά όπλα στο αλέτρι: Η συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων

    34 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Μαζικές αποχωρήσεις γυναικών από τον Στρατό! Έφοδος Δένδια τα ξημερώματα: “Πετάξτε έξω τους Αξιωματικούς, θέλω να μάθω την αλήθεια”

    24 shares
    Share 10 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr